klopedija, kadangi su vaikais dirbu, tai man kazkaip tas JUS tiesa sakant nelimpa visose temose galima TU.
Cia is darbo: darzelyje vaikai praso, kad atvesciau jiems dziovintu svarainiu (etnokulturos pamokoms demonstravau), sakau, kad suvalge mano seima. Vaikai taip nustebe, o tai tu turi vaiku? juk tu pati...nu nepasake, kad as vaikas bet pasakiau, kad as savo mamos vaikas, kaip ir jie savo mamu. Zodziu tikiuosi, kad dar nesu ciocia ir TU man dera
Jau po Tess Gerritsen "Relikvijos". Hmm, geras, įdomus, įtraukiantis detektyvas, pakankamai ilgas, kad skonėtis, pakankamai turiningas. Vis dėlto neapsiėjo be to, ko nemėgstu - buvimo aukos kailyje. Pabaiga mane kažkaip sunervino - kai atsirado "tūzai rankovėje" ir pasirodė, kad dar yra "tūzų rankovėje" Ir perėjimai nuo pasakojimo į kalbėjimą pirmu asmeniu.
Tad vakare "dasimušiau" rusiška literatūra - keletas puslapiukų ir - miegas akis lipina. O lietuviškai dar galėčiau skaityti ir skaityti
Tad vakare "dasimušiau" rusiška literatūra - keletas puslapiukų ir - miegas akis lipina. O lietuviškai dar galėčiau skaityti ir skaityti
Sveikos
O gal čia yra mėgstančių ir skaitančių knygas ezoterikos tema ? Pvz "du gyvenimai", Lazarevo knygas, L. Viilma knygas ar kažką panašaus? Ar aš ne į tą temą pataikiau?
O gal čia yra mėgstančių ir skaitančių knygas ezoterikos tema ? Pvz "du gyvenimai", Lazarevo knygas, L. Viilma knygas ar kažką panašaus? Ar aš ne į tą temą pataikiau?
QUOTE(langana @ 2014 11 16, 01:18)
Isklausiau Jack Finney "Time and time again" (rusiskai "Меж двух времен"). Labai patiko savotiskas keliavimas laiku ir visa istorija.
Šiandien perskaičiau, kad šita knyga įkvėpė S. Kingą parašyti "11/22/63". Vis planuoju ją paskaityti, ir niekaip rankos nepasiekia.
QUOTE(giluze @ 2014 11 27, 15:03)
Šiandien perskaičiau, kad šita knyga įkvėpė S. Kingą parašyti "11/22/63".
o aš tokios net nemačiau Yra lietuviškai? Nebandžiau Kingo rusiškai skaityt. Angliškai tai man kažkaip sunkiai jis skaitėsi
Lazareva kazkada labai seniai skaiciau. Dabar jau is jo biski isaugau
Labai mielos knygos yra Lorna Byrne Angelai zaidzia mano plaukuose, isversta lietuviskai turbut 3 knygos angliskai nesu tikra, ar ner daugiau, nes skaiciau angliskai.
Labai mielos knygos yra Lorna Byrne Angelai zaidzia mano plaukuose, isversta lietuviskai turbut 3 knygos angliskai nesu tikra, ar ner daugiau, nes skaiciau angliskai.
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 27, 15:14)
Taip, lietuviškai trys knygos (viena visai nesenai išleista, nespėjau dar perskaityt). Bet L.Byrne, tai ne visai ezoterika
Aš irgi S. Lazarevo "Karmos diagnostikos" ne vieną knygą perskaičiau, bet ne visas.
V. Megre "Anastasija" (irgi ne visas, 3 gal ), C. Castaneda tik vieną (daugiau nebesiryžau bandyt suprast ), K. Antarovos "Du gyvenimai" pradėjus skaityt, bet paraleliai vis ką nors nusitveriu, tai lėtai juda
L. Viilma išvis nesu girdėjusi
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 27, 16:14)
QUOTE(Rasma @ 2014 11 27, 16:35)
Taip, lietuviškai trys knygos (viena visai nesenai išleista, nespėjau dar perskaityt). Bet L.Byrne, tai ne visai ezoterika
Aš irgi S. Lazarevo "Karmos diagnostikos" ne vieną knygą perskaičiau, bet ne visas.
V. Megre "Anastasija" (irgi ne visas, 3 gal ), C. Castaneda tik vieną (daugiau nebesiryžau bandyt suprast ), K. Antarovos "Du gyvenimai" pradėjus skaityt, bet paraleliai vis ką nors nusitveriu, tai lėtai juda
Gal galite truputį pakomentuoti "Lorna Byrne Angelai zaidzia mano plaukuose" Kokio tai tipo knygos?
Pradėjau nuo P.Coelho, N. D. Walsch, R.Sharma. dabar skaitau "du gyvenimai" - labai užkabino, visi atsakymai vienoje vietoje. sekančiai žadu Lazarevą imti. L.Viilma ne labai man lipo, gal su kai kuriais teiginiais sutinku rastais toje knygoje, bet daug ir prieštaravimų man sukėlė. Be to lietuvių kalba manau labai prastas vertimas.
