Man asmeniškai pirmi , jie tokie "lengvesni", švelnesni, ben jau lyginant nuotraukas.
Sveikos,
patarkite prasau,noreti rankines ar ne? Oda ir kaina gera
patarkite prasau,noreti rankines ar ne? Oda ir kaina gera
Man rankinė,graži
QUOTE(Pina111 @ 2015 01 28, 11:45)
Norėti
kaip? Ar verti 200eur?
QUOTE(tursi @ 2015 01 30, 03:23)
kaip? Ar verti 200eur?
Nera labai blogi, bet ir nera wow. O ir uz ta kaina itariu tikra oda, bet vien del firmos neverti man kainos...
Gana pretenzingi batukai, bijočiau, kad po metų ar kelių atrodys nekaip... Aišku, čia mano spėjimas. Bent man per daug detalių, puošmenų, o dar tas firmos užrašas. Aš nepirkčiau
Imti ar ne? Odiniai Lamb firmos
Iki LT gautusi apie 90 e
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2015 01 30, 14:00)
Man grazus, turiu sios firmos vienus, tai superiniai, bet patogumas labai nuo modelio priklauso. Mano turimi be galo patogus ir normaliai tinka mano platesnems pedoms, bet labai daug matavusis, kur iki skausmu siauri ar praktiskai net neikisu kojos. Ir ju keltis daznai nepatogiai isriesta buna. Tai jei yra galimybe, siulyciau matuotis.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 30, 14:13)
Man grazus, turiu sios firmos vienus, tai superiniai, bet patogumas labai nuo modelio priklauso. Mano turimi be galo patogus ir normaliai tinka mano platesnems pedoms, bet labai daug matavusis, kur iki skausmu siauri ar praktiskai net neikisu kojos. Ir ju keltis daznai nepatogiai isriesta buna. Tai jei yra galimybe, siulyciau matuotis.
Aciu, mano ir palti peda turiu vienus Lamb aulinukus, patogus, bet ilgiau pavaiksciojus pavargsta koja...