Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

QUOTE(mickute7 @ 2015 07 29, 08:03)
biskeli atostogauju user posted image    thumbup.gif

Smagumėlis smile.gif Kur atostogauji? Jei Kaune būni, gal kavutės?
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 07 29, 15:41)
Smagumėlis smile.gif Kur atostogauji? Jei Kaune būni, gal kavutės?

Kaune, nes trumpos tos atostogos, nuo siandien ir kita savaite, MB vasara juk darbymetis, nieko neplanavom., nelabai ir iseina planuot, nes MB seses ant ligos patalo ir jau atrodo paskutines dieneles verysad.gif baisu kur ir islekti toliau verysad.gif tai ryt su kolegemis is darbo varysim link Merkines, norim piramide pamatyti, i apzvalgos boksta isirioglinti. o paskui tai bus matyt, galima kokia diena ir kavos susibegti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 29 liepos 2015 - 15:26
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 29, 15:21)
Kaune, nes trumpos tos atostogos, nuo siandien ir kita savaite, MB vasara juk darbymetis, nieko neplanavom., nelabai ir iseina planuot, nes MB seses ant ligos patalo ir  jau atrodo paskutines dieneles  verysad.gif  baisu kur  ir islekti toliau  verysad.gif  tai  ryt su kolegemis is darbo varysim link Merkines, norim piramide pamatyti, i apzvalgos  boksta isirioglinti. o paskui tai  bus matyt, galima kokia diena ir kavos susibegti  mirksiukas.gif

liūdna verysad.gif
na jei sugalvosi dėl kavos, duok žinią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 07 31, 07:54)
liūdna verysad.gif
na jei sugalvosi dėl kavos, duok žinią  4u.gif

apie kita savaite galvoju mirksiukas.gif
vakar su kolegemis Druskininkuose lankemes, Merkines piramideje, po miskus pabraidziojom, ber ten dar nera grybu, na vakarienei kelis parsivezem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 31, 07:31)
apie kita savaite galvoju  mirksiukas.gif 
vakar su kolegemis Druskininkuose lankemes, Merkines piramideje, po miskus pabraidziojom, ber ten dar nera grybu, na vakarienei kelis parsivezem  tongue.gif

aš toj piramidėj irgi buvau, fainai ten.
Aš kt savaitę į Klaipėdą mausiu iki penktadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 07 31, 14:17)
aš toj piramidėj irgi buvau, fainai ten.
Aš kt savaitę į Klaipėdą mausiu iki penktadienio  ax.gif

pirma karta buvau. ka zinau. ramybe dusioj. nu ...... vienu zodziu

tai kita savaite visa isvarai ?
as kita visa savaite namie, prasom kad ir pas mane galim meet padaryt mirksiukas.gif bet tik is vakaro laika derinam, nes ant adatu gyvenam mirksiukas.gif o siaip visas prasom thumbup.gif mano durys visada atviros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 31, 14:40)
pirma karta buvau. ka zinau. ramybe dusioj. nu ......  vienu zodziu

tai kita savaite visa isvarai  ?
as kita visa savaite namie, prasom kad ir  pas  mane galim  meet padaryt  mirksiukas.gif  bet tik is vakaro laika derinam, nes ant adatu gyvenam  mirksiukas.gif  o siaip visas prasom  thumbup.gif  mano durys visada atviros  wub.gif

Klaipėdoj būsim 08.02-08.06 ax.gif Tai ketvirtadienį susirašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 08 01, 09:33)
Klaipėdoj būsim 08.02-08.06  ax.gif Tai ketvirtadienį susirašom  mirksiukas.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Mickute, visai neturėjau laiko su tavim susisiekti. MB vėl ligoninėj, tai sukuos tarp sodo ir klinikų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 08 08, 21:33)
Mickute, visai neturėjau laiko su tavim susisiekti. MB vėl ligoninėj, tai sukuos tarp sodo ir klinikų  doh.gif

tikiuosi nieko rimto unsure.gif ?
viskas gerai, pati tik laikykis 4u.gif
Atsakyti
bacilos kažkokios prikibo neaišku kokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 08 11, 18:50)
bacilos kažkokios prikibo neaišku kokios  g.gif

o dar ligonineje ar jau isleido g.gif sveikatytes TB 4u.gif 4u.gif
Atsakyti