Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(ERVInga @ 2014 09 24, 12:09)
gurmans tikrai pritariu, kad savo įranga iš ties geriausiai. Aš tik parašiau, kaip neturint savo įrangos sukausi iš tos padėties  mirksiukas.gif

Upssss doh.gif .Tikriausiai reikejo rasyti atskira zinute,o ne atsakineti i Jusu zinute.
Atsiprasau jei Jus izeidziau 4u.gif 4u.gif Tikrai netaikiau savo pastebejimu Jums asmeniskai. wub.gif
PS. del ~4 kartus padidinto vaizdo :noriu atkreipti demesi ,kad sis mastelis yra ,tik mazu vaikuciu kaukese ,nes jose - gerokai storesnis sluoksnis,padidintas lenktumas ir papildoma saugos danga.
Atsakyti
Labas keliautojos,

rugsėjo pirmą savaitę atostogavome Hurgadoje, Hilton Hurghada Plaza viešbutyje. Iš mano trečio karto Egipte, šį kartą viešbutis absoliučiai atitiko visus mano reikalavimus. Aš asmeniškai jį įvertinau tikrai 5*, bet jei pradedant nuo pradžių...

Į Hurgadą skridome 4 val. 20 min. Likus maždaug valandai iki nusileidimo lektuve išdalino korteles, kurias reikia užpildyti ( vardas, pavardė, paso duomenys, viešbučio pavadinimas ir pan. ), nusileidome 18:30, kol praėjome vizas, kol atidavė lagaminą atėjo ir daugiau nei po 19 val. Teztour keliautojai eina prie kioskelio, kuriame pasako savo pavardes ir gauna atsakymą į kurį autobusą ar autobusiuką lipti. Mane asmeniškai labai nemaloniai nuteikė kai priėjus prie savo autobusiuko gavau atsakymą, kad savo lagaminą turėsiu paduoti per galinį langą galvą iškišusim vairuotojui. 30 kg sveriantis lagaminas nelabai lengvas iššūkis, bet smagu, kad tautietis vyras pagelbėjo... Teztour autobuse yra free wifi, todėl kam aktualu, galite paklausti gido slaptažodžio - pasakys. Mūsų viešbutis buvo 11 km nuo Hurgados oro uosto, todėl gana greitai pasiekėme kelionės tikslą.

Viešbutyje maloniai pasitiko lagaminų nešikas, iš karto gavome welcome drink'ą, padavėme pasus ( su "lauktuvėmis" viduje ) ir pradėjome rinktis kambarius. Nustebino, nes vis siūlė pačioms pasirinkti, galiausiai parinko patys. Kambarį gavome 4 aukšte, vaizdas į baseiną, bet labai puikiai matosi jūra, uostas, uždarius balkono duris visiškai nesigirdi garsų iš lauko.

Labai nustebino švara. Tiek restorane, tiek pačiame viešbutyje tiek paplūdimyje nerasi nei vienos šiukšlės, nei vienos cigaretės nuorūkos. Viskas idealiai prižiūrima, tiek ryte, tiek vakare baseinas valomas. Kambariai tvarkomi kas dieną. Patalynę mums keitė 3 kartus. Kiekvieną dieną į kambarį atneša butelį vandens.

Apie maistą. Pagrindiniame restorane maistas įvairus - makaronai su įvairiais padažais, jautiena kepta ant griliaus, vištiena ant griliaus, troškinta garuose, kepta, jūros gėrybės, žuvis tiek troškinta, tiek kepta ant griliaus, salotų ir padažų - didelis pasirinkimas, ryžiai, keptos bulvės, virtos bulvės. Gėrimai - vietinės gamybos alkoholis, sultys, vanduo, kava, arbata, pienas. Rytais įvairūs omletai, virti/kepti kiaušiniai, kiaušinienės kelių rūšių, dešrelės, blyneliai ( jų tenka kiek palaukti ), croissant'ai, šiltos bandelės, salotos, sausi pusryčiai, vaisiai ( tiesa vaisių nebuvo labai didelio pasirinkimo - arbūzai, vynuogės, bananai ).
Paplūdimyje baras atsidaro nuo 10 val. ryto. Po 12 val. pradeda duoti maistą - burgeriukai, dešrelės, bulvytės fri, salotos. Ledus dalina ir maždaug nuo pietų meto iki vakaro.

