Sveikos, gal priimsit ir mane i planuojancias kol kas dar ne "gamybiniame" procese, nes atrado kiausidej cista, bet tikiuos nuo Lapkricio men jau pradėt aktyvius planus
QUOTE(Dijja @ 2014 08 24, 19:12)
Sveikos, gal priimsit ir mane i planuojancias kol kas dar ne "gamybiniame" procese, nes atrado kiausidej cista, bet tikiuos nuo Lapkricio men jau pradėt aktyvius planus
sveika prisijungus
QUOTE(Triušis @ 2014 08 18, 21:38)
Nu tai gal jau naktį veiksmas pareis
Plaukėm nuo Maslauskiškių malūno iki Kirkšnovės stovyklavietės, ten sodyboj nakvojom, o paskui plaukėm nuo tos stovyklavietės iki kažkiek už Ariogalos (apie 12 km lyg sakė.)
Plaukėm nuo Maslauskiškių malūno iki Kirkšnovės stovyklavietės, ten sodyboj nakvojom, o paskui plaukėm nuo tos stovyklavietės iki kažkiek už Ariogalos (apie 12 km lyg sakė.)
žinau
QUOTE(Triušis @ 2014 08 19, 10:43)
Sveikos
Nu va, pašnipinėjau, Sunflowers nuo vakar dukrytę jau supa
Sveikinimai mamytei
Nu va, pašnipinėjau, Sunflowers nuo vakar dukrytę jau supa
Sveikinimai mamytei
jungiuosi prie sveikinimų
QUOTE(jonė34 @ 2014 08 27, 10:21)
l
Merginos, retai uzsuku, jei kada meetuka darysit brukstelkit man kokia sms, labai jusu pasiilgau...
Merginos, retai uzsuku, jei kada meetuka darysit brukstelkit man kokia sms, labai jusu pasiilgau...
brukstelsim dirbsi Kaune ir tau bus lengviau prisjung ti prie musu
Ačiū merginos
Labas
Labas
kas geresnio ?
grybaut buvot ?
As ryt kazkur jau mausiu i miska
pas mane namie smagu - tevukas ir taip sliop noga, o dar ir MB praeita sekmadieni sugebejo issidrebti, parejo slubuodamas, pirmadieni nuvare i traumatologini, sako, raisciai truke a jo, langete 3 savaitems
grybaut buvot ?
As ryt kazkur jau mausiu i miska
pas mane namie smagu - tevukas ir taip sliop noga, o dar ir MB praeita sekmadieni sugebejo issidrebti, parejo slubuodamas, pirmadieni nuvare i traumatologini, sako, raisciai truke a jo, langete 3 savaitems
QUOTE(V&A @ 2014 08 31, 20:58)
sveika
ale prasom primint apie save
Labas rytelis
su rudeneliu visas
su rudeneliu visas
Labas Su rudenėliu