Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(kotrynalis @ 2015 07 21, 16:48)
Man tai einant su striuke jus pamačius dar šalčiau pasidarytų biggrin.gif Nu garbės žodis šiurpas krečia pamačius biggrin.gif  pavydžiu, kurioms dzin tas oras ir eina sau pasipuošusios biggrin.gif

Uzgrudintos biggrin.gif
o mas salciau pasidaro,kai eina susukuprine,zasies oda,kojos pamelinavus,brr biggrin.gif Kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Šiandien parvažiavom iš ten. Oro temperatūra 18 C, vandens 17 C, bangos dideles 2 balai. Oras puikus, saulė šviečia.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 07 21, 15:59)
Uzgrudintos  biggrin.gif
o mas salciau pasidaro,kai eina susukuprine,zasies oda,kojos pamelinavus,brr  biggrin.gif Kiekvienam savo  smile.gif

Prie jūros reikia ilsėtis, o ne kitus besiilsincius nuziurinet lotuliukas.gif

Noreciau rekomendacijų kur skaniai ir už protinga kaina pavalgyti?
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 07 21, 21:17)
Prie jūros reikia ilsėtis, o ne kitus besiilsincius nuziurinet  lotuliukas.gif

Kai vaziuoji dviraciu,ir tu kaip keleivis,o ne tas kuris pedalus mina,tai i savo nagus pabosta ziureti,belieka stebeti,pamelinavusius praeivius biggrin.gif Juokauju.As megstanti,jaukuma,siluma,todel man ir keista,kai vaziuoja su auto,ir negali siimesti siltesno drabuzio.As neuzgrudinta,todel man nuosirdziai gaila,tu salanciu (kaip man atrodo) biggrin.gif taip ir norisi prieiti,ir pasiulyti is termoso arbatos,ka irgi salta diena,turiu su savimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 07 21, 21:17)

Šventojoje http://nendrinepastoge.lt
Palangoje https://www.facebook.com/apetitpalanga
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 07 21, 20:24)
Taip ir norisi prieiti,ir pasiulyti is termoso arbatos,ka irgi salta diena,turiu su savimi  smile.gif

lotuliukas.gif tu miela. Jei kas pasiūlytų arbatos neatsisakyciau.

QUOTE(kotrynalis @ 2015 07 21, 20:27)

Ačiū.

p.s. senai prie jūros buvau. Tikrai tokio pastato nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(waterland. @ 2015 07 21, 21:41)
lotuliukas.gif tu miela. Jei kas pasiūlytų arbatos neatsisakyciau.
Ačiū.

p.s. senai prie jūros buvau. Tikrai tokio pastato nemačiau.

Cia ne centre, prie 2 ivaziavimo i Sventaja.
Atsakyti
Kaip besilaiko Šventosios poilsiautojos? Kaip oras? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waterland.: 23 liepos 2015 - 19:14
Sveikos, šiandien grįžom po savaitės poilsio Šventojoje smile.gifŠiandien vienintelė diena, kai jūra beveik nebangavo, bet kaip gi jūra be bangų smile.gif Super pailsėjom - oras buvo geras, gal tik išskyrus pirmadienį, bet tą dieną aplankėme Klaipėdoj giminaičius, busom Dinozaurų parke... Vieną dieną pabuvome Palangoje, taip pat porąkart ir į Latvijos pajūrį pavažiavome smile.gif Deginomės, daug maudėmės. Maniškė pirmąkart buvo prie jūros, tai išvis iš jos neišlipo ax.gif Kainos, aišku, visur nemažos, bet tam jau buvome nusiteikę... Atradome, kad skaniausia ir ne taip brangu pavalgyti "Mūzos" kavinėj prie jūros - yra vaikams žaidimų aikštelė su batutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2015 07 25, 20:58)
Atradome, kad skaniausia ir ne taip brangu pavalgyti "Mūzos" kavinėj prie jūros - yra vaikams žaidimų aikštelė su batutu smile.gif

Apsilankysim.
Atsakyti
na va, ir mes sugrįžome iš Šventosios. Smagu buvo ir oras neblogas pasitaikė, na svarbiausia, kad nelijo smile.gif. Gyvenome "Vasarės" nameliuose. Viskas thumbup.gif nauji nameliai, dar "nenugyventi". Didelis, uždaras kiemas, kas aktualu vykstant su mažais vaikučiais, vaikam yra supynės, čiuožykla. Iki jūros apie 600m.
Kas liečia kainas, tai jos laaaaaaabai didelės doh.gif jei valgyti bare tai kepsnys apie 7 eur. Jei valgyti valgykloj, tai rinkčiausi tik "Aušrinę", ir skanu ir kainos normalios ir porcijos nemažos.
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 07 27, 21:55)
Kas liečia kainas, tai jos laaaaaaabai didelės doh.gif  jei valgyti bare tai kepsnys apie 7 eur. Jei valgyti valgykloj, tai rinkčiausi tik "Aušrinę", ir skanu ir kainos normalios ir porcijos nemažos.

Gal galėtumėte parašyti, kur "Aušrinė" yra? Seniai neesu buvus, o po žolinių važiuosim, tai dabar info renku. 4u.gif
Atsakyti