QUOTE(Almost. @ 2016 07 27, 18:27)
mes buvom apsistoję namukę "Penkios Gulbės" Gulbių g., tai likome tikrai patenkinti
: nors patys esame vietiniai, namukus ėmėm dėl svečių atvykusių iš kito miesto, bet įvertino ir jie. Patogumai namukuose buvo visi, naujai pastatyti, patogūs, iki jūros netoli, bet toliau nuo šurmulio. Tikrai rekomenduoju
O taip pat ir maistui vietas įvertinom iš naujo, tai vis tik "Vikingas" tikrai geriausias
: pusryčiais likome "Čili" picoje patenkinti
Jo čia bus tie patys namukai
mačiau yra Gulbių 5 ir 7 Gulbės , viskas labai panašu , bent jau iš foto
mes važiuosime į 7 Gulbes , o dėl maisto tai tikrai esu už Vikinga , daug metu ten valgome . Šiemet nuvylė HBH maistas , jei atvirai tai išviso neskanu buvo , kas antras staleis neaptarnaujamas lauke , nu labai nepatiko , lauke niekas neveikia vaikams , o nori vaikai ir pašokinėti ant pagalves pripūstos , tai žodžiu nuvylė . Gal mums tokia diena išpuole , net nežinau , bet buvo šeštadienis , tai labai keista .
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2016 08 01, 13:30)
Sakykit kokios nuomos kainos mazdaug Sventojoj? Du suauge, du vaikai. Kad butu su wc, dusu, virtuvele. Gerai butu arciau juros aisku. Gal galit ka rekomenduoti? Net nezinau kas geriau ar butas ar namukas..
Nenoriu ieskoti nuvykus, geriau is anksto, porai nakvyniu, ne savaitgali.. Be 40 euru nieko nebus? Kokios Elektrono namuku su patogumais kainos? Ir niekaip nerandu Kursiu tako e-mailo..
Šiaip aš už namukus jei su vaikais , dauguma namuku turi ir kiemelius su supynėmis, smėlio dėžėmis , kepsnines . Lauke galima leisti laika vakarais
pabandykite susirasti Poilsiavietė Elnias , Po Švyturiu , Žydroji liepsna .
Užsukite į svetaine booking.com įveskite data ,miesta ,kiek asmenų ir išmes nemažai pasiūlymų su kainomis, aš per ten užsakinėju tai labai patogu .