Sveikos
Tikrai jau senokai nesilankiau...
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 24, 22:16)
Ar priimsit mane i savo buri
Smagu, kad prisijungei
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 24, 23:30)
Siuo metu baigiau skaityti Johan Flanagan "Zvalgo mokinys" angliskai 9 serijos dali, kadangi lietuviskai tik trys isverstos, o buvo labai idomu, tai skaiciau toliau epub variantus
Oi, kaip aš tau pavydžiu
Anglų kalba neskaitau. Tai tik 3 lietuviškai išleistas skaičiau. Kankinuosi dabar, tęsinių laukiu
QUOTE(saintlina @ 2014 11 25, 11:38)
Kalbant apie paauglių literatūrą - kažkaip senokai nemačiau Sofijos ir Zis
Gyva aš dar, gyva
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 29, 14:29)
Is fantasy tokiu pusiau suaugusiems
Mūsų skoniai panašūs
Nors aš ir Saulėlydį mielai suskaičiau. Mėgstu vampyrus. Kiek sunkiau su nefilimais... Romantiškos meilės - seilės man taip pat tinka.
O aš paskutiniu metu nieko ypatingo neskaitau. Tiksliau viską iš eilės... Kažkaip nemažai papuola lietuvių autorių ir jie nuobodoki, o gal man nesiseka, aš juk ne erlicką, o lietuvišką pramoginę literatūrą skaitau.
Tiesa,
Ginos Viliūnės "Vilniaus Madona" - man patiko. lengva, gana įtraukianti istorija ir man neypatingai mėgstančiai istorinius romanus, patiko.
Paskutinė sužavėjusi knyga -
Jonas Jonasson Šimtametis, kuris išlipo per langą ir dingo. Manau, daug jau yra ją skaičiusių. Man tiesiog amą atėmė. Humoro jausmas tobulas. Lyg ir paprastai parašyta, bet kaip... veža
Kai prisimenu šią knygą, norisi šypsotis ir toks šiltas jausmas širdyje. ech, daugiau tokių knygų.
O iš truputį anksčiau skaitytų:
David Mitchell "Debesų atlasas" rodos, taip ir neparašiau atsiliepimo
Keista knyga. Kalba man netrukdė. Netgi labai patiko skaityti tas tarmiškas ar ateities dalis. Žodžiu, skaityti labai patiko. Sąsajas, rodos, irgi radau ir suvokiau, o bet tačiau... neradau prasmės, kažko neužčiuopiau. Pabaigus skaityti, toks ir liko jausmas... kažko neužbaigto, neišjausto, nesuprasto... ko gero, reikės dar kartą ją skaityti, kada nors... beje, man šis romanas kažkuo priminė Josteino Gaarderio "Maja". Vis dar esu įsitikinusi, kad ta knyga beveik tobula, deja, ne man... o gal ne dabartinei man
Lisa Gardner "Kita dukra" - nei žaviuosi bestseleriais, nei juos ignoruoju, bet ši knyga man tiko ir patiko, na tiesiog užkabino. Bestseleris
Uf... šiam kartui tiek.
Vilnietės, kol Kalėdos neužpuolė, gal susitinkam