Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

Nu gerai, kad nebūtų iki Kalėdų, prisiduodu anksčiau biggrin.gif
Vyšniuk, rėk garsiai kai jau kasas reikės paleisti, gerai? Skaičiuoju minutes su tavim mirksiukas.gif

Pas mus viskas užsuktai - aš varau per du darbus, gerai dar, kad MB namie, tai padeda su ruoša, vaikais ir jų užimtumu. Nuo praėjusio pirmadienio vakaro su dičke gulėjom ligoninėj - inkstų uždegimas, bet valio, išsigydėm. Antibus gavom visą savaitę lašinamus ir dabar dar mėnesiui kažkokių geriamų išrašė, kad galutinai pribaigtume tą zarazą. Hemoglobinas 113, teks geležį gerti, nes su maistu tai niekaip aš jai nepakelsiu, bent ne iki reikiamo lygio... Šitoj srity esu nusivylusi savim, nu bet negi aš jai per užpakalį sukišiu, jei nevalgo nieko bash.gif
Atsakyti
Atėjau naujienų lens.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Cherrinų šeimynai sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Jau senokai nuciokinau (kai tik gimdyti pradėjo blush2.gif ), bet nenorėjau be jos žinios pranešti ax.gif Bet jei jau ne pirmoji, tai sveikinu ir aš biggrin.gif

Cherry, Cherriną, Cherriukę ir pati mažiausią Cherriuką su nuostabia švente wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikinimai Vysniuku seimynai bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
gal smulkiau ka zinot? smile.gif
Atsakyti
CherryLips sveikinu wub.gif
Atsakyti
Vysniukei sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus ir gerai kad nuciokinot lotuliukas.gif Reiklus tas mano vaikinas tai vis spėju suktis lotuliukas.gif
Gimdymo istoriją gruodinukuose parašiau. Su mobilka sunku nukopinti čia doh.gif
Atsakyti
Nu va kam įdomu lotuliukas.gif
QUOTE(CherryLips @ 2014 12 12, 12:28)
Ačiū už sveikinimus wub.gif
na o istorija tokia, kad pasidžiaugus gera pradžia ties 6 cm viskas strigo. Tada gavau oksitocino bet nedaug. Ties ~7 cm toniukai nelabai kokie buvo, tai dar ir apie cp pasvarstė bet sulašinus h2o ir gavus deguonies viskas pagerėjo. Sąrėmių skausmas buvo pakenčiamas. Laisvai ėjo prakvėpuoti susikoncentravus į laikrodžio sekundinę rodyklę. Bet stumt kai reikėjo tai buvo panašu į belekaip užkietėjusius vidurius lotuliukas.gif  Labai norėjau klausyt akušerės ir iškvėpuot bet ne visai pavyko tai biškį vilku pariaumojau ir gavau porą siūlių. Šį kart siuvinėjimas nebuvo skaudus. Blogiau buvo kad sysių nesigavo. Tai kateterį dėjo wacko.gif bet paskui viskas ok buvo.

Labai patiko kmuk personalas. Faina akušerė, labai palaikė. Į galą tai sulėkė gydytoja, rezidentė ir studentė lotuliukas.gif
Leliuką tik ištrauktą dėjo ant krūtinės ir tik vėliau paėmė pasvert pamatuot, o dar vėliau apipraust ir aprengt. Gimdykloj pasimaitinom. Žodžiu manau kad normaliai čia kum praėjo. Aš eilinį kart pijonierius be epidūro lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš esmės pagimdei gražiai, nesunkiai, kultūringai biggrin.gif Šaunuoliai abu su sūneliu esat! Gal vardą brolis jau turi?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 12 13, 19:51)
Iš esmės pagimdei gražiai, nesunkiai, kultūringai biggrin.gif Šaunuoliai abu su sūneliu esat! Gal vardą brolis jau turi?

Palyginus su pirma tai čia baikės buvo lotuliukas.gif
Dėl vardo dar kontempliuojam doh.gif
Atsakyti
per kiek laiko pagimdei ? ar didelis gime ?
Atsakyti