Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Visada ieškau apgyvendinimo su virtuve. Tada viskas kainuoja neitiketinai pigiai.
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2015 07 28, 01:43)
Gal galėtumėte parašyti, kur "Aušrinė" yra? Seniai neesu buvus, o po žolinių važiuosim, tai dabar info renku. 4u.gif

na tikslaus adreso nepasakysiu, ši valgykla yra pradžioje šventosios, lyg Jūros gatvej, jei einant nuo centro tai praeini Vaivorykštės namukus ir tada pamatysit tą valgyklą.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2015 07 28, 12:11)
Visada ieškau apgyvendinimo su virtuve. Tada viskas kainuoja neitiketinai pigiai.

aš tai noriu pailsėti nuo to valgio darymo tai kai važiuojam ilsėtis tai ir ilsiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 07 28, 13:16)
na tikslaus adreso nepasakysiu, ši valgykla yra pradžioje šventosios, lyg Jūros gatvej, jei einant nuo centro tai praeini Vaivorykštės namukus ir tada pamatysit tą valgyklą.

Ačiū. Šventoji nedidelė, rasim.
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 07 27, 22:55)
jei valgyti bare tai kepsnys apie 7 eur.

Tai kad čia visai dar pigu g.gif 24 lt? Juk kavinėse visur kepsniai brangūs ir virš 30 lt būna ir dar žymiai daugiau
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 07 28, 11:11)

Per atostogas as noriu ilsetis, o ne su keptuvem i sventaja barskintis. Mano MB valgus tai pvz sumustiniais ir konservais nestsipirksi doh.gif geriau as pasitaupau kitu metu laiku.

lyg Jūros gatvej, jei einant nuo centro tai praeini Vaivorykštės namukus ir tada pamatysit tą valgyklą

Kadangi juros gatvej gyvensim butinai apsilankysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kita savaite po 3 metu pertraukos vaziuojam i Sventaja. Norejau paklaust, kas grizot nesenai is ten kaip su parduotuvemis? Vis ta pati Cento? Kur skaniai galima pavalgyti , bei gal yra kokia kavine pritaikyta su mazais vaikais?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
n
aš tai noriu pailsėti nuo to valgio darymo tai kai važiuojam ilsėtis tai ir ilsiuosi smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(waterland. @ 2015 07 29, 14:56)
Per atostogas as noriu ilsetis, o ne su keptuvem i sventaja barskintis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As butent ir vaziuoju ilsetis, o ne vireja dirbt doh.gif Tik maziukei ryte ir vakare koses isvirsiu ir viskas, nes jinai pas mane isranki, ir bet ko nevalgo. smile.gif

Muzos kavine, cia kurioje vietoje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incomnia: 30 liepos 2015 - 08:25
QUOTE(incomnia @ 2015 07 30, 09:23)
Sveikos 4u.gif
Kita savaite po 3 metu pertraukos vaziuojam i Sventaja. Norejau paklaust, kas grizot nesenai is ten kaip su parduotuvemis? Vis ta pati Cento? Kur skaniai galima pavalgyti , bei gal yra kokia kavine pritaikyta su mazais vaikais?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

As butent ir vaziuoju ilsetis, o  ne vireja dirbt doh.gif  Tik maziukei ryte ir vakare koses isvirsiu ir viskas, nes  jinai pas mane isranki, ir bet ko nevalgo. smile.gif

Mūzos kavinė prie pat įėjimo prie jūros, jeigu eitumėte iš Jūros gatvės prie vandens bokšto. Vaikams didelė žaidimų aikštelė, galima valgti ir lauke, ir viduje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(incomnia @ 2015 07 30, 09:23)
Sveikos 4u.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

As butent ir vaziuoju ilsetis, o  ne vireja dirbt doh.gif  Tik maziukei ryte ir vakare koses isvirsiu ir viskas, nes  jinai pas mane isranki, ir bet ko nevalgo. smile.gif

Yra IKI parduotuvė, prie atrakcionų parko. man skanun buvo valgyti Aušrinės valgykloje ir dar pagrindinėj gatvėj "Kaukazietiški ir lietuviški patiekalai". Na, aišku skaniausia tai buvo HBH thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 07 30, 16:31)
Yra IKI parduotuvė, prie atrakcionų parko. man skanun buvo valgyti Aušrinės valgykloje ir dar pagrindinėj gatvėj "Kaukazietiški ir lietuviški patiekalai". Na, aišku skaniausia tai buvo HBH  thumbup.gif

Tik i IKI vakarop geriau neiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2015 07 30, 18:06)
Tik i IKI vakarop geriau neiti  doh.gif

Tikrai taip doh.gif net mačiau, kaip garbaus amžiaus moterys nepasidalino paskutinių batonų su česnakiniu įdaru doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 07 21, 13:20)
As taip darau ir nesiskundziu. O kam nepatinka prasom nekreipti demesio  lotuliukas.gif gal siek tiek ir buna salta, bet negaliu vasara striukes rengtis  doh.gif
Rugpjucio 3d. atvaziuoju i Sventaja. Senai bebuvau. Laukiu nesulaukiu. Prasau burkit gerus orus  lotuliukas.gif

Išburem biggrin.gif
Atsakyti
kur rasti atsiliepimus apie kunigiskiu sodybas
Atsakyti