Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

Su šventėmis newyear.gif santa2.gif 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 12 30, 10:39)
Su šventėmis  newyear.gif  santa2.gif  000059.gif

na ir kaip tos sventes Jusu seimynai ? ax.gif
As savaite daugiau pries Kaledas ant biuletenio buvau ax.gif pasirgau, pasveikau, pailsejau, buvom sestadieni su ekskursija po Lietuva biskeli pasivazinet iki JOniskelio,, darbinis baliuks boulinge, Kucios ramiai mirksiukas.gif namie, Kaledos socios pas broli tongue.gif nu vienu zodziu daug visko., greit prabego. metai irgi. va ryt dar biskeli padirbesim, trumpesne diena ir jau tada leksim pasitikt Nauju wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gerai, kad bent ju prie6 6ventes pavyko pasveikti thumbup.gif O šiaip smagiai tu čia thumbup.gif

QUOTE(mickute7 @ 2015 12 30, 17:20)
na ir kaip tos sventes Jusu seimynai ?  ax.gif 

Mūsų šventės tai nieko labai blatno. Kūčios pas mano krikšto mamą, su giminėm. Aišku mes anksti turėjo pasiplaut dėl vieno rėksniuko biggrin.gif O visa kita namie... tvarkinėjomės, krapštinėjomės, gi remontui ruošiamės smarkiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, mielosios.. 4u.gif
ojej kaip manęs čia ilgai nebuvo ištisus 5-erius metus...na matau jau daugelis mamyčių su kuriomis planavau savo pirmąjį pagranduką, jų turi jau ir po 2 ir net po 3..smagu...
Matau ir iš sąrašiuko mane pašalinote, na tai suprantama juk 5 metai tai ne mažas laiko tarpas..
Buvau prisiregitravusi _renatuke_ nicku, bet niekaip neatgaminu slaptažodžio savo tai teko iš naujo registruotis (prašau administratorės gal galima būtų kažkaip patekti į seną savo nicką, bet kolkas tyla)...dar iš čia esančiųjų FB likusi tik FEA pas mane pažistamųjų rate..
Na ką dukra paklydėlė vėl prašosi priimama atgalios, nes jau 2 mėnesiuką planuojam su draugu lėliuką, tiesa labai tikėjausi, kad pavyks iš pirmo karto, bet laukė nusivylimas, tad nežinau kiek laiko teks laukti stebukliuko atėjimo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_meškute_ @ 2016 01 25, 22:19)
ojej kaip manęs čia ilgai nebuvo ištisus 5-erius metus...na matau jau daugelis mamyčių su kuriomis planavau savo pirmąjį pagranduką, jų turi jau ir po 2 ir net po 3..smagu...
Matau ir iš sąrašiuko mane pašalinote, na tai suprantama juk 5 metai tai ne mažas laiko tarpas..
Buvau prisiregitravusi  _renatuke_ nicku, bet niekaip neatgaminu slaptažodžio savo tai teko iš naujo registruotis (prašau administratorės gal galima būtų kažkaip patekti į seną savo nicką, bet kolkas tyla)...dar iš čia esančiųjų FB likusi tik FEA pas mane pažistamųjų rate..
Na ką dukra paklydėlė vėl prašosi priimama atgalios, nes jau 2 mėnesiuką planuojam su draugu lėliuką, tiesa labai tikėjausi, kad pavyks iš pirmo karto, bet laukė nusivylimas, tad nežinau kiek laiko teks laukti stebukliuko atėjimo.. blush2.gif

Sveikute mirksiukas.gif pamenu pamenu tave senuoju nicku mirksiukas.gif smagu ir vel reget cia ax.gif
Primink, pirmaji per kiek laiko pavyko suplanuot ?
Atsakyti
[quote=mickute7,2016 01 26, 19:33]
Sveikute mirksiukas.gif pamenu pamenu tave senuoju nicku mirksiukas.gif smagu ir vel reget cia ax.gif
Primink, pirmaji per kiek laiko pavyko suplanuot ?
[/quote
4u.gif na va kaip malonu, kad kažkas dar mane atsimena...smile.gif
Pirmąjį pavyko suplanuoti per 7 mėnesius, bet dabar naujas vyras pas mane ir planuojam dar tik vienas mėnesiuką, kaip tik va antra mm diena, bet kazkokios mm silpnos labai toks jausmas kad jau jos baigiasi man.. g.gif dar prisiminiau kad 2-3 mėn prieš pastojant man buvo gydytoja išrašiusi gert duphastoną, nes per daug pas man estrogenų, tai jaučiu reiks vėl prašyt jų, nes prieš 3 mėn kai buvau pas daktarą tai rado jis pas mane tipo miomą bet sakė nedidelė, tai šį penktadienį bandysiu eit į TA kad pažiūrėtų kita gydytoja ar ten mioma, ar ten kažkas kitka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_meškute_ @ 2016 01 25, 22:19)

