Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 89 laida

QUOTE(Gemma @ 2014 11 25, 16:21)
Kvepia, oi kaip kvepia  drinks_cheers.gif mandarinais ir šiltais imbieriniais sausainiais virtuvėj...  wub.gif

Ui,kad man kas virtuvėj tų imbierinių iškeptų wub.gif
Man kol kas nekvepia,per anksti dar.Ir jokių šventinių nuotaikų nėr.Mazochistinės.Perskaičiau K.Hosseini Tūkstantis saulių skaisčių.Net nėr ką lygint su jo Bėgantis paskui aitvarą.Daug silpnesnė man asmeniškai.O gal ir pasipiktinimas neleido gerai įsijaust,nes daug kartų norėjau turėt po ranka automatą ar bent jau aštrų kirvuką ax.gif
Dabar kankinuosi su O.Pamuk SniegaS.Nors, tiesą pasakius,kol kas labai ir nesikankinu, patinka.Bet vis tiek užsiimu maochizmu,nes turiu ketvirtą Giesmės dalį ,ale ugdau valią ax.gif
QUOTE(giluze @ 2014 11 27, 20:37)
Lietuviškai nėra, rusų kalba turiu. Šiaip apie knygą mačiau tik gerus atsiliepimus. Netgi vadinama geriausia iš Kingo knygų.  ax.gif

Aš irgi skaičiau,kad labai neblooga ir kažkuri forumietė minėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 28, 00:53)
Ui,kad man kas virtuvėj tų imbierinių iškeptų  wub.gif
Man kol kas nekvepia,per anksti dar.Ir jokių šventinių nuotaikų nėr.Mazochistinės.Perskaičiau K.Hosseini Tūkstantis saulių skaisčių.Net nėr ką lygint su jo Bėgantis paskui aitvarą.Daug silpnesnė man asmeniškai.O gal ir pasipiktinimas neleido gerai įsijaust,nes daug kartų norėjau turėt po ranka automatą ar bent jau aštrų kirvuką  ax.gif
Dabar kankinuosi su O.Pamuk SniegaS.Nors, tiesą pasakius,kol kas labai ir nesikankinu, patinka.Bet vis tiek užsiimu maochizmu,nes turiu ketvirtą Giesmės dalį ,ale ugdau valią ax.gif

Aš irgi skaičiau,kad labai neblooga ir kažkuri forumietė minėjo  ax.gif

ir as tokia pat mazochiste doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie knygas turinčias atsakymus į visus klausimus aš visiška skeptikė? doh.gif

O "pranašai" paprastai būdingi valstybei ir laikmečiui, kai ekonominė situacija nėra užtikrinta. Sočiai ir ramiai gyvenantys atsakymų neieško cool.gif

tik nesimėtykit pomidorais, kad Brūkšniukas visada užverda diskusijas pomidorai2.gif
Atsakyti
Pranasai nemanau, kad budingi ekonomikai, klausimas kada juos iskelia ir kas iskelia. Ieskanciu visada yra ar nematanciu vertes turtuose gyventi, ar iekaanciu kitokio gyvenimo, kartais po sukretimu, asmeniniai dalykai.
Nori skaitai detektyva, nori eini melstis ir ieskoti sventu zmoniu 4u.gif
Man pvz. Dhalai Lamos autobiografija labai mylima knyga
Atsakyti
Biografija tikrai ne tas pats, kas "visų atsakymų" knygos. O Dalai Lama (kaip ir kriškčionių šventieji) yra ne tas pats, kas Lazarevas mirksiukas.gif

Labai gerbiu pašvęsto gyvenimo institucijas, bet joks tikras mistikas "nekeps" bestselerių cool.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad rastum atsakymus į tave kamuojančius klausimus, o kokiu pavidalu tai darai kiekvienam savo. kam autobiografija, kam romanas, kam kursai pas šri šri, o kam pinigų maišas išsprendžia visus klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 11 28, 09:59)
tik nesimėtykit pomidorais,

Tai kad nėr ko mėtytis - kiekvienam savo 4u.gif

Nežinau ką pamečiau, nežinau ko ieškau, tiesiog man patinka ir skaitau. Ir nesvarbu, mistikas, psichas, ar kokio to šventumo kalibro žmogus parašė smile.gif
Kas mėgsta detektyvus, kas istorinį žanrą, kas meilės romanus, kas BDSM literatūroje.

Aš pvz. vienodai skaitau ir religinę literatūrą, ir alia kaip jūs vadinate ''pranašų''. Blogio tos knygos nemoko, o man pvz. dūšia pailsi jas skaitant smile.gif

Visi skirtingais būdais atsipalaiduoja.
Aš pvz. klaikiai nemėgstu fantastikos (mano akimis, tai išvis niekam nereikalingi, nuobodūs skaitiniai), bet tai kažkam galbūt tos knygos kaip tik prasmingos ir reikalingos.

QUOTE(Alchemie @ 2014 11 28, 10:36)
Ieskanciu visada yra ar nematanciu vertes turtuose gyventi, ar iekaanciu kitokio gyvenimo, kartais po sukretimu, asmeniniai dalykai.

