Is šitų tai Furla gražiausia. bet dar ieskokit. Pažiurinekit Marc Jacobs.
Neapsisprendziu Gal kuri apziurinejote City parduotuveje?
Coccinelle large black saffiano pouch,
28cm x 20cm x 2cm
Buvo pries kelias savaites Kaune City parduotuveje, skubedama is tolo tik pasiziurejau, nes patrauke demesi, o kai po poros dienu nuejau, jau buvo nupirkta
Keista, internete niekur foto nerandu daugiau, turbut nepopuliari Tai ir dvejoju, nes pasirode lyg ir per didele, ai, nebezinau jau pati
Nepavyksta aiskesnes foto ikelti, safiano oda.
Cameja, batai verti demesio
Ne,nieko gražaus ar užkabinančio...
Mrs. Patranka, Kumino - aciu u nuomones
Dar turbut pasidairysiu kazko casual, kas taip neprimins laptop deklo
Dar turbut pasidairysiu kazko casual, kas taip neprimins laptop deklo
cameja, man batai grazus
Joviva, ieskokit kitos
Turiu tokia, tik mano sonai ne lakuoti, ir smelines spalvos, su geltonom detalem, graziai dera ir tie isuvai kitos spalvos labai "pagyvina" Tase, bent man, labai grazi, labai lengva, bet beforme, ir nera labai patogi nes tik vienas skyrius...
Joviva, ieskokit kitos
Turiu tokia, tik mano sonai ne lakuoti, ir smelines spalvos, su geltonom detalem, graziai dera ir tie isuvai kitos spalvos labai "pagyvina" Tase, bent man, labai grazi, labai lengva, bet beforme, ir nera labai patogi nes tik vienas skyrius...
QUOTE(Metine. @ 2014 09 02, 20:32)
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 12, 14:21)
Sakyčiau, priklauso nuo Jūsų sudėjimo... Jei esate liekna, gana aukšta - tiks, o jei ne, tai laaabai abejočiau...
QUOTE(odriana @ 2014 09 12, 14:33)
Sakyčiau, priklauso nuo Jūsų sudėjimo... Jei esate liekna, gana aukšta - tiks, o jei ne, tai laaabai abejočiau...
Reiks ko gero matuotis, net smalsu pasidarė, esu ne žema (171 cm), bet ne kūdena, nu žiūrėsim