QUOTE(adija5 @ 2014 12 03, 20:52)
Ir pavadinimas labai įkvepiantis
O aš vis
Mažasis princas žadu ir žadu paimt.Nes buvau per maža,kai skaičiau ir tada tikrai man nepatiko.Tik lapę ir prisimenu...
Gal tada imsiu Murakamio trilogiją,nes vis žadu ir žadu ...Aš jau tiek prisirašiusi pasižadėjimų,kad geriausiu atveju iki kitų Kalėdų trečdalį kaip nors,kaip nors...Nes atsiranda vis naujų pažadų
Aha, sutinku, "Mažasis princas" labiau paaugliams, jaunimui. Man ir nepatiko, kai skaičiau vaikystėj. Atsimenu, kad skaitovų konkurse skaičiau ištrauką iš "Mažojo princo",
nemažai tada mokiausi mintinai...
Ojetau, Murakamio trilogija kažkiek atspindėjo tą vaikystėje skaitomų knygų malonumą, pavydžiu tau, kiek skaičiau Murakamį, vis tik man labiausiai jo trilogija
O, dar atsiminiau iš vaikystės. Pjesę "Jungos ir piratai". Šiaip neskaitau knygų kelis kartus, bet šitą pjesę skaičiau nekart
Geras, ieškojau pjesės autoriau pavardės ir radau internete įdėtą spektaklio įrašą pagal tą pjesę
Alia žinau, kad niekas neatitiks knygos. Netyčia pasitaikė pamatyti spektaklį pagal knygą "Raganiukė", tai nė iš tolo vaikystės įspūdžių skaitant