QUOTE(mickute7 @ 2015 01 24, 10:19)
labukas
kiba uzsnigo ?
dabar
neturim, tai temuke numirs ? na gi papasakokit kaip jusu mazieji auga ? tai gi mamytes tikrai turi apie ka pasiplepeti
neuzsnigo, bent jau manes
Maniskiai tai gerai auga, Vakare jau darzelyje mokosi, treciadieni laksciau po miesta su reikalais - del mokslu dokumentus tvarkiausi, i 3 mokyklas suvazinejau Vakare uzrasyt. Aplamai pas mane gyvenimas apsiverte visu 100%, labai staigiai pradejo viskas keistis ir tik i geraja puse, gal gi pagaliau sektis pradejo, nors ir pries tai buvau optimiste
pasikeite masina i mano svajonu marke, dabar laabai myliu savo masiniuka
tada isejau is darbo, atsirado draugas, truputi pailsejau(na toks ir poilsis, daug tortu uzsakymu buvo, tai namie dirbau ir dabar tebedirbu) ir gavau nemokamus mokslus konditeres, plius gausiu stipendija kol mokysiuos
jau einu nuo ketvirtadienio, kolkas visai patinka man ten, 8 menesius truks mokslai, dar ir kita svajone igyvendinsiu pagaliau, i sporto sale pradesiu eit
kadangi atsirado draugas, tai ir gyvenam kartu, neapsimokejo laikyt man buto ir dar uz ji moket, jei vistiek pas drauga pastoviai budavau
isigyjau ne tik drauga, bet dar ir ciucika su kasaru, didele seimyna dabar musu
dar kas naujo, kad drauga jau nebe draugu vadinu, o suzadetiniu
http://i1383.photobu...zpsoc5pytnw.jpg taigi musu planai yra kita vasara atsokt vestuves ir iskart po vestuviu imtis planuot zirniuka, nes as leliaus nenoriu be vestuviu