Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

QUOTE(Fea @ 2015 01 10, 11:36)
tai kaip pavadinot maziuka? bigsmile.gif

labas wink.gif

Žiūrėk 250 žinutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2015 01 10, 16:42)
Žiūrėk 250 žinutę  mirksiukas.gif

matai, lyg viska skaitau, o kazkaip neuzmaciau smile.gif

grazus vardelis, vyriskas toks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2015 01 10, 21:17)
matai, lyg viska skaitau, o kazkaip neuzmaciau smile.gif

grazus vardelis,  vyriskas toks drinks_cheers.gif

Ačiū mirksiukas.gif Tik vieną vardo variantą turėjom doh.gif lotuliukas.gif truputį abejonių kaip visada buvo, bet dukra pasakė, kad taip vadinsim ir šventa lotuliukas.gif
Atsakyti
Anei kaip negalėčiau berniukui vardo išrinkti, misija neįmanoma būtų doh.gif

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 01 12, 08:58)
Anei kaip negalėčiau berniukui vardo išrinkti, misija neįmanoma būtų doh.gif

Labas rytas.

Tai kaip tu manai, kodėl tik vieną variantą turėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jei dar mane kuri pamenat blush2.gif vaje, SM nebuvau 100 metu, dabar tokia nostalgija pajauciau.. lotuliukas.gif kaip gyvenat? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 01 15, 09:39)
Sveikos merginos, jei dar mane kuri pamenat blush2.gif vaje, SM nebuvau 100 metu, dabar tokia nostalgija pajauciau.. lotuliukas.gif kaip gyvenat? 4u.gif

Vaje, kokie žmogiukai bigsmile.gif Mažu, gal pagranduką konstruoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 01 15, 08:39)

Labis mirksiukas.gif senai girdeta ax.gif Kaip tavo seimyna auga ?
Atsakyti
QUOTE(Triušis @ 2015 01 15, 19:19)
Vaje, kokie žmogiukai  bigsmile.gif Mažu, gal pagranduką konstruoji? mirksiukas.gif

nors ir noreciau, bet dar ne, norisi pirma vestuves atsokt biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(mickute7 @ 2015 01 15, 19:36)
Labis  mirksiukas.gif senai girdeta  ax.gif Kaip tavo seimyna auga ?

super augam, viskas siuo metu sekasi puikiai thumbup.gif o jus merginos kaip? 4u.gif
Atsakyti
labukas

kiba uzsnigo ?
dabar nestuke.gif neturim, tai temuke numirs ? na gi papasakokit kaip jusu mazieji auga ? tai gi mamytes tikrai turi apie ka pasiplepeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 01 24, 10:19)
labukas

kiba uzsnigo ?
dabar  nestuke.gif  neturim, tai temuke numirs ?  na gi papasakokit kaip jusu mazieji auga ?  tai gi mamytes tikrai turi apie ka pasiplepeti  ax.gif

neuzsnigo, bent jau manes 4u.gif Maniskiai tai gerai auga, Vakare jau darzelyje mokosi, treciadieni laksciau po miesta su reikalais - del mokslu dokumentus tvarkiausi, i 3 mokyklas suvazinejau Vakare uzrasyt. Aplamai pas mane gyvenimas apsiverte visu 100%, labai staigiai pradejo viskas keistis ir tik i geraja puse, gal gi pagaliau sektis pradejo, nors ir pries tai buvau optimiste blush2.gif pasikeite masina i mano svajonu marke, dabar laabai myliu savo masiniuka wub.gif tada isejau is darbo, atsirado draugas, truputi pailsejau(na toks ir poilsis, daug tortu uzsakymu buvo, tai namie dirbau ir dabar tebedirbu) ir gavau nemokamus mokslus konditeres, plius gausiu stipendija kol mokysiuos thumbup.gif jau einu nuo ketvirtadienio, kolkas visai patinka man ten, 8 menesius truks mokslai, dar ir kita svajone igyvendinsiu pagaliau, i sporto sale pradesiu eit thumbup.gif kadangi atsirado draugas, tai ir gyvenam kartu, neapsimokejo laikyt man buto ir dar uz ji moket, jei vistiek pas drauga pastoviai budavau blush2.gif isigyjau ne tik drauga, bet dar ir ciucika su kasaru, didele seimyna dabar musu lotuliukas.gif dar kas naujo, kad drauga jau nebe draugu vadinu, o suzadetiniu blush2.gif http://i1383.photobu...zpsoc5pytnw.jpg taigi musu planai yra kita vasara atsokt vestuves ir iskart po vestuviu imtis planuot zirniuka, nes as leliaus nenoriu be vestuviu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2015 01 24, 13:32)
neuzsnigo, bent jau manes 4u.gif

O vaikyti, tikrai kad gyvenimas verda pas jus thumbup.gif Sveikinimai dideliausi su tokiais pasikeitimais ir perspektyvom 4u.gif
Pas mus irgi šis savaitgalis pirmas gal per porą mėnesių, kai tiesiog pagaliau sėdim visi namie, nes visokie koncertai, baliai, šventės, darbai irgi biški jau buvo užsukę... Darbe pradedam naują pilotinį projektą, kuriam apibūdinti labai tinka paskutinis sakinys biggrin.gif
user posted image
Atsakyti