Jo jo, smarkiai atostogaujam
QUOTE(CherryLips @ 2015 07 15, 11:05)
Jo jo, smarkiai atostogaujam
Nu jus tai kurorte poilsiavot net
Papildyta:
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 07 15, 18:06)
oj ne, darbais uzsikasus
kaip sekasi naujajam darbe ?
as irgi dirbu, kolegos atostogaujam, tai plusam po prakaitu gal kokioj rugojucio pradzioj pavyks kokiai savaitelei islekt atostogu
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 15, 17:28)
Nu jus tai kurorte poilsiavot net
Papildyta:
as irgi dirbu, kolegos atostogaujam, tai plusam po prakaitu gal kokioj rugojucio pradzioj pavyks kokiai savaitelei islekt atostogu
Papildyta:
normaliai, sukuos kaip bite gaila tik atostogos man dar nepriklauso
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 07 15, 18:38)
normaliai, sukuos kaip bite gaila tik atostogos man dar nepriklauso
svarbu paciai patinka man irgi nepriklauso dar atostogos, bet kaip nekeista valdzia supratinga, avansu kokiai savaitei isleis
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 15, 17:58)
svarbu paciai patinka man irgi nepriklauso dar atostogos, bet kaip nekeista valdzia supratinga, avansu kokiai savaitei isleis
siaip patinka, bet speju neisbusiu as cia ilgai, nes truputi betvarke cia, ner normalios organizacijos kol man praktika ir moka alga normalia tai aisku gerai, o veliau speju ieskosiuos kur kitur, jei aisku netapsiu netycia ir nereikes iki dekreto pratempt
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 07 15, 19:48)
siaip patinka, bet speju neisbusiu as cia ilgai, nes truputi betvarke cia, ner normalios organizacijos kol man praktika ir moka alga normalia tai aisku gerai, o veliau speju ieskosiuos kur kitur, jei aisku netapsiu netycia ir nereikes iki dekreto pratempt
bet juk dar ir namie kepioji ?
nu pagyvensi pamatysi
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 15, 19:10)
tai taip, ir namie papildomai uzdarbiauju
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 07 15, 20:44)
tai taip, ir namie papildomai uzdarbiauju
saunuole pavarvinu seile FB i tavo skanumynus ziuredama
mes tai jo, buvom kurorte visas 2 dienas
QUOTE(CherryLips @ 2015 07 16, 11:31)
mes tai jo, buvom kurorte visas 2 dienas
pasiplezinot mes tai prie savo ezeriuku, kur jau 11 sezona kasmet lekiam, buvom nuvaziave per ilgaji savaitgali pasipliuskenti
biskeli atostogauju