Viešbutis skirtas ramiam poilsiui, labiau šeimyniniam arba nereiklioms poroms, nes vakare veiksmo nelabai yra. Būna animacija, kuri nėra nei labai įdomi, nei labai verta dėmesio. Dieną daugiau animacija dirba, kviečia į mankštas, pilvo šokius, įvairius žaidimus, po pietų užsiima su mažaisiais.
Lobby baras dirba iki 24 val., o paskui viskas - tyla, todėl siautulingo laiko šiame viešbutyje nerasit.

Kaip ir visuose viešbučiuose siūlo SPA, kasyčių pynimą, grožio procedūras ( nagų priauginimas, pedikiūras, veido odos procedūros, hamamas ir pan. ), ekskursijas, nardymą, fotografavimąsi, bet jeigu pasakai, kad nedomina jie daugiau nebelenda į akis.

Internetas viešbutyje yra, tačiau mokamas, todėl šitas dalykas yra vienintelis minusas viešbučiui, bet kai labai nori, randi ir nemokamą naršymą smile.gif Ir dar, kurie mėgsta paviršinį nardymą tai nuvilsiu jus - prie viešbučio koralų nėra.

Mums asmeniškai labai patiko šitas viešbutis, tikrai su mielu noru grįžčiau į ten dar kartą, bet pakartosiu, jis skirtas absoliučiai ramiam poilsiui, tiems, kuriems reikia galvas išvėdinti nuo ofisų, kompiuterių ir šiaip, norisi ramybės smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ketiname ilsėtis gruodžio pradžioje šiame viešbutyje TITANIC BEACH SPA & >
AQUA PARK 5 * gal kas buvo ir gali pasakyti ar gera kaina 2 suauge ir 2 vaikai 5 ir 12m už 5300lt čia su žiemos išpardavimu.Ar vertas dėmesio Egipte jau buvome 2 kartus tik ši karta su vaikais tai kalneliai sužavėjo.
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2014 09 29, 23:43)
Sveikos,ketiname ilsėtis gruodžio pradžioje šiame viešbutyje  TITANIC BEACH SPA & >
AQUA PARK 5 * gal kas buvo ir gali pasakyti ar gera kaina 2 suauge ir 2 vaikai 5 ir 12m už 5300lt čia su žiemos išpardavimu.Ar vertas dėmesio Egipte jau buvome 2 kartus tik ši karta su vaikais tai kalneliai sužavėjo.

Jei tai už savaitę, tai man rodos kaina labai gera bigsmile.gif. Mano atsiliepimai Titanic beach SPA & Aqua park Šiame viešbutyje tikrai yra daugiau buvusių. Pasiskaitinėkite ankstesnes temas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 30 rugsėjo 2014 - 07:20
QUOTE(ERVInga @ 2014 09 30, 08:20)
Jei tai už savaitę, tai man rodos kaina labai gera  bigsmile.gif. Mano atsiliepimai Titanic beach SPA & Aqua park Šiame viešbutyje  tikrai yra daugiau buvusių. Pasiskaitinėkite ankstesnes temas  mirksiukas.gif

taip už savaite,ar imanoma su jeis susitarti dėl šeimyninio kambario pvz pasiulius 100$kai buvome Albatros palace tai ten yra nustatytos kainos ir uz pakeista kambari suplojome nemenka suma.Ačiū,paskaitysiu atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2014 09 30, 08:13)
taip už savaite,ar imanoma su jeis susitarti dėl šeimyninio kambario pvz pasiulius 100$kai buvome Albatros palace tai ten yra nustatytos kainos ir uz pakeista kambari suplojome nemenka suma.Ačiū,paskaitysiu atsiliepimus.

