Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

QUOTE(mickute7 @ 2015 02 10, 10:26)
Labas rytelis  4u.gif
nerodo  g.gif  grybauja konkreciai  vadinasi pas tave , tik ne aisku kas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

http://tevu-darzelis...808@1502079897c va dabar turetu rodyt
Atsakyti
Zodziu as su nuotykiais, sporto salej vos neatsijungiau doh.gif
Bet tai laiku B paskambinau, kaip tik buvo pas ji draugas uzsukes ir pats ruosesi vaziuot i miesta, tai draugas atveze jji iki manes, B paeme mane ir masina parvairavo, nes pati jauciau kad negaliu vairuot. Ilgai sedejau trenerio kambariuke, amoniaka uosciau, o paskui rankos, kojos drebejo nuo silpnumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 02 11, 18:32)
Zodziu as su nuotykiais, sporto salej vos neatsijungiau doh.gif
Bet tai laiku B paskambinau, kaip tik buvo pas ji draugas uzsukes ir pats ruosesi vaziuot i miesta, tai draugas atveze jji iki manes, B paeme mane ir masina parvairavo, nes pati jauciau kad negaliu vairuot. Ilgai sedejau trenerio kambariuke, amoniaka uosciau, o paskui rankos, kojos drebejo nuo silpnumo doh.gif

Kas tau čia dabar? blink.gif
Pas mus irgi ligoninės priimamasis - abi panos su 38-39 guli doh.gif Epidemijos aukos biggrin.gif
Atsakyti
(:Buziukas:) o siaube blink.gif Kame reikalas g.gif

Triuši, laikykitės.

Mano pana tai su MB ligoninėj,,, prasidėjo viskas prieš 3 sav, sloga kosulys. O vat nuo sekmadienio nakties tempa virš 39. Dabar tempos nėr, bet pilvą jai skauda ir CRB aukštas. Klinikose pasiliko stebėjimui, nes neranda kodėl CRB toks aukštas unsure.gif
Atsakyti
oho kiek ligoniu, sveikitr visi unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o man nezinau, gal vitaminu, gal miego, o gal maisto trukumas, bet kad siandien tai valgiau doh.gif tik tiek, kad jau trecia diena ner apetito, maistas nelenda
Atsakyti
Ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu jo - ligų ir išsekimų sezonas atidarytas biggrin.gif Laikykimės įsikibusios visos - praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triušis @ 2015 02 12, 08:22)
Nu jo - ligų ir išsekimų sezonas atidarytas  biggrin.gif Laikykimės įsikibusios visos - praeis  mirksiukas.gif

maniskiai tai irgi prasirgo, Vakarei ausies uzdegimas buvo, Pijui tik kosulys kaip visada, bet jau pasveiko 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, testas neigiamas(pagadinau del keistu mm ir tokios savijautos), organizmas matyt tiesiog nusilpes, vitaminu manau kokiu reik doh.gif o jau tikejaus...kai netyciukas tai labai gerai buna, o vat kai planuot tai jau pagalvot reik, o ne tik sirdies klausyt doh.gif zudo mane tai, kad dar pusantru metu laukt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (:Buziukas:): 12 vasario 2015 - 08:52
Su Meiles diena wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytelis

Ir vel visas su sventemis lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
Nieko nešvančiu schmoll.gif dičkė su MB dar klinikose, tai su mazgium liūdim cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CherryLips: 16 vasario 2015 - 19:59