Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

QUOTE(Ceroc @ 2014 07 29, 23:59)
oi, atsiprasau, as cia po visus forumus blaskausi:) esu planiuke, neseniai istekejau, gyvenu Londone, kolkas vietoje vaiku dziaugiames katinuku, bet jau noras leliu tureti begalinis.  blush2.gif dabar eina 3 men. kai ''gaminame''. na, taip zinau, kad dar nedaug, bet kazkaip galvojau, kad is pirmo karto uzkibs. siaip abu negeriame, nerukome, as sportuoju (joga ir begiojimas), foli geriu, ar yra dar kazkas, ka galima daryti? nu ir mylimes, zinoma lotuliukas.gif

Tai prašom jungtis mirksiukas.gif Čia pas mus apmirę truputį, ypač dabar, kai atostogų metas, bet pas mus visad sulauksi palaikymo friends.gif

Svarbiausia planuojant per daug neužsiciklinti, kad netaptų darbu 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš jau po vizito ax.gif Spaudimas geras, visi tyrimai geri ax.gif Ant kėdės netikrino, echo nedarė, paklausė širdutės, viskas gerai ax.gif Terminas rugpjūčio 11 bigsmile.gif Vizitą paskyrė rugpjūčio 14 dieną ax.gif Laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 07 30, 12:53)
Labas 4u.gif
Aš jau po vizito  ax.gif Spaudimas geras, visi tyrimai geri  ax.gif Ant kėdės netikrino, echo nedarė, paklausė širdutės, viskas gerai  ax.gif Terminas rugpjūčio 11  bigsmile.gif Vizitą paskyrė rugpjūčio 14 dieną  ax.gif  Laukiam wub.gif

Tuoj turėsim leliukų thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, pargriztu is poliklinikos blink.gif nuvaziavau prisiregistruoti, tai rugpjucio 12 susitiksiu su zmoguciu ( dar visai ne daktaru), kuris mane apziures ir nuspres, kuri gydytoja paskirti. Idomiai cia Anglijoje o siaip turiu nestukes dzinsus, laukiu, kada vilketi galesiu, gal kita vasara? cool.gif
Papildyta:
Siaip is tikruju del to planavimo stengiuosi nepergyventi per daug, juk dar turiu bevaikiu draugiu o tai yra svarbu, nurami,a sirdi, kai zinai, jog tu ne viena tokia, tad kolkas viskas thumbup.gif
Atsakyti
labas, as jau darbe:(((((

nesigavo preota savaita man jusu pamatyti, MB gavo atostogu ir oslekem i Latvija, bent pailsejau, vieta superine, tik kad lbai toli teko vaziuoti..

VYsniau, kaip fainai 4u.gif

MIckute, gerai tau cia nussiseke:)

Sunflowers, jau nebedaug liko, tikuosi kad tie karsciai paskutinem dienom taves per daug nekankina.. 4u.gif

Ceroc, kiek tau metu?

As irgi buvau pas giniu tiesiog profilaktiskai:)))viskas tobula..labai apsidziaugiau ir galiu ramiai gyvent toliau:)

Fea, kaip tau sekasi su tom dziundzem?
Atsakyti
QUOTE(jonė34 @ 2014 07 31, 09:30)

nu sukuosi kaip vovere rate su visom trim smile.gif Leja ne darze nuo birzelio 1 iki rugsejo..tai oi smagu cia man doh.gif daugiausiai reikalu su Leja ir yra..tokia jau strakalas makalas ir artiste...kad nepaliudesi smile.gif Myli seses,neatstoja nei minutei..ir tuo paciu jauciasi demesio stoka jau doh.gif tai zodziu smagu smile.gif o mazes nieko...ner kazkokios reksnes, bet kai dvi, tai yra tu reikalu, miego trukumas..tai laukiu kad uzaugtu greiciau biggrin.gif nu ir dar laukiu rugsejo labai, kad iseitu dicke i darza biggrin.gif
rugpjucio 23 dar krikstysim mazes wub.gif
Atsakyti
labutukas 4u.gif

