Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

Jo jo, smarkiai atostogaujam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 15, 05:08)
atostogaujam ?  ax.gif

oj ne, darbais uzsikasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 07 15, 11:05)
Jo jo, smarkiai atostogaujam  lotuliukas.gif

Nu jus tai kurorte poilsiavot net tongue.gif
Papildyta:
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 07 15, 18:06)
oj ne, darbais uzsikasus biggrin.gif

kaip sekasi naujajam darbe ?

as irgi dirbu, kolegos atostogaujam, tai plusam po prakaitu tongue.gif gal kokioj rugojucio pradzioj pavyks kokiai savaitelei islekt atostogu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 15, 17:28)
Nu jus tai kurorte poilsiavot net  tongue.gif
Papildyta:

kaip sekasi naujajam darbe ?

as irgi dirbu, kolegos atostogaujam,  tai plusam po prakaitu  tongue.gif  gal kokioj rugojucio pradzioj pavyks kokiai savaitelei islekt atostogu  tongue.gif

normaliai, sukuos kaip bite biggrin.gif gaila tik atostogos man dar nepriklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 07 15, 18:38)
normaliai, sukuos kaip bite biggrin.gif gaila tik atostogos man dar nepriklauso biggrin.gif

svarbu paciai patinka mirksiukas.gif man irgi nepriklauso dar atostogos, bet kaip nekeista valdzia supratinga, avansu kokiai savaitei isleis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 15, 17:58)
svarbu paciai patinka  mirksiukas.gif  man irgi nepriklauso dar atostogos, bet kaip nekeista valdzia supratinga, avansu kokiai savaitei isleis  tongue.gif

siaip patinka, bet speju neisbusiu as cia ilgai, nes truputi betvarke cia, ner normalios organizacijos ax.gif kol man praktika ir moka alga normalia tai aisku gerai, o veliau speju ieskosiuos kur kitur, jei aisku netapsiu netycia nestuke.gif ir nereikes iki dekreto pratempt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 07 15, 19:48)
siaip patinka, bet speju neisbusiu as cia ilgai, nes truputi betvarke cia, ner normalios organizacijos ax.gif kol man praktika ir moka alga normalia tai aisku gerai, o veliau speju ieskosiuos kur kitur, jei aisku netapsiu netycia  nestuke.gif  ir nereikes iki dekreto pratempt lotuliukas.gif

bet juk dar ir namie kepioji ?
nu pagyvensi pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 07 15, 19:10)
bet juk dar ir namie kepioji ?
nu pagyvensi pamatysi  mirksiukas.gif

tai taip, ir namie papildomai uzdarbiauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 07 15, 20:44)
tai taip, ir namie papildomai uzdarbiauju 4u.gif

saunuole thumbup.gif pavarvinu seile FB i tavo skanumynus ziuredama ax.gif
Atsakyti
mes tai jo, buvom kurorte visas 2 dienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 07 16, 11:31)
mes tai jo, buvom kurorte visas 2 dienas  lotuliukas.gif

pasiplezinot tongue.gif mes tai prie savo ezeriuku, kur jau 11 sezona kasmet lekiam, buvom nuvaziave per ilgaji savaitgali pasipliuskenti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
biskeli atostogauju user posted image thumbup.gif
Atsakyti