Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

labas smile.gif
jooo...cia tikrai visai mirtis alyvose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 04 18, 14:25)
labas smile.gif
jooo...cia tikrai visai mirtis alyvose biggrin.gif

kai dirstelejau cia, mano irgi pirma mintis buvo- mirtis alyvose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Fea, labai grazi jusu fotosesija wub.gif wub.gif wub.gif tokios princeses, tokie groziai thumbup.gif
Atsakyti
Mirtis alyvose smile.gif
Tai nuplaukė meetas mūsų lotuliukas.gif Aš jau per tą laiką keis kart su onėja spėjau pasimeetinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 04 18, 18:45)
kai dirstelejau cia, mano irgi pirma mintis buvo- mirtis alyvose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Fea, labai grazi jusu fotosesija  wub.gif  wub.gif  wub.gif  tokios princeses, tokie groziai  thumbup.gif

aciu aciu blush2.gif wub.gif
tuoj ir metai va bus pupoms bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, parasysiu kaip man sekasi biggrin.gif tai vat, baigesi teorija, isejau i praktika. Pasirinkau Vilnius Grand Resort(Vilona) ir nesigailiu, ten tikrai ismokt galima daug, zmones malonus, draugiski, konditere irgi maloni, labai dziaugiasi kad atejau, nes truksta jai zmogaus smile.gif Plius gale menesio eisiu pas vadove, pasakys ar jiems tinku ir pasirasys su manim sutarti, kiek supratau tai net uz praktika man nori moket. Aisku dirbu issijuosus, nuo ryto iki vakaro ant koju, prisedu tik per pietus pusvalandukui, bet man toks kruvis ir patinka, man tokio ir reik. Pradejau vel fizini darba dirbt ir staigiai grizo mano formos kurias buvau pasiekus pries tai, na bet aisku ir sportas su mityba prisidejo, saziningai laikaus ir lankau sale smile.gif Taigi manau ir tikiu, kad pasieksiu sau idealios figuros. Aj dar ir maitinimas nemokamas, labai skanus, transportas irgi(autobusas kursuoja nuo Vilniaus). Dirbu 8-16:30h, tada kas antra diena kad ir po darbo saunu i sporto sale, varau iki 19h, tai griztu namo tik 19h, po 19 sporto dienos, speju ir su tortais uzsiimt, ir valgyt pagamint. Po darbo aisku pavargus bunu ziauriai, bet uzsispyrus esu kad ir kaip jausciaus nepraleist sporto biggrin.gif Taigi, jauciuosi kieta ir super veikli, negaliu sedet vietoj paskutiniu metu, blogai tada jauciuosi, turiu buti judesy smile.gif Dar planuose reiks uzsiimt paciai gamint pakvietimus i vestuves, dar mastau pradet uzsiimt moteru raliu, slalomu, dar apie MMA ar Muay Thai mastau... zodziu, as pati sau faina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 04 21, 21:02)
Sveikos, parasysiu kaip man sekasi biggrin.gif tai vat, baigesi teorija, isejau i praktika. \. zodziu, as pati sau faina biggrin.gif

tikrai saunuole thumbup.gif thumbup.gif linkiu, kad ir toliau tavo energaizeriai nenusestu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 04 21, 20:02)
Sveikos, parasysiu kaip man sekasi biggrin.gif

Tikra šaunuolė thumbup.gif Smagu tokį pozityvų postą skaityti thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

QUOTE(CherryLips @ 2015 04 29, 09:34)
Tikra šaunuolė  thumbup.gif Smagu tokį pozityvų postą skaityti  thumbup.gif

Kaip tavo ji chebryte ? jau aklimatizavotes naujuose namuose tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 04 29, 14:29)
Labas rytelis  4u.gif
Kaip tavo ji chebryte ? jau aklimatizavotes naujuose namuose  tongue.gif

normaliai mes cool.gif renovacija tik jau užknisa su savo gręžimais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 05 04, 14:57)
normaliai mes  cool.gif renovacija tik jau užknisa su savo gręžimais  cool.gif

o tai nama renovuoja ? puiku ! o tai kiek % kompensuoja ?
Atsakyti
nu mielosios, jei dar pamenat mane smile.gif
grįžtu į šeimą biggrin.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tian: 10 gegužės 2015 - 22:17
QUOTE(Tian @ 2015 05 10, 23:16)
nu mielosios, jei dar pamenat mane smile.gif
grįžtu į šeimą  biggrin.gif  ax.gif  blush2.gif

o, labas smile.gif

planuojat pagaliau antra?? smile.gif
Atsakyti