Isklausiau Jack Finney "Time and time again" (rusiskai "Меж двух времен"). Labai patiko savotiskas keliavimas laiku ir visa istorija.
Siandien prapleciau akirati: suzinojau, kad yra apdovanojimas uz bloga sekso aprasyma literaturoje. Cia siu metu shortlistas, kuriame Murakami ir Bookerio nugaletojas R. Flanaganas http://www.theguardi...2014?CMP=twt_gu
QUOTE(langana @ 2014 11 16, 00:18)
*Isklausiau Jack Finney "Time and time again" (rusiskai "Меж двух времен"). Labai patiko savotiskas keliavimas laiku ir visa istorija.
**apdovanojimas uz bloga sekso aprasyma literaturoje.
**apdovanojimas uz bloga sekso aprasyma literaturoje.
*lietuviškai radau jo "Tarp dviejų epochų".
**žiauru visgi
Skaitau nedaug tad nedaug zinau ir apie geras knygas, gal kas pasiulysite must read knygu, labai aciu.
QUOTE(FoxLady @ 2014 11 17, 11:16)
Skaitau nedaug tad nedaug zinau ir apie geras knygas, gal kas pasiulysite must read knygu, labai aciu.
einam į www.google.com, suvedam į paieškos laukelį "must read books" ir gaunam daugybę tokių sąrašų pavyzdžių
o vieno universalaus sąrašo nėra, nes kiek ekspertų, tiek ir sarąšų...
Pati savim netikiu, bet pasiėmiau iš bibliotekos paskaityti apie Džeimsą Bondą. "Ji stovėjo nuoga, tik su diržu su peiliu per šlaunį"
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 11 18, 10:46)
"Ji stovėjo nuoga, tik su diržu su peiliu per šlaunį"
Prajuokinai. Jei aš taip "pastočiau", tai nė Bondo nereikėtų - visi griūtų negyvi. Iškart!
Papildyta:
QUOTE(prieplauka @ 2014 11 17, 11:08)
"Kitos knygos" slapstosi.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 11 16, 13:29)
Matyt, ta pati. Labai rekomenduoju. Puiki knyga. Ne gryna fantastika, bet nemazai ir istorijos, siek tiek meiles. Zodziu, puikus skaitinys laisvalaikiui.
Susipazinau su Erlo Steinlio Gardnerio sukurtu advokatu Periu Meisonu. Visai neprasta istorija apie papugos byla Simpatiskas tyrejas, nors ir ne "kreizi".
Siandien bandysiu Divergentes serija pradet
QUOTE(langana @ 2014 11 19, 13:05)
Matyt, ta pati. Labai rekomenduoju. Puiki knyga. Ne gryna fantastika, bet nemazai ir istorijos, siek tiek meiles. Zodziu, puikus skaitinys laisvalaikiui.
aha, versta iš Time and again. Vertėjas Virgilijus Čepliejus, 1975..
Patinka jau nuo pirmų sakinių
QUOTE(langana @ 2014 11 19, 13:05)
ačiū už rekomendaciją, būtinai paskaitysiu
Man Divergentė
QUOTE(saintlina @ 2014 11 19, 19:46)
ačiū už rekomendaciją, būtinai paskaitysiu
Prisidedu prie rekomendacijos. Gera knyga, fantastinė. Vienoj vietoj man buvo liūdna, ir nors aš suprantu, kad taip reikėjo (pataisyti ateitį), bet vis tiek gailu. Sakyčiau originaliai fantastinė. D. Finėjus "Tarp dviejų epochų".