Įkraunama...
Įkraunama...

Pigesni abonementai į sporto klubus. Bendra tema 2

Domina VS fitness klubas 4u.gif
Atsakyti
Perleisiu abonimentą į Lemon gym (Antakalnis) sutartis iki rugsėjo mėn. Mokestis mėn. 19 eur. Už sausio mėn. jau sumokėta. showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wauuu: 13 sausio 2017 - 07:09
Parduodu studentišką IMPULS vidudienio (iki 17 val.) abonementą VISIEMS Impuls. Galioja iki 2017 Spalio 04 + atostogų 2 mėn.

Pigiausias variantas tokiam Impulso abonementui perkant metams ir mokant visą sumą iš karto dabar kainuoja 50€ x 12€ -15% = 510 Eurų arba 43 Eurai mėnesiui.

Aš siūlau parduoti savo daugiau nei 8 mėnesius + 2 mėnesius atostogų tik už 300 eurų ir aš apmoku narystės perrašymo mokestį.

Sportuoti galėsite visuose be išimties Impuls sporto klubuose Lietuvoje ištisą savaitę ! Abonementas taip pat galioja ir Lemon Gym sporto klubuose.

Apsilankymo trukmė - neribota
Apsilankymų skaičius per dieną - neribotas

Taip pat yra galimybė nusipirkus mano abonementą jį patobulinti Impulse primokant skirtumą iki pilnos dienos narystės arba suaugusiojo narystės.

Atsakyti
ieskau pigesnio abonimento i impuls vienuolio g. 4u.gif
Atsakyti
Parduodu kupona i studiją Buddha on Bike Kaune. Kuponas 3 mėnesiams, pasirinktinam užsiėmimui 2 k. per savaitę, reikia pradėti lankyti iki vasario 1 d. Pasikeitė mano planai, nebegaliu lankyti.

Jie turi 3 studijas Kaune, galite pasirinkti, kur patogiau, gausybė užsiėmimų. Parduosiu už 100 EUR (2 k. per savaitę kainuoja 45 EUR/mėn, tad sutaupote 35 EUR).
Jų puslapis www.integralijoga.lt arba FB Buddha on bike.
Rašykite až.
Atsakyti

Noriu metinio abonimento į Fabijoniškių impulsą vidudienį. 

Gal kas renkat grupę?

Atsakyti
QUOTE(justukė @ 2017 01 21, 09:06)
<p>Noriu metinio abonimento į Fabijoniškių impulsą vidudienį. </p><p>Gal kas renkat grupę?</p><p></p>

Domina impuls fabijoniskiu visai dienai. Bet ne metinis.
Atsakyti
Sveiki, noriu pradeti sportuoti trinapolio impulse bet nesinori to stojimo mokescio meketi 4u.gif metams narystes irgi nenoriu pirkti. Domintu 1men arba 2 men
Atsakyti
Sveiki, gal ką iš kauniečių domina Girstupio metinis pigiau(450Eur)?
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2017 02 06, 15:44)
Sveiki, gal ką iš kauniečių domina Girstupio metinis pigiau(450Eur)?

Jau sutarta
Atsakyti
Sveiki,
gal ką domintų Trinapolio impuls visos dienos neribotas abonimentas? Galioja iki rugsėjo 12 + 5 savaitės atostogų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tra-lia-lia: 13 vasario 2017 - 20:21
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2017 02 13, 20:01)
Sveiki,
gal ką domintų Trinapolio impuls visos dienos neribotas abonimentas? Galioja iki rugsėjo 12 + 5 savaitės atostogų  4u.gif

Kur kas pigiau nei perkant sporto klube 4u.gif
Atsakyti