Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(gintaryte1 @ 2015 06 17, 08:37)
brangoka...

Na, taip, ner pigu.. Bet daugiau pliusu, nei aukstoka kaina .. smile.gif Yra puikiu vietu, uz mazesne kaina.. bet ten mums minusu daugiau blush2.gif

Sekmes paieskose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2015 06 17, 10:41)
Na, taip, ner pigu.. Bet daugiau pliusu, nei aukstoka kaina .. smile.gif Yra puikiu vietu, uz mazesne kaina.. bet ten mums minusu daugiau  blush2.gif

Sekmes paieskose  4u.gif

Svarbiausia Jums tinka thumbup.gif Kuriam laikui rezervavot? Vyras man sako nuvaziuosit ir tada issirinksit, planuojam dviese su vaiku vaziuoti, vyras pasirodo atostogu negaus verysad.gif , bet pagalvojus dar tasyk vaika, ieskok kazko tai nesamone.
Atsakyti
QUOTE(sonnina @ 2015 06 17, 09:53)
Svarbiausia Jums tinka  thumbup.gif  Kuriam laikui rezervavot? Vyras man sako nuvaziuosit ir tada issirinksit, planuojam dviese su vaiku vaziuoti, vyras pasirodo atostogu negaus  verysad.gif  , bet pagalvojus dar tasyk vaika, ieskok kazko tai nesamone.

Liepos 22-27d.

O Beluga netinka Jums?
Na, taip.. Su vaiku vienai nuvykus issirinkti geresni varianta sunkoka.. smile.gif Bent as tai nesiryzciau ... Bet rast, tikrai ka nors surasit smile.gif
Manieji po tokiu atstumu sunkiai sukalbami doh.gif Tai man ramiau susiradus, rezervavus.. smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2015 06 17, 11:53)
Liepos 22-27d.

O Beluga netinka Jums?
Na, taip.. Su vaiku vienai nuvykus issirinkti geresni varianta sunkoka.. smile.gif Bent as tai nesiryzciau ... Bet rast, tikrai ka nors surasit smile.gif
Manieji po tokiu atstumu sunkiai sukalbami  doh.gif Tai man ramiau susiradus, rezervavus.. smile.gif)))

Apskritai man neramu, kaip vaikas issides tiek laiko keduteje (nuo kauno), aisku sustosim pailseti, bet... Aciu uz pasiulyma, reiks pasidometi.
Atsakyti
Dar,mergaites,klausymelis.Salia,na arba netolese nuo Vilos Inga,kokios yra poilsiavietes?Domina kambaris vienai moteriskei,geriausia su wc ir dusu,bet tiks jei patogumais dalinsis dvi/trys seimos.

As su seima uzsakiau Vila Ingoj,deja vienvieciu jie neturi,vaziuos kartu giminaite,kuri noretu gyveti netolese.Kur pasiulytumete ieskoti? ax.gif Ir ar imanoma uz 15 euru vienam kazka surasti?
Aciu ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 17 birželio 2015 - 12:26
QUOTE(vivulyte @ 2015 06 17, 10:41)
Na, taip, ner pigu.. Bet daugiau pliusu, nei aukstoka kaina .. smile.gif Yra puikiu vietu, uz mazesne kaina.. bet ten mums minusu daugiau  blush2.gif

Sekmes paieskose  4u.gif

Dar klausimelis,o jum pasake kuris bus namelis ,ar gali pasitaikyt bet kuris is tu penkiu?
Atsakyti
QUOTE(hardute @ 2015 06 17, 12:48)
Dar klausimelis,o jum pasake kuris bus namelis ,ar gali pasitaikyt bet kuris is tu penkiu?

Pasake. Musu norimai datai, tebuvo 2 laisvas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
girdėjau, kad Šventojoje nėra žmonių visai,
Nevaziuoja rusai, baltarusiai.
Kaip iš tikro? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzekse @ 2015 06 22, 08:36)
Sveikos,
Kaip iš tikro?  verysad.gif

Man pliusas kad kuo maziau zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2015 06 22, 08:47)
Man pliusas kad kuo maziau zmoniu smile.gif

drinks_cheers.gif

Kai pritruksta, i Palanga maunam lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,kas ejote pestute nuo Sventosios iki Palangos palei jura,ar visus einant papludimis?Ar niera eintat trugdziu g.gif pvz;krumai,upe?Ir kiek mazdaug uzima laiko nueiti?Einant nedideliu greiciu.
Atsakyti
QUOTE(Dzekse @ 2015 06 22, 09:36)
Sveikos,
Kaip iš tikro?  verysad.gif

Tai gerai, kad nėra smile.gif
Atsakyti