QUOTE(jonė34 @ 2014 07 31, 09:30)

nesigavo preota savaita man jusu pamatyti, MB gavo atostogu ir oslekem i Latvija, bent pailsejau, vieta superine, tik kad lbai toli teko vaziuoti..

bent pailsejai mirksiukas.gif o tai jau baigesi tavo atostogos ?

zinok su tais ezerais tai gerai prasisukau, dar pirmadieni ten pat ismoviau ir tik vakar vakare 9 grizom tongue.gif jei butu is ryto pirmadieni vaziave vyrai, buciau likus namie, biskeli turejau darzoviu is kaimo, tai kur as tau nepasimarinuosiu, o kadangi karsta, tai jie vare po pietu, nu ir aisku as vel tongue.gif bent pailsejau, bent jau atsimaudziau iki soties lotuliukas.gif chebra zvenge, sake, kad man jau turbut tuoj oda ims nertis lotuliukas.gif o man cia visa tokia savaite turininga gavosi ezerai - kaimas-ezerai thumbup.gif siandien po miesta trinuosi , visokiu reikalu, o nuo 08.01 dirbu ir dar teks pavaduot, tai po 10 valandu kasdien ir jau jokiu iseiginiu nebus iki 09.05 unsure.gif tai gerai, kad cia spejau biskeli praskraidyti tongue.gif
Atsakyti
Nu privietikas, ziuriu, visos intensyviai atostogaujat, mes irgi namie nesedim. Beveik pusantro menesio savo kaimuky pragyvenom, o vakar tik is pajurio grizom. Dainininke mano Laumej atkoncertavo, o patys pirmadieni dar tiek Karklej nusvilom, kad MB tik dabar pradeda normaliai marskinius apsivilkti biggrin.gif Fotoreportazai FB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2014 07 31, 10:28)
nu sukuosi kaip vovere rate su visom trim smile.gif Leja ne darze nuo birzelio 1 iki rugsejo..tai oi smagu cia man  doh.gif daugiausiai reikalu su Leja ir yra..tokia jau strakalas makalas ir artiste...kad nepaliudesi smile.gif Myli seses,neatstoja nei minutei..ir tuo paciu jauciasi demesio stoka jau doh.gif tai zodziu smagu smile.gif o mazes nieko...ner kazkokios reksnes, bet kai dvi, tai yra tu reikalu, miego trukumas..tai laukiu kad uzaugtu greiciau biggrin.gif nu ir dar laukiu rugsejo labai, kad iseitu dicke i darza biggrin.gif
rugpjucio 23 dar krikstysim mazes wub.gif

o je...kantrybes tau tik galiu palinketi:)))bet taip sakoma prie visko pripranti ane:)) jau nebedaug liko iki to rugsejo, gal biski bluosta dazniau sudesi:)))nors dar po vasaros Leja gali sunkiai adaptuotis darze..lauksim fotkiu is krikstynu tavo tu grazuoliu:)
cia vienos pazystamos zodziu drauge tai turi didesni vaikiuka, paskui 11 menesiuku ir dabar pagimde ar greitai gimdys dvynukus...tai zinai galvoju...sakes:)))

QUOTE(mickute7 @ 2014 07 31, 11:27)
labutukas 4u.gif
bent pailsejai  mirksiukas.gif  o tai jau baigesi tavo atostogos ?

zinok su tais ezerais tai gerai prasisukau, dar pirmadieni ten pat ismoviau ir tik vakar vakare 9  grizom  tongue.gif  jei butu is ryto pirmadieni vaziave vyrai, buciau likus namie, biskeli turejau darzoviu is kaimo, tai kur as tau nepasimarinuosiu, o kadangi karsta, tai jie vare po pietu, nu ir aisku as vel  tongue.gif  bent pailsejau, bent jau atsimaudziau iki soties  lotuliukas.gif  chebra zvenge, sake, kad man jau turbut tuoj oda ims nertis  lotuliukas.gif  o man cia visa tokia savaite turininga gavosi  ezerai - kaimas-ezerai thumbup.gif  siandien po miesta trinuosi , visokiu reikalu, o nuo 08.01 dirbu ir dar teks  pavaduot, tai po 10 valandu kasdien ir jau jokiu iseiginiu nebus iki 09.05 unsure.gif  tai gerai, kad cia spejau biskeli praskraidyti  tongue.gif

jo as jau kabau darbe..bet tai siandien kai toks oras tai roooojus darbe but, nes kitom dienom tai ant isprotejimo ribos buvau:))
nu liuks , smagu kad pailsinai galvele..kaip tevukas?

