Kokiam puslapyje reikia pildyti prasymą Vilniuje?

QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 12 31, 12:30)
Prisiregistruokite www.vilnius.lt, tada prisijungus prie savo paskyros galėsite užpildyti prašymą.
Jau veikia registracija į darželius Vilniuje per vilnius.lt.
Sprendžiant, kad pas mus jau 66 prašymai, ji veikė nuo 00.00 val.
LABAS RYTAS
su naujais
ale kokia puiki zinia naujais metais
suuper
jau uzreginom - kol kas 1 iš 206 prašymų.. kada tik spėjo šitiek užregint ir iš kur tiek vaikų...

QUOTE(Rutule @ 2015 01 01, 10:21)
ale kokia puiki zinia naujais metais

QUOTE(Rutule @ 2015 01 01, 09:21)
O kaip jus prisijunget? Man net neduoda prisijungti

nu nezinau, reik susikurt vartotoja vilnius.lt ir leidzia prisijungt
o man vat idomu, dabar musiskis stovi 1 vietoje, taip ir turetu but nes 2 prioritetai, dabar jeigu dar kazkas su 2 prioritetais uzsiregins, jie vistiek po jo turetu atsidurt, nes pagal laika jie bus velesni... tai jeigu jis dabar smuktels zemyn - man reik galvot, kad atsirado kazkas su 3-m prioritetais?
jau nujauciu detektyva
aiskinsimes
o man vat idomu, dabar musiskis stovi 1 vietoje, taip ir turetu but nes 2 prioritetai, dabar jeigu dar kazkas su 2 prioritetais uzsiregins, jie vistiek po jo turetu atsidurt, nes pagal laika jie bus velesni... tai jeigu jis dabar smuktels zemyn - man reik galvot, kad atsirado kazkas su 3-m prioritetais?

QUOTE(barric @ 2015 01 01, 10:01)
nu nezinau, reik susikurt vartotoja vilnius.lt ir leidzia prisijungt
jau nujauciu detektyva
aiskinsimes 

O kuo skiriasi ugdymas iki 12 val ir iki 4

QUOTE(D'esire @ 2015 01 01, 11:08)
as nelabai zinau, manai iki 12 - cia puse dienos kai vedi darzan, o iki 4 - pilna diena, nes ten pas juos visa ugdymo programa vyksta mazdaug iki 4 vakaro, v4liau tik zaidimai
QUOTE(barric @ 2015 01 01, 10:13)
as nelabai zinau, manai iki 12 - cia puse dienos kai vedi darzan, o iki 4 - pilna diena, nes ten pas juos visa ugdymo programa vyksta mazdaug iki 4 vakaro, v4liau tik zaidimai
O galima pvz uzregistruoti iki 12, o paskui pakeisti kai jau lankysim iki 4 kad butu ar nebegalima?
na nieko nesuprantu... tai kam tada buvo tas užrašas, kad nuo sausio 10? užsiregistravau - jau iki manes 76... giliai nieko nesuprantu
QUOTE(draugė_lija @ 2015 01 01, 10:18)
na nieko nesuprantu... tai kam tada buvo tas užrašas, kad nuo sausio 10? užsiregistravau - jau iki manes 76... giliai nieko nesuprantu
O mes 135/152, 146/165, 106/130, 88/98 ir 96/119

QUOTE(D'esire @ 2015 01 01, 11:15)
O galima pvz uzregistruoti iki 12, o paskui pakeisti kai jau lankysim iki 4 kad butu ar nebegalima?
sito nezinau, bet manau, kad galima, nes pildant jau dokumentus i pati darzeli - atrodo galima nurodyt, bet geriau pildyt visai dienai, nes jei pusdieniui uzpildysi, kas nors gali pagalvot, kad jums ten nelabai butina ir paslinks eileje

o del to kodel veikia dabar - pasiguglinau - niekur nieko apie tai, ar tik nebus taip, kad siandien kokie sistemos bandymai vyksta, o mes netycia uztikom