Domina VS fitness klubas
Perleisiu abonimentą į Lemon gym (Antakalnis) sutartis iki rugsėjo mėn. Mokestis mėn. 19 eur. Už sausio mėn. jau sumokėta.
Parduodu studentišką IMPULS vidudienio (iki 17 val.) abonementą VISIEMS Impuls. Galioja iki 2017 Spalio 04 + atostogų 2 mėn.
Pigiausias variantas tokiam Impulso abonementui perkant metams ir mokant visą sumą iš karto dabar kainuoja 50 x 12 -15% = 510 Eurų arba 43 Eurai mėnesiui.
Aš siūlau parduoti savo daugiau nei 8 mėnesius + 2 mėnesius atostogų tik už 300 eurų ir aš apmoku narystės perrašymo mokestį.
Sportuoti galėsite visuose be išimties Impuls sporto klubuose Lietuvoje ištisą savaitę ! Abonementas taip pat galioja ir Lemon Gym sporto klubuose.
Apsilankymo trukmė - neribota
Apsilankymų skaičius per dieną - neribotas
Taip pat yra galimybė nusipirkus mano abonementą jį patobulinti Impulse primokant skirtumą iki pilnos dienos narystės arba suaugusiojo narystės.
Pigiausias variantas tokiam Impulso abonementui perkant metams ir mokant visą sumą iš karto dabar kainuoja 50 x 12 -15% = 510 Eurų arba 43 Eurai mėnesiui.
Aš siūlau parduoti savo daugiau nei 8 mėnesius + 2 mėnesius atostogų tik už 300 eurų ir aš apmoku narystės perrašymo mokestį.
Sportuoti galėsite visuose be išimties Impuls sporto klubuose Lietuvoje ištisą savaitę ! Abonementas taip pat galioja ir Lemon Gym sporto klubuose.
Apsilankymo trukmė - neribota
Apsilankymų skaičius per dieną - neribotas
Taip pat yra galimybė nusipirkus mano abonementą jį patobulinti Impulse primokant skirtumą iki pilnos dienos narystės arba suaugusiojo narystės.
ieskau pigesnio abonimento i impuls vienuolio g.
Parduodu kupona i studiją Buddha on Bike Kaune. Kuponas 3 mėnesiams, pasirinktinam užsiėmimui 2 k. per savaitę, reikia pradėti lankyti iki vasario 1 d. Pasikeitė mano planai, nebegaliu lankyti.
Jie turi 3 studijas Kaune, galite pasirinkti, kur patogiau, gausybė užsiėmimų. Parduosiu už 100 EUR (2 k. per savaitę kainuoja 45 EUR/mėn, tad sutaupote 35 EUR).
Jų puslapis www.integralijoga.lt arba FB Buddha on bike.
Rašykite až.
Jie turi 3 studijas Kaune, galite pasirinkti, kur patogiau, gausybė užsiėmimų. Parduosiu už 100 EUR (2 k. per savaitę kainuoja 45 EUR/mėn, tad sutaupote 35 EUR).
Jų puslapis www.integralijoga.lt arba FB Buddha on bike.
Rašykite až.
Noriu metinio abonimento į Fabijoniškių impulsą vidudienį.
Gal kas renkat grupę?
QUOTE(justukė @ 2017 01 21, 09:06)
<p>Noriu metinio abonimento į Fabijoniškių impulsą vidudienį. </p><p>Gal kas renkat grupę?</p><p></p>
Domina impuls fabijoniskiu visai dienai. Bet ne metinis.
QUOTE(bolsiaka @ 2017 02 06, 15:44)
Sveiki, gal ką iš kauniečių domina Girstupio metinis pigiau(450Eur)?
Jau sutarta
Sveiki,
gal ką domintų Trinapolio impuls visos dienos neribotas abonimentas? Galioja iki rugsėjo 12 + 5 savaitės atostogų
gal ką domintų Trinapolio impuls visos dienos neribotas abonimentas? Galioja iki rugsėjo 12 + 5 savaitės atostogų
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2017 02 13, 20:01)
Sveiki,
Kur kas pigiau nei perkant sporto klube