QUOTE(indruxx @ 2014 10 07, 14:17)
Gal galite pasiūlyti kokią gerą, nesudėtingo skaitymo knygą? Fantastiika, kriminalai nelabai domina
Užeik į pirmą puslapį šio forumo
http://smknyguklubas.net/ ir paspausk kur yra
šio forumo klubo nariai ten rasi kai kurių narių metines ataskaitas, pasistudijuok ir tikrai atrasi daug gerų,vertingų ir įvairiam skoniui knygų.
Sėkmės knyginėse paieškose.
QUOTE(langana @ 2014 10 09, 17:20)
Jei jau baigineji Ungnies liudininka, tai iskart griebk ir Smelio zmogu
Man sitos labai patiko, dabar jau nekatriai laukiu tesinio.
Sudomino ta apie Hitleri. Aciu,
Pajauta, kad vis papasako ji apie kokias idomesnes knygas.
O as po ilgo nieko rimto neskaitymo pradejau Ulickajos
"Danielis Stainas, vertejas". Skaitau rusiskai, tai kalba tiesiog glosto sirdi. Tikiuosi, nepavargsiu nuo sios knygos, nors zydu tematika jau nemazai priskaityta. Bet juk Ulickaja
Smagu,kad
kažką sudomina mano kai kurios rekomendacijos.
O čia dar apie šią knygą A.Pukelevičiaus recenzija
http://www.almalitte...jaukumo-jausmas
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 10 09, 21:59)
Sutinku su langan, čiupk Ugnies liudininką
Man labai labi patiko ir baisiausiai laukiu tęsinio
"Įtariamasias" bei "Profesorius" taip pat patiko
O "Debesų atlasas" ir manęs laukia
Ugnies liudininką jau perskaičiau, labai patiko,net labiau už paganinio kontraktą.
Vėlu
Šiandien trumpam darbe buvau ,tai kaip tik ir paskolinau Smėlio žmogų bendradarbiui.Tikiuosi per savaitgalį iki antradienio perskaitys ir nepraterios.
O jau Įtariamąjį ir Profesorių perskaitei.Tai kur tavo atsiliepimas
Ot slapukė ir tyli.Už tylėjimą teks skirti baudą ir parašyti net ne atsiliepimus, o recenzijas
Dėl debesų atlaso vieną dalyką pastebėjau,tik dar reiks pasitikslinti.
QUOTE(Helianta @ 2014 10 09, 23:29)
2014 m. Nobelio literatūros premijos laureatu paskelbtas prancūzų rašytojas P. Modiano
Man čia tas atvejis "pirmąkart tokį girdžiu"
Nors va:
"Į lietuvių k. yra išversti ir išleisti šie P. Modiano kūriniai: Tamsių krautuvių gatvė (Vaga, 1993), Povestuvinė kelionė. Iš užmaršties gelmių (Alma littera, 1999), Horizontas (Baltos lankos, 2011)."
Gal kas nors esate skaitę kokį jo kūrinį?
"Tamsių krautuvių gatvė"
"Povestuvinė kelionė. Iš užmaršties gelmių" - va šitą atsimenu, bent jau knygyne tikrai esu kažkada seniai varčiusi
"Horizontas"
Šiandien kaip tik laukiau antros valandos.Gaila Murakamiui vėl nepasisekė.
Jo ir man negirdėtas, tik va ta po vestuvinė kelionė girdėta ir net viršelis matytas.
ai dar matėt nelinksmą žinią Vilis Normanas rastas negyvas.Kažkaip gaila pasidarė.Toks jaunas dar