Šypsenėlė (:+2014 10 11, 07:36-->
QUOTE(
Šypsenėlė (: @ 2014 10 11, 07:36)
Atradau senu pazystamu,kurie galetu man atsiusti aliejaus is Egipto..Bet dabar pasimeciau,kaip man teisingai rusiskai ivardinti,-aloe vera aliejaus? tik ne vazelino..na as sneku apie ta sviesiai zalia alieju...jatus,man net nepatogu,kad kvarsinu jums galva
,bet uzsispyriau kaip "ozka"ta alieju parsisiust
Na del rusu kalbos tai tikrai nepadesiu
.
As suprantu apie koki gamini Jus kalbate,bet Jums leidus noriu paaiskinti kas tai yra :
is alijosiaus kaip ir tarkim is agurku aliejus nera spaudziamas.Tai apie ka Jus tikriausiai kalbate yra gaminys i kuri yra (turi buti) ilasinta keli lasai alijosiaus ekstrakto,ar ideta keli gramai alijosiaus zele,visa kita yra sudedamosios dalys.Sudedamosios dalys priklauso nuo prekeivio sazines ,o sazine buna tokia:
Sazininga sudetis: ~95 % kokybiskas nerafinuotas salto spaudimo aliejus,like ~5 % - alijosiaus ekstraktas,naturalus kvapai (pagal poreiki),naturalus dazai (pagal poreiki),koncervantas apsaugantis nuo rugimo (pagal poreiki).
Nesazininga sudetis:~95 % naftos zele arba techninis glicerinas,arba naftos atliekos -techninis aliejus,arba visu triju misinys,like 5%- sintetiniai kvapai,sintetiniai dazai , formaldehidas.
Gal saugiau tiesiog nusipirkti alijosiaus ekstrakto ir gamintis,aliejukus,kremukus,pylingus,sampunus,balzamus,kaukes,pienelius ir ka ,tik sirdis geidzia.