mano siandien akys zvyro pilnos, nemigau, plius mociute nuo 5 ryto sugavojo kad jai reikai nusiprausti.. ir tt..tai va..senatve susuka prota:)

QUOTE(Triušis @ 2014 07 31, 15:11)
Nu privietikas, ziuriu, visos intensyviai atostogaujat, mes irgi namie nesedim. Beveik pusantro menesio savo kaimuky pragyvenom, o vakar tik is pajurio grizom. Dainininke mano Laumej atkoncertavo, o patys pirmadieni dar tiek Karklej nusvilom, kad MB tik dabar pradeda normaliai marskinius apsivilkti biggrin.gif Fotoreportazai FB biggrin.gif

matem tavo dainininkes fotkes!!!saunuole!!!
Atsakyti
QUOTE(jonė34 @ 2014 07 31, 07:30)

VYsniau, kaip fainai 4u.gif

Sunflowers, jau nebedaug liko, tikuosi kad tie karsciai paskutinem dienom taves per daug nekankina.. 4u.gif

Ceroc, kiek tau metu?

As irgi buvau pas giniu tiesiog profilaktiskai:)))viskas tobula..labai apsidziaugiau ir galiu ramiai gyvent toliau:)

man 28eri, manau, pats tas apie pirma pradeti galvogi:) bet kazkaip jauciu, kad ir si menesi nieko;( nes pagal mano paskaiciavimus men. turetu buti rugpjucio 5. Jokiu rudu tepliojimu nera, pilvas pasiputes tik. Zodziu, po keliu dienu papasakosiu, pavyko mums ar ne. Bet dabar taip galvoju: yra geru aspektu tame planavime- neleidziu sau pervargti, ilgai buti alkanai, ziuriu, kad vyras pakankamai vaisiu or darzoviu gautu (mesos ir taip daug valgo)
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2014 08 01, 18:52)
man 28eri, manau, pats tas apie pirma pradeti galvogi:) bet kazkaip jauciu, kad ir si menesi nieko;( nes pagal mano paskaiciavimus men.  turetu buti rugpjucio 5. Jokiu rudu tepliojimu nera, pilvas pasiputes tik. Zodziu, po keliu dienu papasakosiu, pavyko mums ar ne. Bet dabar taip galvoju: yra geru aspektu tame planavime- neleidziu sau pervargti, ilgai buti alkanai, ziuriu, kad vyras pakankamai vaisiu or darzoviu gautu (mesos ir taip daug valgo)

rimtas darbas vyksta...linkiu kad jau ir neuztruktu:)
mes dirbom ilgai ilgai...tik kazkaip nepavyko:( matyt per mazai:))) ech..bet gyvenimas lekia tolyn..ir reikia ieskoti geru dalyku:)
Atsakyti
Laba ryta mielosios 4u.gif
Jauciu jau manes nebeprisimenat, bet pas jus buvau pries kokius 7 metus, kai planavau savo pirmaja...ilgai neuzsibuvau, pora mensiuku ir persikeliau kita skyreli...
Dabar su vyru jau planuojam...nebesisaugom, laukiam II beveik du metai...ir jokiu rezultatu...
Siek tiek bedeliu pas mane yra su hormonais, labai nereguliariu ciklu ir kt., dabar jau po truputi tvarkausi, savaitgali OT teigiamas, sekmingi namu darbai...na ir tikiuosi, sekmingi rezultatai... blush2.gif
Priimsite mane pasiplepeti ir pasidalinti su jumis viskuo kas vyksta ir gal but ivyks kazkada...greitu metu...tikiuosi ax.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti