Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

[quote=Inrra,2016 07 15, 11:12]
Sveikutes bigsmile.gif ,

Ir mane domintu panasus nameliu variantas:) Gal kas patartu kur geriau ir kokios mazdaug tokiu nameliu kainos? ( pvz.2+1, su tualetu namuke)
Kaip siandien oras Sventojoj ?

Labai lauksiu ir as ziniu, nes planuojam ryt vaziuot, o dar neturim nieko uzsirezervave, tai kazi ar pavyks rasti nuvaziavus unsure.gif 4u.gif
[/quote

Paziurekit namelius "Vasare". Mane ir domina oras Sventojoj. Kazkaip baugina tas lietus. Ka teiks veikti:-(
Atsakyti
[quote=gintaryte1,2016 07 15, 12:18]
[quote=Inrra,2016 07 15, 11:12]
Sveikutes bigsmile.gif ,

Ir mane domintu panasus nameliu variantas:) Gal kas patartu kur geriau ir kokios mazdaug tokiu nameliu kainos? ( pvz.2+1, su tualetu namuke)
Kaip siandien oras Sventojoj ?

Labai lauksiu ir as ziniu, nes planuojam ryt vaziuot, o dar neturim nieko uzsirezervave, tai kazi ar pavyks rasti nuvaziavus unsure.gif 4u.gif
[/quote
Paziurekit namelius "Vasare". Mane ir domina oras Sventojoj. Kazkaip baugina tas lietus. Ka teiks veikti:-(
[/quote]

Siandiena kaip ir zadejo prognoze, lyja. Ryt zada sauleta.
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2016 07 15, 17:10)
Siandiena kaip ir zadejo prognoze, lyja. Ryt zada sauleta.

ir ką veikti su vaikais kai lyja? Gal yra kur gera vieta pavalgyti nebrangiai?
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2016 07 14, 13:20)
Mes siuo metu Sventojoje. Deginimuisi saules uztenka, besimaudanciu nedaug. Bet " nusvilusiu" zmoniu daug smile.gif apsauginis kremas reikalingas.
Mes apsistoje poilsio namuose. Siuo metu kaina apie 30-40€ turime kambari su balkonu, tualeta, dusa, tv, saldytuva ir nedidele virykle. Mums su vaiku super. Galima greit kazka paprasto pagaminti. Yra tvarkingas parkingas, nereikia sukti galvos kur pastatyti auto. Tvarkinga aplinka. Iki juros maximum 10min. iki centro ir ko gero apie 10min. Ramu, jokio triuksmo nuo baru.

gal galite pavadinima atsiust? aciu
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal galit parekomenduot vienam zmogui gyvenama plota,nes visur maziausiai dvivieciai kambariai.
Atsakyti
Na pagaliau ir mes sventojoj:-) zmoniu mazai. Naujiena,kad rimi mini yra:-)
Atsakyti
Vakar oras Šventojoje puikus, vanduo jau irgi įšilęs, žmonių nemažai, gal nėra tokios masės kaip ankstesniais metais, bet dar smagiau kai mažiau.

Atsakyti
Ir vakar, ir šiandien žmonių nemažai. Aišku vakar tai labai daug buvo (mano akim žiūrint smile.gif ). Ilsėjomės savaitę laiko. Jei kas domina klauskit smile.gif kainos tai labai didelės ir išpūstos. Pavalgyti buvome Barakūdoj, Galeroj, Mūzoj.
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2016 05 14, 06:47)
http://www.priejuros...ventojoje-2019/

Patys geriausi atsiliepimai, jau porą metų tik ten važiuojam. Paplūdimys šalia ir nėra daug žmonių. iki miesto pėstute 15 min gal o iki jūros apie 3-5 min

Buvom. Nepatiko. Anksta... patogumai siaip sau... Kiekvienos smulkmenos reik eit seimyninkes prasyti. Nepatogu viskas. Iki juros ok, netoli per miskeli, bet prastu oru ten tragedija... Daugiau tikrai nevaziuosim.
Atsakyti
Sveiki , mes buvome Šventojoje birželio pabaigoje, apsistojome Elijoje , patiko viskas liux . Toliau nuo miesto šurmulio , arti jūra , bet jei norėsite dažniau link miesto tai nesiūlau , nes pavargsite vaikščioti , mes visur su mašina keliavome . Orai pasitaike ne kokie , bent jau dvi dienos tikrai prastos, tai aplankėm Atostogu parka ,labai rekomenduoju kai prasti orai , vaikas labai patenkintas thumbup.gif klausia kada vėl ten važiuosime biggrin.gif Maistas , na man labiausiai tiko Vikingas , tiek porcijos tiek kainos OK . O šiaip pursyčius ir vakariene valgėme iš parduotuvės , kas kam skanu biggrin.gif 4u.gif vaisiai , sūreliai,jogurtai .
Dabar važiuosime vėl Rugpjūčio pradžioje , tikiuosi orai bus geri , užsisakėme namuka Gulbiu gatvėje , tai žiūrėsime kaip čia bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berry22: 26 liepos 2016 - 22:57
QUOTE(Berry22 @ 2016 07 26, 23:56)
Sveiki , mes buvome Šventojoje birželio pabaigoje, apsistojome Elijoje , patiko viskas liux . Toliau nuo miesto šurmulio , arti jūra , bet jei norėsite dažniau link miesto tai nesiūlau , nes pavargsite vaikščioti , mes visur su mašina keliavome . Orai pasitaike ne kokie , bent jau dvi dienos tikrai prastos, tai aplankėm Atostogu parka ,labai rekomenduoju kai prasti orai , vaikas labai patenkintas  thumbup.gif klausia kada vėl ten važiuosime  biggrin.gif  Maistas , na man labiausiai tiko Vikingas , tiek porcijos tiek kainos OK .  O šiaip pursyčius ir vakariene valgėme iš parduotuvės , kas kam skanu  biggrin.gif  4u.gif  vaisiai , sūreliai,jogurtai .
Dabar važiuosime vėl Rugpjūčio pradžioje , tikiuosi orai bus geri , užsisakėme namuka Gulbiu gatvėje , tai žiūrėsime kaip čia bus  4u.gif

Mes irgi važiuosim rugpjūčio pradžioje. O kur tas Atostogų parkas?
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2016 07 27, 09:08)
Mes irgi važiuosim rugpjūčio pradžioje. O kur tas Atostogų parkas?

Šalia HBH pas Juozapą , jeigu žinote.
Venecijos aklg. 2, Žibininkai, Kretingos r.
Atsakyti