Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 14 tema

QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 08 04, 12:52)
Aš sistemoje jau matau nuorodą "keisti darželį", taigi reiškia galima jau dabar pildyti prašymą.

as irgi noriu pildyti prasyma keisti darzeli. bet ka reiskia:naujas prasymas panaikina senaji. ? jei esam priimti. tai galim netekti vietos bepildant keitimo prasyma? noreciau pildyti, bet bijau kad kad pridarysiu.
Atsakyti
QUOTE(mama201204 @ 2014 08 04, 15:33)
as irgi noriu pildyti prasyma keisti darzeli. bet ka reiskia:naujas prasymas panaikina senaji. ? jei esam priimti. tai galim netekti vietos bepildant keitimo prasyma? noreciau pildyti, bet bijau kad kad pridarysiu.

Man irgi tas nepatiko ir nieko nepildžiau (nors buvo tokių planų)... blush2.gif
Atsakyti
Gal galit parasyt nr kokiu i savivaldybe skambet? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama201204 @ 2014 08 04, 15:33)

as siandien pasirasiau sutarti su darzu , vakare pildysiu prasyma del keitimo. bet kol neturejau popieriaus nekisau nagu schmoll.gif maza kas
tik vilciu jokiu neturiu darzeli pakeisti, nes eiles gale atsidursim.

beje darze labai nenoriai man dave sutarti pasirasyti, vis siule laukti rugpj pbg, uzsimine, kad vyksta auditas savaivaldybej ir is savivaldybes tokias rekomendacijas yra gave (sutarciu pasirasyma atideti iki rugsj).
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 08 04, 16:08)
beje darze labai nenoriai man dave sutarti pasirasyti, vis siule laukti rugpj pbg, uzsimine, kad vyksta auditas savaivaldybej ir is savivaldybes tokias rekomendacijas yra gave (sutarciu pasirasyma atideti iki rugsj).

vat man ir direktore liepe ateiti po zoliniu, nes sake vyksta auditas ir tipo savivaldybe liepe palaukti ir nepasirasineti g.gif blem, bet tai kokie idomus. Jei jau taip sumaste, tai galetu ir savivaldybe savo puslapy kokia info parasyt
Atsakyti
QUOTE(katinas89 @ 2014 08 04, 07:38)
Sveikos, mamos,
Nezinau ar mano patirtis kam pagelbes, bet dalinuosi.
Nepakliuvom mes i darzeli siemet per bendra priemima,tad penktadieni ejau I savivaldybe klaust ar yra kur laisvu vietu, kada ju tiketis. Gavau atsakyma, kad viskas perpildyta, bet kad yra viena vieta rusu darzelyje. O man reiki a dvieju vietu, vienas penkiametis, kitas trimetis. Savivaldybes darbuotojos zodziai: "yra viena laisva vieta ten, tai jus nuvaziuokit, pasitarkit, jei prisms viena vaika, tai manau ras vietos ir kitam". Nuvaziavau is karto, penktadieni I darzeli. Pavaduotoja, labai maloni moteris, sutikrino sarasus ir pasake, kad jokios laisvos vietos jie neturi ir neturejo, bet "...nu paziurekim, kiek čia tu vaiku pas mus, gal kazka ir padarysim..." . Po 15 minučiu jau pildžiau prašymus priimt mano Abu berniukus I šita darželi, nes peržiurejus sarašus jiems vietos atsirado. Po pusvalandžio savivaldybe gavo duomenis is darzelio, kad jie gali priimt mano du vaikus, tada savivaldybej parasiau papildoma prasyma priimt vaikus butent I ta darzeli. Šįryt jau sutvarkiau popierius darželyje, rugsėjį mūsu laukia ateinant.
Šalia manes savivaldybeje prisedo vyras, kuris vaikui lygiai tokiu pat budu gavo vieta-tiesiog nuejo I darzelius, sakydamas, kad yra laisva vieta, ir viename is darzeliu ta vieta gavo.
Sėkmės visoms!