Rasma, o kaip jums Lazarevo knygos?
QUOTE(^Vakarė^ @ 2014 11 27, 15:53)
Gal galite truputį pakomentuoti "Lorna Byrne Angelai zaidzia mano plaukuose" Kokio tai tipo knygos?
Lorna Byrne knygos lietuviškai vadinasi Angelai man glosto plaukus ir Vilties žinia
Toks stilius, kad tai yra tarsi "gyvas liudijimas", kad egzistuoja anapusinis pasaulis, veikia mūsų Angelai Sargai ir yra begalės įvairių angelų, kurie gyvena šalia mūsų.
Lorna Byrne pristatoma kaip airių mistikė, nors kiek domėjausi jos vaikyste, tai visi galvojo, kad ji turinti psichikos negalią, buvo "keistas", kitoks vaikas. Ji teigė matanti angelus, galinti su jais bendrauti ir tai žmones atitinkamai nuteikdavo (netikintys tiesiog nepriėmė tokių teiginių už gryną pinigą). Tai knygose ji ir rašo, kaip tuos angelus mato, kaip su jais bendrauja, ką gali angelai, ko galime mes iš jų prašyti ir ko negalime tikėtis, ir t.t.
Dabar išėjo nauja knyga Laiptai į Dangų, bet jos dar neskaičiau..gal kas padovanos (nes pirmąsias dvi knygas aš nusipirkau..pirmąją ėmiau iš bibliotekos, bet patiko ir nutariau turėti savo).
S. Lazarevo knygas skaičiau ne visas (jei neklystu, tai jų yra 12, aš skaičiau 5 (arba 6..kažkur lyg turiu užsirašiusi). Šiaip visos knygos tarpusavyje šiek tiek kartojasi. Skaičiau senai, bet nenuvylė, netgi įtakojo elgseną kurį laiką (buvau visgi jaunutė dar, tai tokios knygos turbūt darė ir didesnį įspūdį). s. Lazarevo knygos man patiko - pakankamai lengvos skaityt, klausimų-atsakymų (situacijų nagrinėjimo) formoje.
K. Antarovos knyga man kažkuo artima su V. Megre knygomis. Tik negaliu pasakyt kuo..bendra asociacija tokia
QUOTE(Rasma @ 2014 11 27, 19:00)
Ačiū už tokį išsamų atsakymą
"Laiptai į dangų" labai girdėta....
Manau šitos rašytojos knygas taip pat įtrauksiu į savo meniu, kai pabos Lazarevo sausa teorija, nes iš jūsų pasakojimo taip ir susidariau įspūdį, kad turėtų būt panašios į "du gyvenimai" Man šita knyga super, maistas mano sielai, aš ją su tokiu pasitenkinimu "valgau" Dažnai pagaunu save, kad jos pagrindu analizuoju gyvenimiškus reiškinius, ryšius, sąsajas. Visa tai ką ten randu, man nėra svetima, daug tų žinių jau turėjau, bet šita knyga taip susistemina mano visą turimą informaciją ir sudėlioja visus taškus ant i. Nors tai tik romanas, vietomis į pasaką panašu, bet pati idėja, mintis puikiai atskleista. Aš ją vis prieš miegą paskaitau. Vyras vadina ją "mano biblija"
Kastaneda skaiciau visa rusiskai, nes lietuviskai vertimo nebuvo tada dar ir siaip rusiskas vertimas geresnis...bet man svetima, nors skaityti buvo idomu.
Coelho man labiausiai "Alchemikas" patiko, paskui kuo toliau...tuo kazkaip nebesinori skaityti
Lazarevo viska skaiciau irgi rusiskai, padejo pastebeti save, elgesi, bet dabar labiau as Torsunovu domiuosi, galima paskaitas klausytis per youtube, gyvai, man taip greiciau, nei lietuviska knygu vertima skaityti
Siaip ne ezoterika, greiciau fantastika bet man labai patiko "Nezemiskoji", Spindincioji" ir "nenugalimoji" apie mergina pusiau angela. Greitai susivalgo
Coelho man labiausiai "Alchemikas" patiko, paskui kuo toliau...tuo kazkaip nebesinori skaityti
Lazarevo viska skaiciau irgi rusiskai, padejo pastebeti save, elgesi, bet dabar labiau as Torsunovu domiuosi, galima paskaitas klausytis per youtube, gyvai, man taip greiciau, nei lietuviska knygu vertima skaityti
Siaip ne ezoterika, greiciau fantastika bet man labai patiko "Nezemiskoji", Spindincioji" ir "nenugalimoji" apie mergina pusiau angela. Greitai susivalgo
QUOTE(saintlina @ 2014 11 27, 16:12)
o aš tokios net nemačiau Yra lietuviškai? Nebandžiau Kingo rusiškai skaityt. Angliškai tai man kažkaip sunkiai jis skaitėsi
Lietuviškai nėra, rusų kalba turiu. Šiaip apie knygą mačiau tik gerus atsiliepimus. Netgi vadinama geriausia iš Kingo knygų.