labas
jooo...cia tikrai visai mirtis alyvose
QUOTE(Fea @ 2015 04 18, 14:25)
kai dirstelejau cia, mano irgi pirma mintis buvo- mirtis alyvose
Fea, labai grazi jusu fotosesija tokios princeses, tokie groziai
Mirtis alyvose
Tai nuplaukė meetas mūsų Aš jau per tą laiką keis kart su onėja spėjau pasimeetinti
Tai nuplaukė meetas mūsų Aš jau per tą laiką keis kart su onėja spėjau pasimeetinti
QUOTE(mickute7 @ 2015 04 18, 18:45)
kai dirstelejau cia, mano irgi pirma mintis buvo- mirtis alyvose
aciu aciu
tuoj ir metai va bus pupoms
Sveikos, parasysiu kaip man sekasi tai vat, baigesi teorija, isejau i praktika. Pasirinkau Vilnius Grand Resort(Vilona) ir nesigailiu, ten tikrai ismokt galima daug, zmones malonus, draugiski, konditere irgi maloni, labai dziaugiasi kad atejau, nes truksta jai zmogaus Plius gale menesio eisiu pas vadove, pasakys ar jiems tinku ir pasirasys su manim sutarti, kiek supratau tai net uz praktika man nori moket. Aisku dirbu issijuosus, nuo ryto iki vakaro ant koju, prisedu tik per pietus pusvalandukui, bet man toks kruvis ir patinka, man tokio ir reik. Pradejau vel fizini darba dirbt ir staigiai grizo mano formos kurias buvau pasiekus pries tai, na bet aisku ir sportas su mityba prisidejo, saziningai laikaus ir lankau sale Taigi manau ir tikiu, kad pasieksiu sau idealios figuros. Aj dar ir maitinimas nemokamas, labai skanus, transportas irgi(autobusas kursuoja nuo Vilniaus). Dirbu 8-16:30h, tada kas antra diena kad ir po darbo saunu i sporto sale, varau iki 19h, tai griztu namo tik 19h, po 19 sporto dienos, speju ir su tortais uzsiimt, ir valgyt pagamint. Po darbo aisku pavargus bunu ziauriai, bet uzsispyrus esu kad ir kaip jausciaus nepraleist sporto Taigi, jauciuosi kieta ir super veikli, negaliu sedet vietoj paskutiniu metu, blogai tada jauciuosi, turiu buti judesy Dar planuose reiks uzsiimt paciai gamint pakvietimus i vestuves, dar mastau pradet uzsiimt moteru raliu, slalomu, dar apie MMA ar Muay Thai mastau... zodziu, as pati sau faina
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 04 21, 21:02)
Sveikos, parasysiu kaip man sekasi tai vat, baigesi teorija, isejau i praktika. \. zodziu, as pati sau faina
tikrai saunuole linkiu, kad ir toliau tavo energaizeriai nenusestu
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 04 21, 20:02)
Sveikos, parasysiu kaip man sekasi
Tikra šaunuolė Smagu tokį pozityvų postą skaityti
Labas rytelis
Kaip tavo ji chebryte ? jau aklimatizavotes naujuose namuose
QUOTE(CherryLips @ 2015 04 29, 09:34)
Tikra šaunuolė Smagu tokį pozityvų postą skaityti
Kaip tavo ji chebryte ? jau aklimatizavotes naujuose namuose
QUOTE(mickute7 @ 2015 04 29, 14:29)
normaliai mes renovacija tik jau užknisa su savo gręžimais
QUOTE(CherryLips @ 2015 05 04, 14:57)
normaliai mes renovacija tik jau užknisa su savo gręžimais
o tai nama renovuoja ? puiku ! o tai kiek % kompensuoja ?
nu mielosios, jei dar pamenat mane
grįžtu į šeimą
grįžtu į šeimą
QUOTE(Tian @ 2015 05 10, 23:16)
o, labas
planuojat pagaliau antra??