Sveikutė, pamenu ir aš tave wink.gif Neliūdėk, jei iš karto nesigauna. Mum antras lelius irgi tik va neseniai gavos, nors po pirmagimės nesisaugojom ir jau buvo visos viltys prarastos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2016 02 09, 09:43)
Sveikutė, pamenu ir aš tave wink.gif Neliūdėk, jei iš karto nesigauna. Mum antras lelius irgi tik va neseniai gavos, nors po pirmagimės nesisaugojom ir jau buvo visos viltys prarastos  ax.gif

Labuka bigsmile.gif
Matau kad tart tavo vaikučiu 5 m skirtumas, na mano terminas kiek ilgesnis būtų.. tikiu, kad viskas bus gerai ir kada bus laikas ir pas mane leliukas atkeliaus...vadinasi dar tam ne metas.. pradejau gert duphastona, nes po TA pasake kad turiu išties 2.5 cm mioma uzpakalinej daly ir plius kiaulides policistines tai tusčios.. verysad.gif bet..
Atsakyti
QUOTE(_meškute_ @ 2016 02 15, 22:19)
Labuka  bigsmile.gif
Matau kad tart tavo vaikučiu 5 m skirtumas, na mano terminas kiek ilgesnis būtų.. tikiu, kad viskas bus gerai ir kada bus laikas ir pas mane leliukas atkeliaus...vadinasi dar tam ne metas.. pradejau gert duphastona, nes po TA pasake kad turiu išties 2.5 cm mioma uzpakalinej daly ir plius kiaulides policistines tai tusčios.. verysad.gif bet..

Jei tave paguos kiek, tai mes antrą pasigavom kai praėjo 3 metai po MB vėžio gydymo. Jam pašalino vieną sėklidę ir taikė stiprią chemoterapiją. Ir kiek domėjomės, tokie dalykai paliko tik 1-3 proc tikimybę leliuką turėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2016 02 19, 13:32)
Jei tave paguos kiek, tai mes antrą pasigavom kai praėjo 3 metai po MB vėžio gydymo. Jam pašalino vieną sėklidę ir taikė stiprią chemoterapiją. Ir kiek domėjomės, tokie dalykai paliko tik 1-3 proc tikimybę leliuką turėt  lotuliukas.gif

vadinasi stebuklai visgi buna, ir na saunuolis tavo vyras kad nepuole i panika susirges, sekmingai issigyde ir dabar auginate 2 nuostabius vaikucius 4u.gif
Aciu kad palaikai mane, tikime su MB kad ir mums pavyks juk dar tik 3cikla nesisaugom, ir tik 1 men geriu vaistukus smile.gif
Kaip kitoms mergaitems sekasi ar tos kurios turejo po viena leliuka susilauke dar ar ne, kuzyte, alateja (lyg 2 turejo), fea (zinau 3 turi), cari (2 lyg turejo), jurgita (3 turi)..na dar buvo mergaiciu jau nicku nepamenu..
Atsakyti
Nu, miegat? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2016 03 10, 08:33)
Nu, miegat?  g.gif  lotuliukas.gif

jeigu ziemos miegu, tai laikas kaip ir pabusti jau butu tongue.gif

as tai biskeli atostogavau ax.gif buvau i UK nulekus pas draugus, daugiau nei savaite pakeliavom, pasisveciavom, kai pirma kart UK, tai ziauriai patenkinti tik pirmadieni grizom, o dabar jau po darbu, savaitgalis iiiilgas nusimato, biskeli galima ir progas atsvesti tongue.gif
Atsakyti