QUOTE(Fea @ 2014 07 31, 10:28)
nu sukuosi kaip vovere rate su visom trim
Leja ne darze nuo birzelio 1 iki rugsejo..tai oi smagu cia man
daugiausiai reikalu su Leja ir yra..tokia jau strakalas makalas ir artiste...kad nepaliudesi
Myli seses,neatstoja nei minutei..ir tuo paciu jauciasi demesio stoka jau
tai zodziu smagu
o mazes nieko...ner kazkokios reksnes, bet kai dvi, tai yra tu reikalu, miego trukumas..tai laukiu kad uzaugtu greiciau
nu ir dar laukiu rugsejo labai, kad iseitu dicke i darza
rugpjucio 23 dar krikstysim mazes
o je...kantrybes tau tik galiu palinketi:)))bet taip sakoma prie visko pripranti ane:)) jau nebedaug liko iki to rugsejo, gal biski bluosta dazniau sudesi:)))nors dar po vasaros Leja gali sunkiai adaptuotis darze..lauksim fotkiu is krikstynu tavo tu grazuoliu:)
cia vienos pazystamos zodziu drauge tai turi didesni vaikiuka, paskui 11 menesiuku ir dabar pagimde ar greitai gimdys dvynukus...tai zinai galvoju...sakes:)))
QUOTE(mickute7 @ 2014 07 31, 11:27)
labutukas
bent pailsejai
o tai jau baigesi tavo atostogos ?
zinok su tais ezerais tai gerai prasisukau, dar pirmadieni ten pat ismoviau ir tik vakar vakare 9 grizom
jei butu is ryto pirmadieni vaziave vyrai, buciau likus namie, biskeli turejau darzoviu is kaimo, tai kur as tau nepasimarinuosiu, o kadangi karsta, tai jie vare po pietu, nu ir aisku as vel
bent pailsejau, bent jau atsimaudziau iki soties
chebra zvenge, sake, kad man jau turbut tuoj oda ims nertis
o man cia visa tokia savaite turininga gavosi ezerai - kaimas-ezerai
siandien po miesta trinuosi , visokiu reikalu, o nuo 08.01 dirbu ir dar teks pavaduot, tai po 10 valandu kasdien ir jau jokiu iseiginiu nebus iki 09.05
tai gerai, kad cia spejau biskeli praskraidyti
jo as jau kabau darbe..bet tai siandien kai toks oras tai roooojus darbe but, nes kitom dienom tai ant isprotejimo ribos buvau:))
nu liuks , smagu kad pailsinai galvele..kaip tevukas?
mano siandien akys zvyro pilnos, nemigau, plius mociute nuo 5 ryto sugavojo kad jai reikai nusiprausti.. ir tt..tai va..senatve susuka prota:)
QUOTE(Triušis @ 2014 07 31, 15:11)
Nu privietikas, ziuriu, visos intensyviai atostogaujat, mes irgi namie nesedim. Beveik pusantro menesio savo kaimuky pragyvenom, o vakar tik is pajurio grizom. Dainininke mano Laumej atkoncertavo, o patys pirmadieni dar tiek Karklej nusvilom, kad MB tik dabar pradeda normaliai marskinius apsivilkti
Fotoreportazai FB
matem tavo dainininkes fotkes!!!saunuole!!!