O kodel nenorite keliones pakete isigyti garantuoto seimyninio kambario?
Paziurejau kainas Jusu nurodytam zmoniu skaiciui.Tai realiai seimyninis yra brangesnis 280 litu.Jus planuojate "prasyti" registraturoje seimyninio kambario uz 100 doleriuku ,siai dienai tai yra 272 litukus.Tai ar tie 8 litai verti nervinimosi atostogu pradzioje?Ar as cia kozko nesupratau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 09 30, 09:38)
O kodel nenorite keliones pakete isigyti garantuoto seimyninio kambario?
Paziurejau kainas Jusu nurodytam zmoniu skaiciui.Tai realiai seimyninis yra brangesnis 280 litu.Jus planuojate "prasyti" registraturoje seimyninio kambario uz 100 doleriuku ,siai dienai tai yra 272 litukus.Tai ar tie 8 litai verti nervinimosi atostogu pradzioje?Ar as cia kozko nesupratau? blush2.gif

man ivedus seimynini gavosi zenkliai daugiau g.gif na reiks iki agenturos nuvaziuoti ir suderinti.Ačiū Jums už patarimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2014 09 30, 08:50)
man ivedus seimynini gavosi zenkliai daugiau g.gif na reiks iki agenturos nuvaziuoti ir suderinti.Ačiū Jums už patarimą. 4u.gif

Galimai kainu skirtumas nuo datos priklauso,bet ivedus Jusu pateiktus duomenis man ismete butent 280 lituku skirtuma:
http://www.novaturas...RG/h/EGHTITBESA
Atsakyti
Mes per vasaros išpardavimus į Titanic beach SPA and aquapark nupirkom už 5550Lt lapkričio viduryje, savaitei į šeimyninį kambarį 2 suauge+ 3 vaikai.
Neplanavau nei pirkt nei važiuot, bet įlindau pažioplinėt į Novaturo tinklapį pirmą vasaros išpardavimų dieną. Ir kainai negalėjau atsispirti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 09 30, 09:55)
Galimai kainu skirtumas nuo datos priklauso,bet ivedus Jusu pateiktus duomenis man ismete butent 280 lituku skirtuma:
http://www.novaturas...RG/h/EGHTITBESA

buvau agentūroje šeimyniniai 700lt brangiau g.gif ir dar patarė rinktis aukštenės klasės viešbuti,nes buvome geresnėse tai gali neatitikti lūkesčių. Dabar rezervavome šį Sunrise Selest Royal Makadi Resort. Labai prašau parašyti kas buvo.Ar viskas tvarkoje ten su juo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2014 09 30, 20:24)
buvau agentūroje šeimyniniai 700lt brangiau g.gif ir dar patarė rinktis aukštenės klasės viešbuti,nes buvome geresnėse tai gali neatitikti lūkesčių. Dabar rezervavome šį  Sunrise Selest Royal Makadi Resort. Labai prašau parašyti kas buvo.Ar viskas tvarkoje ten su juo. biggrin.gif

kokioj agenrūroj buvot?mums irgi agentė "įpiršo" šį viešbutį, šiai mitutei šiek tiek gailiuosi, kad pasirinkom jį...bet tikiuosi bus gerai...skrisim vasario 21d.
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2014 10 01, 08:45)
kokioj agenrūroj buvot?mums irgi agentė "įpiršo" šį viešbutį, šiai mitutei šiek tiek gailiuosi, kad pasirinkom jį...bet tikiuosi bus gerai...skrisim vasario 21d.

Kodėl gailites?mes rezervavome gruodzio pradziai 7dienom 2 suauge 2 vaikai 5 ir 12m uz 6000lt na kaina galėtu būti ir mažesnė. g.gif
Atsakyti