O tai į tą darželį niekas nelaukė vis dar eilėje, nebuvo likučių už borto nei trimečių nei penkiamečių?..
Atsakyti
QUOTE(katinas89 @ 2014 08 04, 08:38)
Abu berniukus I šita darželi, nes peržiurejus sarašus jiems vietos atsirado. Po pusvalandžio savivaldybe gavo duomenis is darzelio, kad jie gali priimt mano du vaikus, tada savivaldybej parasiau papildoma prasyma priimt vaikus butent I ta darzeli. Šįryt jau sutvarkiau popierius darželyje, rugsėjį mūsu laukia ateinant.

Sveikinimai!!! thumbup.gif visgi reikia eit ir dometis,o ne sedet ir laukt, ir tik taip galima tiketis gauti vieta

QUOTE(clubnika @ 2014 08 04, 11:16)
Ar yra patekusiu i Zemyna pasilaiciuose? Sutartis pasiraset jau?

mes, bet nieko dar nepasirasem
Atsakyti
Mes gavome darželį per stebuklą!!!! Buvau su atidarytu stalčium, kai man pasakė, kad antru ,,stojimu,, į darželį tvarka yra tokia, kad nebežiūri jie kokiu numeriu yra darželis-kokį numeriuką vaiką eilėje matai - toks yra. Mes buvom antri ir du vaikai kaip tik nepristatė dokumentų iki 08.01. Supildėme iškart keitimui darželį ir viskas ok. Matau kur dabar vaikas priimtas ir kur laukiame. Žodžiu mūsų kieme šiandien šventė!!! Labai linkiu visoms negavusioms laukti ir tikėti.

P.s. darželyje sakė pilnas sutartis turi tai pasirašėm mini tokią palikau dokumentus. Gerąją pilną sutartį pasirašysim su medicininės pažymos pristatymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniu: 04 rugpjūčio 2014 - 19:20
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 08 04, 12:52)
Aš sistemoje jau matau nuorodą "keisti darželį", taigi reiškia galima jau dabar pildyti prašymą.

Tai vat kad aš tokio užrašo nematau.. sutartis esu jau pasirašius,tai norėjau ir darželį bandyt pakeisti, o tiksliau grupę..
Atsakyti
QUOTE(Quick @ 2014 08 04, 17:16)
O tai į tą darželį niekas nelaukė vis dar eilėje, nebuvo likučių už borto nei trimečių nei penkiamečių?..

