Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 89 laida

QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 09 24, 17:45)
Labai naudingą vieną dalyką šiandien perskaičiau, kuris privertė susimąstyti mane....apie aistras. Tai susiję su knygom.
Prašom pasiplėsti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 09 24, 12:48)

Mergai iš Vilniaus - tai kaip ten su susitikimu rytoj? Bus?

Gal keliam i kita savaite? Sergu... verysad.gif doctor.gif Ir merginu gal daugiau aktyviu atsiras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 09 24, 21:52)
Labos 4u.gif

Gal keliam i kita savaite? Sergu... verysad.gif  doctor.gif  Ir merginu gal daugiau aktyviu atsiras 4u.gif

gerai, perkeliam smile.gif Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 09 24, 10:36)
doh.gif  lotuliukas.gif

reiks pateikti prie metinių ataskaitų cool.gif

jei spėsim baigt - būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
FB per A. Mickevičiaus viešosios bibliotekos profilyje duotą nuorodą "pažaidžiau" tokią baiką "Which banned book are you?". Čia yra nuoroda, kam irgi pažaist bus smalsu: http://academeblog.o...d-book-are-you/

Gavausi Henry Miller "Vėžio ątograža".

Et.. gaila, neskaičius. Bet vis vien smalsu ir dabar tikrai turėsiu perskaityt biggrin.gif Juolab kaip rašo "best fits to your personality" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 25 rugsėjo 2014 - 10:15
QUOTE(Rasma @ 2014 09 25, 10:11)
FB per A. Mickevičiaus viešosios bibliotekos profilyje duotą nuorodą "pažaidžiau" tokią baiką "Which banned book are you?". Čia yra nuoroda, kam irgi pažaist bus smalsu: http://academeblog.o...d-book-are-you/

Et.. gaila, neskaičius. Bet vis vien smalsu ir dabar tikrai turėsiu perskaityt biggrin.gif Juolab kaip rašo "best fits to your personality" biggrin.gif

Man irgi gavosi Henry Miller "Vėžio ątograža". Kažkas čia ne taip schmoll.gif schmoll.gif O gal tik viena knyga yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ar matėt vakar tv reportažą apie ketvirtokų vadovėliais pasipiktinusius mokytojus? Kas čia su mūsų visuomene darosi? Pati turiu ketvirtoką ir visai neseniai viešai nuskambėjusią ištrauką skaitėm - nu dievaž, sapne nesusapnuočiau ten įžvelgti tai, kuo čia viešai piktinamasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 09 25, 10:11)

doh.gif lotuliukas.gif čia tai bent - tikiuosi aš ne koks marksizmo vadovėlis cool.gif
Papildyta:
HE HUNGER GAMES BY SUZANNE COLLINS (2008)

You would do anything to protect the ones you love, and would volunteer as Tribute any time. Even if you don’t know how to shoot a bow and arrow, your aim is true when it comes to picking out a good dystopian novel to read.

Neskaičius doh.gif ir nieko nesupratau unsure.gif dainų nežinojau, vaikiška tik Alisą pažįstu, spalvas sunkiai rinkausi tarp žalios, mėlynos ir geltonos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 25, 12:07)
ar matėt vakar tv reportažą apie ketvirtokų vadovėliais pasipiktinusius mokytojus? Kas čia su mūsų visuomene darosi? Pati turiu ketvirtoką ir visai neseniai viešai nuskambėjusią ištrauką skaitėm - nu dievaž, sapne nesusapnuočiau ten įžvelgti tai, kuo čia viešai piktinamasi  doh.gif

Aha, mačiau..pletkų temoje SM jau rašiau lotuliukas.gif
Problemų ieškojimas lygioje vietoje, darbo imitavimas, daugiau LT nėr ką spręst, kaip Simonos iš vaikiškos knygos aprangą ir vaikiškas išdaigas.
Žinokit, man būtų gėda, pasisakyt kaip mokytojai biggrin.gif (o atsirado mokytoja, kuri ir pasisakė, kad vaikai tą personažą pavadino transvestitu, Konchita...). Ot tai įvykis. Mano šeštokė, tai tie vaikai ir iš piršto krizent gali per bet kurią pamoką, tik duok valią ir nemokėk sudominti, vesti pamokos reikiama kryptimi.
Bet kai jau suaugę tampa kaip maži vaikai, tai padėk Dieve... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 09 25, 11:44)
Žinokit, man būtų gėda, pasisakyt kaip mokytojai  biggrin.gif (o atsirado mokytoja, ......).

nenorėčiau, kad mano pradinukas pas tokią mokytoją mokytųsi.. Ir nemanau, kad ketvirtokai tokiam nekaltam tekste kažkokių užuominų patys įžvelgė.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 09 24, 22:06)
Prašom pasiplėsti.  mirksiukas.gif

Aha, man irgi įdomu apie tas aistras biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 09 25, 13:00)
nenorėčiau, kad mano pradinukas pas tokią mokytoją mokytųsi.. Ir nemanau, kad ketvirtokai tokiam nekaltam tekste kažkokių užuominų patys įžvelgė.

Ai, gal kuris pasakė, pasijuokė tuo metu ir pamiršo.O suaugę gi amžiais neturi ką veikt rolleyes.gif Amžinos problemos ...
Atsakyti
Kad galėjo temą "Končita" pasiūlyt, tikiu, pakvailiot gali, bet kaip mokytoja interviu įvardino, kad "kažkas tyliai pasiūlė temą - transvestitas", tai tas Kažkas, matyt, buvo mokytojos Vidinis Aš.
Nesitiki man, kad dešimtmetis gebės tinkamai pavartot žodį transvestitas, kai jie dar ir kitokių, paprastesnių žodžių būna neįvardina ar net neištaria smile.gif
Nesitiki man, kad vaikai mato problemą tame tekste.
Atsakyti