Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 14 tema

manau, kad diretore "bosas" tik tuo metu, kai sutinka i pilna darzeli itrombuoti dar viena vaika. Paprastai tariant, jei direktore sutinka esant pilnai grupei dar padidinti vaiku skaiciu, savivaldybe tam nepriestarauja (juk ju tikslas kuo daugiau vaiku priimti smile.gif ) . O siaip viska lemia ir paradui vadovauja savivaldybe. Pirmiausia savivaldybe sudaro sarasus priimamu vaiku ir tik tuomet kai jau buna pilna grupe (surinktas tam tikras skaicius vaiku) ir nori dar viena vaika ikisti, skambina direktorei ir klausia jos nuomones. Is tikruju tai toks zaidimas, realiai direktore nelabai gali tam vaiko ikisimui pasipriesinti. DAr nepamirskim , kad savivaldybes klerkai yra ivairiu rangu. Tai jei su zemesnio rango klerkais darzelio dir gal ir gali pasigincyti, tai su kokiu Petroniu nemanau, padarys viska , ka jis lieps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 07 rugpjūčio 2014 - 09:55
jo jo, atsimenu,m kaip jie su manim tą žaidimą žaidė smile.gif savivaldybė: "eikit tarkitės su direktore, jei ji sutiks dar porą lovelių įkišt, tada padarysim tas vietas"... Direktorė: "oi ne ne, nieko negaliu spręst, savivaldybė viską sprendžia, aš privalau higienos normų laikytis, nieko negaliu padėt, jeigu susitarsite su jais, tada padarysiu tas vietas" :DDDD na ir taip ištisai pasaka be galo... beje mūsų darže po 25 žmonės visose dičkių grupėse, tai mūsiškę irgi turbūt dar pildys iki 25 smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Klausykit, o kaip dabar ieiti i "registracija i darzeli" langa? Man stai ka meta http://www.vilnius.l...darzelius/99485
Atsakyti
va žiūrėkit, Kauno savivaldybė teikia tokią paslaugą - informuoja apie laisvas vietas daržuose http://darzeliai.kau.../..._ID=[filter]=Filtruoti , o VLN - tai kur ten... nors tiesą sakant prieš n metų buvau kažkur radus tokį puslapį, kuriame skelbė laisvas vietas hmmm, reik gal dar paguglint
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 08 07, 15:18)
va žiūrėkit, Kauno savivaldybė teikia tokią paslaugą - informuoja apie laisvas vietas daržuose http://darzeliai.kau.../..._ID=[filter]=Filtruoti , o VLN - tai kur ten... nors tiesą sakant prieš n metų buvau kažkur radus tokį puslapį, kuriame skelbė laisvas vietas hmmm, reik gal dar paguglint

Pamenu dar tą puslapį. Bet ten būdavo vietos "iš lempos". Nueidavai į darželį ir sakydavo "ojojoj, nekreipkit ten dėmesio, ten netikslu, mes jokių vietų neturim, o jei ir atsiranda, tai tik nuo rugsėjo priimam". biggrin.gif
Atsakyti
Man jau direktore paskambino ir praeita savaite pasirasem sutarti, nes sake auditas, todel reikia viska sutvarkyti. Nors kai nesiau dokumentus sake pasirasysim kai prades lankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 08 06, 12:03)
Ne forume klausinėkit, o vadovaukites Katinas89 siūlymu. Važiuokite į savivaldybę. Laisvos vietos skelbiamos NEBUS.

Taip, laisvų vietų (į tuos darželius, kur jau nebėr nei vieno prašymo "už brūkšnio", priešingu atveju, siūlo iš eilės kas nepateko į tą konktretų darželį po pirmo rato) neskelbia. Na man trečiadienį sakė, tokių laisvų vietų 2012 m. gimusiems nėra sad.gif Pasiūlė bandyt ateiti rugpjūčo pabaigoj
Atsakyti
Kauno rajonas ieškos pusės milijono litų kompensacijoms į darželį nepatekusiems vaikams | Alfa.lt http://www.alfa.lt/s...o#ixzz3AAenouha
Atsakyti
Laba diena, jei as dabar esu vaiko prieziuros atostogose iki siu metu gruodzio 28d. (kol vaikui sueis 3 metai),bet nuo rugsejo ketinu leisti i darzeli, kur tureciau kreiptis del pazymos,apie deklaruota gyv. vieta,kurioje nurodyta,kad imones teikiamoje metineje A klases ismoku deklaracijoje gyv. vieta nurodyta Vilniaus savivaldybe? (i darba,ar i sodra).Juk treciu metus yra islaikoma tiktai darbo vieta, o niekas nemoka-nei sodra,nei darbas?Tai kur man kreiptis del pazymos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmina21 @ 2014 08 12, 15:54)
Laba diena, jei as dabar esu vaiko prieziuros atostogose iki siu metu gruodzio 28d. (kol vaikui sueis 3 metai),bet nuo rugsejo ketinu leisti i darzeli, kur tureciau kreiptis del pazymos,apie deklaruota gyv. vieta,kurioje nurodyta,kad imones teikiamoje metineje A klases ismoku deklaracijoje gyv. vieta nurodyta Vilniaus savivaldybe? (i darba,ar i sodra).Juk treciu metus yra islaikoma tiktai darbo vieta, o niekas nemoka-nei sodra,nei darbas?Tai kur man kreiptis del pazymos? g.gif

mūsų darželiui pakako mano ranka parašyto pareiškimo laisva forma, kad šiuo metu esu VPA ir pajamų negaunu
Atsakyti
QUOTE(gelmina21 @ 2014 08 12, 15:54)

Kadangi jūs praeitus metus buvote VPA, o pažyma išduodama už praeitus metus, kreipkitės t SODRĄ 4u.gif Aš pas juos buvau birželio pabaigoje, tai pasakė, kad jie šią pažymą turi paruošti per 20 d.d. doh.gif Bet realiai po savaitės paskambino ir atsiėmiau 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Neseniai viena pazystama pasigyrė kaip pavyko patekti i darzeli. Jinai graziai savivaldybėje paprašė, kad jos vaiką užregistruotu i eile prieš oficialia registracija. t.y. jinai jau kelis mėnesius prieš sausio 10d. buvo užregistravusi savo vaika i darželius, todėl aišku, buvo pirmesnė negu mamos kurios laukė sausio 10d. ir jos vaikas darzeli gavo. O mes su vyru laukeme vidurnakcio, kad tik anksciau .... smile.gif
Atsakyti