Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojami pirkiniai

renkuosi laikrodi papuosala. daugiausiai laiko tenka praleisti darbe, kiek ten to laisvalaikio belieka .

kuris graziausias 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tik pirmas wink.gif
Atsakyti
Pirmas MD arba pirmas MK.
Atsakyti
1 ir 2 smile.gif
Papildyta:
Nors ir trečias simpatiškas smile.gif
Atsakyti
Man tik pirmas - MK abu per vyriskai atrodo (nors ant rankos gal kitaip), o antras toks labai so so, bet idomu kaip realiai atrodytu, gal visai nieko.
Atsakyti
Antras labai dailus:-)
Atsakyti
pirmas smile.gif

reikia patogių basučių laisvalaikiui, kelionėms, kaip manot, šitos pusėtinos? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2014 08 30, 18:12)
pirmas smile.gif

reikia patogių basučių laisvalaikiui, kelionėms, kaip manot, šitos pusėtinos?  biggrin.gif

Nu kelionei tai sueis 4u.gif O siaip man kaip bobutes basanoskes atrodo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 08 30, 19:57)
O siaip man kaip bobutes basanoskes atrodo  blush2.gif  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif

man irgi neypatingos, bet yra pločio pasirinkimas, kas man labai aktualu, nes visos per siauros būna doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ateinu ir as patarimo - kurie ilgaauliai grazesni? Ar dar paieskot? Noriu tokiu visiskai minimalistiniu, t.y. be jokiu sagtyciu, saguciu ir tt - kaip tycia parduotuvese ilgaauliu pilna, bet visi kazkuo paturbinti....

PIRMI - nemoku nauju google elgtis, o ir tesuranda tik sio psl paveiksliuka, kurio neina ikelt doh.gif

Antri:
user posted image

QUOTE(Galla @ 2014 08 30, 19:12)
reikia patogių basučių laisvalaikiui, kelionėms, kaip manot, šitos pusėtinos?  biggrin.gif

As tai sakyciau ant kojos reikia ziuret, bet turetu visai normaliai ziuretis. 4u.gif Bobutiskom vistiek nevadinciau - manau iki tokiu joms toloka.

O siaip labai suprantu placiu pedu problema, nes pati tokias turiu, tai kai kurie batukai atrodo patogus, bet po keliu valandu vistiek kazkiek dingsta patogumas. Turiu pvz vienas Boc basutes ant kulniuko, teko irgi prisiklausyt, kad bobutiskos (pagal foto), bet ant kojos visai gerai ziurisi ir komplimentu esu sulauku, o svarbiausia isbut galiu nuo ryto iki vakaro (plius didelis geris, kad net jei kokia pusle ant kojos nuo kitu batu yra, tai su sitom basutem jokio skausmo nebuna net ant grynos pusles uzsidejus) thumbup.gif Aisku i fashion blogus nepretenduoja groziu ir pan, bet kartais reikia daugiau patogumo nei grozio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 31 rugpjūčio 2014 - 15:31
[quote=Ms.Blonde,2014 08 31, 17:23]
Ateinu ir as patarimo - kurie ilgaauliai grazesni? Ar dar paieskot? Noriu tokiu visiskai minimalistiniu, t.y. be jokiu sagtyciu, saguciu ir tt - kaip tycia parduotuvese ilgaauliu pilna, bet visi kazkuo paturbinti....

Man abu patiko, gal pirmieji - labiau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 31, 15:23)

PIRMI - nemoku nauju google elgtis, o ir tesuranda tik sio psl paveiksliuka, kurio neina ikelt doh.gif

Antri:
user posted image

antri antri tikrai graziau 4u.gif
Atsakyti