Visada ieškau apgyvendinimo su virtuve. Tada viskas kainuoja neitiketinai pigiai.
QUOTE(Juozelija @ 2015 07 28, 01:43)
Gal galėtumėte parašyti, kur "Aušrinė" yra? Seniai neesu buvus, o po žolinių važiuosim, tai dabar info renku.
na tikslaus adreso nepasakysiu, ši valgykla yra pradžioje šventosios, lyg Jūros gatvej, jei einant nuo centro tai praeini Vaivorykštės namukus ir tada pamatysit tą valgyklą.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2015 07 28, 12:11)
Visada ieškau apgyvendinimo su virtuve. Tada viskas kainuoja neitiketinai pigiai.
aš tai noriu pailsėti nuo to valgio darymo tai kai važiuojam ilsėtis tai ir ilsiuosi
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 07 28, 13:16)
na tikslaus adreso nepasakysiu, ši valgykla yra pradžioje šventosios, lyg Jūros gatvej, jei einant nuo centro tai praeini Vaivorykštės namukus ir tada pamatysit tą valgyklą.
Ačiū. Šventoji nedidelė, rasim.
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 07 27, 22:55)
jei valgyti bare tai kepsnys apie 7 eur.
Tai kad čia visai dar pigu 24 lt? Juk kavinėse visur kepsniai brangūs ir virš 30 lt būna ir dar žymiai daugiau
QUOTE(susidomejus @ 2015 07 28, 11:11)
Per atostogas as noriu ilsetis, o ne su keptuvem i sventaja barskintis. Mano MB valgus tai pvz sumustiniais ir konservais nestsipirksi geriau as pasitaupau kitu metu laiku.
lyg Jūros gatvej, jei einant nuo centro tai praeini Vaivorykštės namukus ir tada pamatysit tą valgyklą
Kadangi juros gatvej gyvensim butinai apsilankysim
Sveikos
Kita savaite po 3 metu pertraukos vaziuojam i Sventaja. Norejau paklaust, kas grizot nesenai is ten kaip su parduotuvemis? Vis ta pati Cento? Kur skaniai galima pavalgyti , bei gal yra kokia kavine pritaikyta su mazais vaikais?
Aciu uz atsakymus
Papildyta:
As butent ir vaziuoju ilsetis, o ne vireja dirbt Tik maziukei ryte ir vakare koses isvirsiu ir viskas, nes jinai pas mane isranki, ir bet ko nevalgo.
Muzos kavine, cia kurioje vietoje?
Kita savaite po 3 metu pertraukos vaziuojam i Sventaja. Norejau paklaust, kas grizot nesenai is ten kaip su parduotuvemis? Vis ta pati Cento? Kur skaniai galima pavalgyti , bei gal yra kokia kavine pritaikyta su mazais vaikais?
Aciu uz atsakymus
Papildyta:
n
aš tai noriu pailsėti nuo to valgio darymo tai kai važiuojam ilsėtis tai ir ilsiuosi
QUOTE(waterland. @ 2015 07 29, 14:56)
Per atostogas as noriu ilsetis, o ne su keptuvem i sventaja barskintis.
As butent ir vaziuoju ilsetis, o ne vireja dirbt Tik maziukei ryte ir vakare koses isvirsiu ir viskas, nes jinai pas mane isranki, ir bet ko nevalgo.
QUOTE(incomnia @ 2015 07 30, 09:23)
Sveikos
Aciu uz atsakymus
Papildyta:
Aciu uz atsakymus
Papildyta:
Mūzos kavinė prie pat įėjimo prie jūros, jeigu eitumėte iš Jūros gatvės prie vandens bokšto. Vaikams didelė žaidimų aikštelė, galima valgti ir lauke, ir viduje
QUOTE(incomnia @ 2015 07 30, 09:23)
Sveikos
Aciu uz atsakymus
Papildyta:
Aciu uz atsakymus
Papildyta:
Yra IKI parduotuvė, prie atrakcionų parko. man skanun buvo valgyti Aušrinės valgykloje ir dar pagrindinėj gatvėj "Kaukazietiški ir lietuviški patiekalai". Na, aišku skaniausia tai buvo HBH
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 07 30, 16:31)
Yra IKI parduotuvė, prie atrakcionų parko. man skanun buvo valgyti Aušrinės valgykloje ir dar pagrindinėj gatvėj "Kaukazietiški ir lietuviški patiekalai". Na, aišku skaniausia tai buvo HBH
Tik i IKI vakarop geriau neiti
QUOTE(vivulyte @ 2015 07 30, 18:06)
Tik i IKI vakarop geriau neiti
Tikrai taip net mačiau, kaip garbaus amžiaus moterys nepasidalino paskutinių batonų su česnakiniu įdaru
QUOTE(waterland. @ 2015 07 21, 13:20)
As taip darau ir nesiskundziu. O kam nepatinka prasom nekreipti demesio gal siek tiek ir buna salta, bet negaliu vasara striukes rengtis
Rugpjucio 3d. atvaziuoju i Sventaja. Senai bebuvau. Laukiu nesulaukiu. Prasau burkit gerus orus
Rugpjucio 3d. atvaziuoju i Sventaja. Senai bebuvau. Laukiu nesulaukiu. Prasau burkit gerus orus
Išburem
kur rasti atsiliepimus apie kunigiskiu sodybas