Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 89 laida

QUOTE(giluze @ 2014 11 19, 19:11)
Prisidedu prie rekomendacijos. Gera knyga, fantastinė. Finėjus "Tarp dviejų epochų"[/b].

pasižiūrėjau, kad mano biblioteka nesigiria ją turinti. Betgi radau, iš kur parsisiųsti smile.gif Matau, sena knyga dar iš Zenito serijos. Ir kaip čia ji man iki šiol į rankas nebuvo pakliuvus?..
Atsakyti
2014-11 -19 nuo 54 minutes, pokalbis su K.Navaku ir jis pars skaito savo poezija wub.gif

pokalbis su K.Navaku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 20 lapkričio 2014 - 14:44
Labas,
gal kas skaitėt Persikų žiedų paviljonas? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 19, 18:46)
Man Divergentė  schmoll.gif

Man, pasirodo, irgi mirksiukas.gif Iveikiau gal 5-6 skyrius (kai ji pasirinko frakcija) ir kol kas nebetraukia test. Matyt, uzteko Bado zaidyniu is paauglisku distopiju serijos. Tiesiog parsiunciau sunui r nutariau pati pamegint. Dabar jau imsiuos kazko kito.
Siryt pabaigiau Тинатин Мжаванадзе "Лето, бабушка и я". Gruzinu rasytoja, rasanti rusiskai. Seku ja Fb, uztat ir susidomejau. Visai neblogai, bet pries kelius metus atrasta Н. Абгарян "Манюня" simta kartu geriau. Kas supranta rusiskai ir dar neatrado Maniunios, labai labai siulau atrast ax.gif

Papildyta:
QUOTE(giluze @ 2014 11 19, 19:11)
Prisidedu prie rekomendacijos. Gera knyga, fantastinė. Vienoj vietoj man buvo liūdna, ir nors aš suprantu, kad taip reikėjo (pataisyti ateitį), bet vis tiek gailu. Sakyčiau originaliai fantastinė. D. Finėjus "Tarp dviejų epochų".

Cia kai jis neleido susitikt projekto pradininko tevams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 22 lapkričio 2014 - 17:58
QUOTE(langana @ 2014 11 22, 18:55)

Taip, langana. ax.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Perskaičiau N. Frobenius "Laturo katalogas". Jau seniai mečiau rašyti atsiliepimus, bet apie šią knygą parašyti norisi...Visų pirma, nesutinku su žmonėmis, kurie lygina ją su Suskind'o "Kvepalais". Visai ne tas stilius ir visiškai ne tos mintys. Kvepaluose žudikas naivus tarsi vaikas, ieškantis savęs ir savasties. O šioje knygoje žudikas ištvirkęs ligonis, dvasios negalią turintis žmogus, kurio kliedesius dar sustiprina susitikimas su markizu de Sadu. Visų antra, knygoje per daug rašoma apie de Sadą ir per mažai dėmesio skiriama pačio Laturo kaip asmenybės ir jo siekių nagrinėjimui. Tačiau, šią knygą vertėjo perskaityti. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Mano detektyvinis savaitgalis (su mezgimu):

Rodney David Wingfield "Frosto Kalėdos" - beveik gėris: ir detektyvas paklaikęs, ir britų policija Ok, ir iškrypėliai (ai, visi mes tokie), ir nusikaltimas ne suplanuota, ne maniakiškas, o už blogą darbą. Gaila, aišku, bet - jeigu nedarytum to ir ano, nebūtų taip ir anaip biggrin.gif

Donna Leon "Lemtingas pasirinkimas" - kaip ir kituose "Brunečiuose" - daug itališkų valgių, vyno, kavos ir - filosofinės, bendražmogiško, tad neįveikiamos porblemos.

Jau vakar pradėjau "Relikvijas" - ir muziejus, ir mumijos biggrin.gif žodžiu, to, ko reikia.

mezgalų fone - penktadienio Midsomeris ir sekmadienio "Agata prieš Agatą".

jaučiuosi pasiilsėjusi biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 11 24, 11:53)
Mano detektyvinis savaitgalis (su mezgimu):

jaučiuosi pasiilsėjusi biggrin.gif  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas skaitete Nijoles Narmontaites knyga "Aktoriai, rezisieriai ir kasininkes"?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 24, 12:34)

tik nesakyk, kad nesupranti ir nepritari cool.gif

aš juk dar nepaminėjau, kad darydama balandėlius audio knygos klausiausi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 11 24, 15:09)
tik nesakyk, kad nesupranti ir nepritari cool.gif

aš juk dar nepaminėjau, kad darydama balandėlius audio knygos klausiausi cool.gif

oi, kas per klausimas - žinoma, suprantu ir pritariu smile.gif Ar gali būti jaukesnis savaitgalis?..
O kaip tau Sostų karai? Peržiūrėjot serialą?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 11 24, 15:15)
oi, kas per klausimas - žinoma, suprantu ir pritariu  smile.gif  Ar gali būti jaukesnis savaitgalis?..
O kaip tau Sostų karai? Peržiūrėjot serialą?

biggrin.gif
Sostų karai.... pastrigo kažkaip... supranti, ten nors žmogžudysčių pakankamai, jos legalios, tad detektyvų nėra biggrin.gif
Atsakyti