Jūs labai teisi 4u.gif

QUOTE(^Vakarė^ @ 2014 11 28, 12:57)
Svarbiausia, kad rastum atsakymus į tave kamuojančius klausimus, o kokiu pavidalu tai darai kiekvienam savo. kam autobiografija, kam romanas, kam kursai pas šri šri, o kam pinigų maišas išsprendžia visus klausimus  mirksiukas.gif

Absoliučiai pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 11 28, 10:46)
joks tikras mistikas "nekeps" bestselerių cool.gif

Joks tikras mistikas knygos nepavers bestseleriu, jeigu nebus ją skaitančių mirksiukas.gif

Atsakyti
Biblija yra didziausias bestseleris lotuliukas.gif
Dhalai Lamos biografija man patinka, nes ten yra Tibeto gyvenimas su tradicijomis, jo akimis, lygiai taip skaiciau ir Tbeto mirusiuju knyga, ir Dhalai Lamos patarejo gydytojo autobiografija, man tenatsakymai ir kulturiniu skirtumu, kurie mane domina, ir religiniu pagridnu, kurie eina per visas religijas, tik..per kovas del valdzios pamirstami, uzkisami, kaip neslifuoti deimantai, o tokiose knygose jie tiesiog yra...kai ieskai atsakymu i savo klausimus, skaitai kitokias knygas, Vedas, Ajurveda, kiek tai prieinama kalbiniu poziuriu, kiek pats ikandi, sugebi suvokti, ar kas gali tai paaiskinti, svarbu ieskoti ir zinoti kur ieskoti.
Del fantastikos...ziurint kokia..Z. Vernas tapo realybe, pvz. Nakties sargyba, Dienos sargyba ir Sutemu sargyba, labai uzveze, apie vampyrus man nebuvo jokio noro skaityti Saulelydzio knygu schmoll.gif Fantasy as tiesiog gyvenu, nes tai tiesiog siuolaikines pasakos, autorines, fantazijos zaismas visada gerai, mano nuomone, man lengva jas skaityti, kaip ir koki meiles romana, aisku, jei geras rasytojas blush2.gif bet ir ten buna atsakymu, atradimu. Pvz. as darbe vaikams skaitau pasaka pie Zirafa, kuri nemokejo sokti..ta pasaka tapo mano credo
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2014 11 28, 08:11)
ir as tokia pat mazochiste doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir senai jau tai kankiniesi biggrin.gif ?Aš dar tik nepilną savaitę.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 11 28, 09:59)
Kalbant apie knygas turinčias atsakymus į visus klausimus aš visiška skeptikė? doh.gif

Aš irgi.Nepataisoma ax.gif Mano uošvis priklauso tai Lietuvos parapsichologų asociacijai,turi bioenergetiko ten kažkokio pažymėjimą,važinėja paskaitas skaityt,su svareliu dirbt moko.Tai visą tą virtuvę šiek tiek iš vidaus žinau.Durnių laivas biggrin.gif Skaičiusi ir aš tų knygelių,bet man, tai jau tikrai geriau Biblija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 11 28, 00:53)
Bet vis tiek užsiimu maochizmu,nes turiu ketvirtą Giesmės dalį ,ale ugdau valią ax.gif

QUOTE(prieplauka @ 2014 11 28, 09:11)
ir as tokia pat mazochiste doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visai jūs ne mazochistės, neįsivaizduokit čia per daug. Tiesiog jūsų pasąmonės jums siunčia teisingus signalus. mirksiukas.gif lotuliukas.gif Daugiau nieko jums nesakysiu. sunglasses2.gif
Skaitau aš tą 4 dalį.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 11 28, 20:11)
  Skaitau aš tą 4 dalį.

Tai mes valingesnės,taip išeina biggrin.gif Plieninės,tiesiog ax.gif

Beje,gal jau kuri perskaitėt tą ilgai ilgai lauktą ir pagaliau sulauktą Alamutą?
Atsakyti
Sveikos visos, paskaitau, ką parašot karts nuo karto. mirksiukas.gif Mažiau šiemet skaitau, bet visiškai nuo knygų neatitrūkau - pasiilgstu.
Šiuo metu esu iš bibliotekos parsinešusi ir originalo kalba skaitau Joanne Harris "A cat, a hat and a piece of string". Neilgos istorijos, bet Harris, kaip visada, įtraukia savo magija. wub.gif
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 28, 13:57)
Fantasy as tiesiog gyvenu, nes tai tiesiog siuolaikines pasakos, autorines, fantazijos zaismas visada gerai, mano nuomone, man lengva jas skaityti, kaip ir koki meiles romana, aisku, jei geras rasytojas blush2.gif bet ir ten buna atsakymu, atradimu. Pvz. as darbe vaikams skaitau pasaka pie Zirafa, kuri nemokejo sokti..ta pasaka tapo mano credo

Alchemie, kas jums patinka iš fantasy? Ir kokia gi pasaka apie Žirafą, jei ne paslaptis? Mano atradimas iš šios pusės - Maksas Frajus wub.gif , gaila, kad jos knygų lietuviškai nebeišverčia, o mano rusų kalba nėra tokia stipri.
Atsakyti