QUOTE(Joviva @ 2015 01 20, 12:44)
Aciu, Ms. Blonde, uz pasidalinima ispudziais
Zinoma, bent jau as mielai paziureciau ir foto
Na cia gera zinia, jei patogus, tikiu, kad gyvai atrodo neprastai
Bent jau man uzkliuve pilnapadziai toks klasikinis modelis, kad drasiai spintoje laikyciau 10 metu
, taip kad ir ta kaina, zinoma su nuolaida pagavus, neatrodo tokia ir beprotiska
Gaila, kad nevykes aptarnavimas parduotuveje pasitaike.
Bent jau LT, tai daznas atvejis
Bent cia aptarnavimu nesiskundziu nei Barneys, nei H&M. Tik Neiman Marcus rankiniu skyriuj tokia ikyri bobute yra, bando prastumt viska is eiles, bet nepiktybiska
O cia au taip naglai kiso tuos batus, o paskui toki tona nutaise, kad tureciau kalta likt, jog matavausi
Bet mane nelabai veikia tokie - tureciau laiko, tai puse parduotuves isimatuociau vis po viena pora prasydama pasimatuot
Dar gera komentara uzmete konsultantas. Apsimovus bata pasitikrinu kur pirstas kojos, o jis pradeda pasakot kaip su stora kojine bus gerai, jei laisvi. O kad man jie per visa koja aptempti net per daug, tai biski dzin
Ai, nu bet pralinksmino.
Foto imesiu kai prie kompo prieisiu - per tel keliant kazko persuka sonu. O dar pakomentuosiu del dydzio - gal kazkas nezino ir pravers. Kai kurie modeliai buna Narrow arba Wide, bet cia tik pedos srityje, o per ilgi visi vienodi. Keistais sprendimas, nes jei peda platesne, tai daznai ir likusi kojos dalis nebuna sakaliukas. Mano peda plati ir keltis auksta, bet su SW batai problemu nera ne per ilgi ikist, nei pedos dalyje. Is tikruju pedai net labai patogus, tai manau pas ka peda siauresne galbut ir Narrow dydi galima surizikuot pirkt.