Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

QUOTE(Fea @ 2015 05 11, 06:29)
o, labas smile.gif

planuojat pagaliau antra?? smile.gif

aga, pradėjom jau galvoti kad būtų nuostabu..
tiesa, gyvenimas įvedė šiokių tokių korekcijų, bet planas vaikučiui manau, kad yra jau pribrendo kaip reikalas smile.gif)

kaip jūs čia laikotės? pasiilgau.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tian @ 2015 05 11, 10:19)
aga, pradėjom jau galvoti kad būtų nuostabu..
tiesa, gyvenimas įvedė šiokių tokių korekcijų, bet planas vaikučiui manau, kad yra jau pribrendo kaip reikalas smile.gif)

kaip jūs čia laikotės? pasiilgau.. wink.gif

kokiu korekciju? ax.gif

didelis tavo berniukas jau..galvoju dabar, kad net varda pamirsus esu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 05 11, 09:25)
kokiu korekciju? ax.gif
didelis tavo berniukas jau..galvoju dabar, kad net varda pamirsus esu doh.gif  biggrin.gif

Korekcijos nelabai linksmos ir iš pagrindų apvertė gyvenimą aukštyn kojomis.. bet taip turėjo būti matyt.. Reikia išsijungti santuokos parašą - išsiskyrėme.
Sprendimas dėl skyrybų buvo mano. Tiesiog jau po daug metų atėjo tam laikas. Pavargau..
Sunkus paskutinis metas buvo, bet jau dabar jaučiuosi kur kas laimingesnė.. Noriu mėgautis gyvenimu ir eiti per jį pagal savo vidinį balsą.. o jis dabar sako, kad esu ten, kuri turiu būti.. matyt mintimis prisikviečiau į savo gyvenimą žmogų, šalia kurio jaučiuosi rami.. todėl džiaugiuosi kiekviena diena.. ir laukiu dar kokio nors stebuklo (galit traukti mane į planuojančias) smile.gif
o pirmasis Dovydas vardu smile.gif
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tian @ 2015 05 11, 10:40)
Korekcijos nelabai linksmos ir iš pagrindų apvertė gyvenimą aukštyn kojomis.. bet taip turėjo būti matyt.. Reikia išsijungti santuokos parašą - išsiskyrėme.
Sprendimas dėl skyrybų buvo mano. Tiesiog jau po daug metų atėjo tam laikas. Pavargau..
Sunkus paskutinis metas buvo, bet jau dabar jaučiuosi kur kas laimingesnė.. Noriu mėgautis gyvenimu ir eiti per jį pagal savo vidinį balsą.. o jis dabar sako, kad esu ten, kuri turiu būti.. matyt mintimis prisikviečiau į savo gyvenimą žmogų, šalia kurio jaučiuosi rami.. todėl džiaugiuosi kiekviena diena.. ir laukiu dar kokio nors stebuklo (galit traukti mane į planuojančias) smile.gif
o pirmasis Dovydas vardu smile.gif
  4u.gif

taip ir pamaniau,kad issiskyrei muset. na, svarbu viskas gerai dabar ir dusioj ramu cool.gif

tiksliai, Dovydas gi..maniau Dominykas smile.gif
kaip jis pergyveno skyrybas? ar cia senokai buvo ir dar nelabia ka suprato?
Atsakyti
Mickute - 40proc kompensuoja ax.gif

Tian - sveikutė 4u.gif Dėl permainų 4u.gif Svarbu dabar esi laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 05 12, 07:22)
Mickute - 40proc kompensuoja  ax.gif

Tian - sveikutė 4u.gif Dėl permainų  4u.gif Svarbu dabar esi laiminga  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Fea, viskas jau senokai buvo, dar nelabai suprato kas vyksta, o dabar jau apsiprato su pasikeitimais. Abu esam suinteresuoti jo gera savijauta, todėl stengėmės kaip įmanoma ramiau viską išsispręsti.

Ramu čia pas jus, mergytės ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

QUOTE(Tian @ 2015 05 18, 09:29)
Ačiū  4u.gif
Fea, viskas jau senokai buvo, dar nelabai suprato kas vyksta, o dabar jau apsiprato su pasikeitimais. Abu esam suinteresuoti jo gera savijauta, todėl stengėmės kaip įmanoma ramiau viską išsispręsti.

Ramu čia pas jus, mergytės  ax.gif  4u.gif

jei vidinis balsas sako, tai ir eik. kam save kankinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
pasyvios planuotojos tongue.gif kartais suaktyvejam, paskui vel nurimstam ax.gif
Atsakyti
Taj kas gero? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 06 09, 08:20)
Taj kas gero?  biggrin.gif

tavo grazi antroji liniuote thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū pačių, ale jau stovi zaraza vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 06 11, 12:57)
Ačiū pačių, ale jau stovi zaraza vietoj biggrin.gif

pastumk biskeli, jei pati zaraza nejuda biggrin.gif biggrin.gif