Na, čia juk ne man žinoti. Man pasakė, kad yra laisva vieta, aš ten nuvažiavau, gavau dvi vietas. Apie jokius kyšius nė kalbos.
Aš turbūt neturėjau sakyt, kad "oi, kaip gerai, kad yra ta laisva vieta, gal jūs savo sarašus dar karta geriau pratikrinkit, o gal rasit kam ta vieta ir be manes atiduot...". Kiekvienas mano vietoje padarytu ta pati.
Esmė, ka noriu parašyti, gal neaiškiai suformulavau, bet manau tai labai svarbu:
Darželio grupės yra guminės.
Bosas yra ne savivaldybė, o darželio direktorė.
Jei darželio direktorė nusprendė, kad gali jus priimti, ji siunčia laiška savivaldybei: "pas mane atejo jonuko mama, mūsu darzelis gali priimti jonuka, jei jus itraukiate ji I mūsu darželio sistema". Tada vaziuojate i savivaldybe, sakote, kad jus ten priima, parasot nauja prasyma (nes anksciau I Sita darzeli juk nepildete), savivaldybe itraukia jus I ta darzeli.
Visa tai mačiau savo akimis. Galu gale, taip juk abiems vietas dabar gavau.
Jausciausi gal kalta, jei tose grupese butu daugybe vaiku. Bet kai pilnam saraše 15 vaikuciu, o maniskis grupeje (Neva ir taip pilnai uzpildytoje) šešioliktas, tikrai blogai nesijučiu.
Svarbiausia atkaklumas. Ne pirma sutikta darzelio direktore, kuri labai gerai supranta, jog su darzeliais yra katastrofa, ir turim vienu kitiems padet.
Kol ramiai atsisedusios lauksim ramiai I darzelius patenkanciu vaiku, tol ir pateks tik tiek, Kiek savivaldybes klerkams patogu ju sustumdyt labai pirstu nekrutinant. Kovokim pacios.
Atsakyti
QUOTE(katinas89 @ 2014 08 04, 21:29)
Na, čia juk ne man žinoti. Man pasakė, kad yra laisva vieta, aš ten nuvažiavau, gavau dvi vietas. Apie jokius kyšius nė kalbos.
Aš turbūt neturėjau sakyt, kad "oi, kaip gerai, kad yra ta laisva vieta, gal jūs savo sarašus dar karta geriau pratikrinkit, o gal rasit kam ta vieta ir be manes atiduot...". Kiekvienas mano vietoje padarytu ta pati.
Esmė, ka noriu parašyti, gal neaiškiai suformulavau, bet manau tai labai svarbu:
Darželio grupės yra guminės.
Bosas yra ne savivaldybė, o darželio direktorė.
Jei darželio direktorė nusprendė, kad gali jus priimti, ji siunčia laiška savivaldybei: "pas mane atejo jonuko mama, mūsu darzelis gali priimti jonuka, jei jus itraukiate ji I mūsu darželio sistema". Tada vaziuojate i savivaldybe, sakote, kad jus ten priima, parasot nauja prasyma (nes anksciau I Sita darzeli juk nepildete), savivaldybe itraukia jus I ta darzeli.
Visa tai mačiau savo akimis. Galu gale, taip juk abiems vietas dabar gavau.
Jausciausi gal kalta, jei tose grupese butu daugybe vaiku. Bet kai pilnam saraše 15 vaikuciu, o maniskis grupeje (Neva ir taip pilnai uzpildytoje) šešioliktas, tikrai blogai nesijučiu.
Svarbiausia atkaklumas. Ne pirma sutikta darzelio direktore, kuri labai gerai supranta, jog su darzeliais yra katastrofa, ir turim vienu kitiems padet.
Kol ramiai atsisedusios lauksim ramiai I darzelius patenkanciu vaiku, tol ir pateks tik tiek,  Kiek savivaldybes klerkams patogu ju sustumdyt labai pirstu nekrutinant. Kovokim pacios.

taigi viskas čia gerai, viską darėte teisingai, tik kiek supratau, patekote visai ne į tą darželį, kur jums reikėjo pvz. pagal gyvenamą vietą ar pagal darbovietę smile.gif tai bus dar 1 problema juos vežioti, visi kovoja kaip gali... man savivaldybėje irgi sakė, jei negaus vietos, ateit, žiūrės kituose daržuose, matyt ne į visus eilės smile.gif o kuriame čia rajone gavote, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2014 08 05, 07:56)
taigi viskas čia gerai, viską darėte teisingai, tik kiek supratau, patekote visai ne į tą darželį, kur jums reikėjo pvz. pagal gyvenamą vietą ar pagal darbovietę smile.gif tai bus dar 1 problema juos vežioti, visi kovoja kaip gali... man savivaldybėje irgi sakė, jei negaus vietos, ateit, žiūrės kituose daržuose, matyt ne į visus eilės smile.gif o kuriame čia rajone gavote, jei ne paslaptis? smile.gif

Patys gyvename centre, o gavome karoliniškėse, tikrai ne kažkoks linksmumas bus vežiot... smile.gif kita vertus, sekantis variantas buvo vežiot į privatu antakalnyje, už du vaikus-3000 lt/mėn.. Mums tas antakalnis irgi nė prie ko, tik gal iš konstitucijos prospekto arčiau važiuot.. biggrin.gif tai kai sumetėm kas labiau apsimoka finansiškai... Aišku, sovietinis darželis tai ne Landsbergienės vaiku Rojus, bet man tie 3000 lt. Skaudokai pasirodė...
Atsakyti