Sveikinimai, Vyšniuk, su Kauliuku!
QUOTE(CherryLips @ 2014 07 22, 13:59)
Aha, chuliganas bus Reiks vėl iš naujo lelių prižiūrėt mokytis
jo, teks su kiausiukais tvarkytis jezau, kaip man butu keista po 3 dziundziu
QUOTE(HappyAngel @ 2014 07 22, 14:04)
Sveikinimai, Vyšniuk, su Kauliuku!
Dėkui
QUOTE(Fea @ 2014 07 22, 14:04)
va va, daisiausai kaip čia su tais reiks tvarkytis Nu nieko, jei kas, MB pakonsultuoti galės
Bet kažkaip juokas suėmė, išejau iš ginės, sakau MB spėk ką turėsim, o galvoj sukasi: jei vilkas nemelavo, tai žirklės matyt nuo karščio smegeninė ištižo
CherryLips mėlyni sveikinimai
Cherry Lips
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2014 07 22, 14:04)
Cherry, labai labai sveikinu Viskas bus gerai su tais reikalais
o, net ir as sarase link galo Nu bet 1 ir 2 vietos - super Šaunuolės
QUOTE(mickute7 @ 2014 07 22, 09:32)
Nu jo, ana tema vasario 1 atidaryta, siaip ne taip pasirodo per puse metu damusem
net paziurejau kas cia tokios plepes , o pasirodo cia tokios mes dvi su vysnia dar nieko veikt neturim
1 CherryLips 136
2 mickute7 132
3 Sunflowers 86
4 Triušis 67
5 Fea 41
6 HappyAngel 28
7 BigBang 24
8 monpal 19
9 Sandra29 15
10 Laumėnė 10
11 jonė34 9
12 Latifa 9
13 Deimone 9
14 vasarė 5
15 Kamėja33 3
16 Melioni 3
17 Jurgine... 2
net paziurejau kas cia tokios plepes , o pasirodo cia tokios mes dvi su vysnia dar nieko veikt neturim
1 CherryLips 136
2 mickute7 132
3 Sunflowers 86
4 Triušis 67
5 Fea 41
6 HappyAngel 28
7 BigBang 24
8 monpal 19
9 Sandra29 15
10 Laumėnė 10
11 jonė34 9
12 Latifa 9
13 Deimone 9
14 vasarė 5
15 Kamėja33 3
16 Melioni 3
17 Jurgine... 2
o, net ir as sarase link galo Nu bet 1 ir 2 vietos - super Šaunuolės
Labukas
Nu ir karsta
ketvirtadieni -penktadieni mirkau ezere, MB gavo objekta ant ezero kranto, tai ir as kartu variau, vyrai prakaite mirko, o as ezere o tokia ramybe, tikras poilsis, zmoniu nera, super, viena sau ant lieptelio deginuosi, pasimaudau ir toliau tinginiauju su zurnalu ir kryziazodziais kaifavau Bent jau atsimaudziau per tas dienas. ale bent jau idegiau palapineje nakvojom, vienu zodziu as tai jau tikrai poilsiavau prie ezero savaitgali buvom nuleke i kaima, anyta Ona, tai daugiau chebros suvaziavo, pasurmuliavom visi, saslykiukai visokie, vienu zodziai smagiai savaitgalis su giminemis prabego
Nu ir karsta
ketvirtadieni -penktadieni mirkau ezere, MB gavo objekta ant ezero kranto, tai ir as kartu variau, vyrai prakaite mirko, o as ezere o tokia ramybe, tikras poilsis, zmoniu nera, super, viena sau ant lieptelio deginuosi, pasimaudau ir toliau tinginiauju su zurnalu ir kryziazodziais kaifavau Bent jau atsimaudziau per tas dienas. ale bent jau idegiau palapineje nakvojom, vienu zodziu as tai jau tikrai poilsiavau prie ezero savaitgali buvom nuleke i kaima, anyta Ona, tai daugiau chebros suvaziavo, pasurmuliavom visi, saslykiukai visokie, vienu zodziai smagiai savaitgalis su giminemis prabego
Sveikos
Matau,kad nors retai užsuku,bet net ir į dešimtuką papuoliau...
Visų pirma sveikinu Vyšniuką su būsimu bernužėliu
Mano atostogos nenusisekė,nes buvo blogas oras,o dabar,kai karščiai tai pastoviai dirbt reikia Dar gerai,kad po darbo duše galiu atsigauti (arba baseine)
Užpraeitą savaitgalį buvom pajūryje,nes sutapo su MB laisvadieniai,bet ten laikas greit praėjo. Važiavom pas gimines į Šventąją, aplankėm naująją ''būsimą šeimininkę'',kuriai dar net mėnesiuko nėra... Truputį su draugais ir Palangoj buvom susitikę,tai laikas labai greit prabėgo... Dabar vėl darbas ir namai...
Įdomiausia,kad mano vaikis pamatęs lelytę,vis dažniau pradėjo prašyt brolio... Sakau,gal sesės nori?- jo noriu, bet ne-geriau brolio noriu...
Matau,kad nors retai užsuku,bet net ir į dešimtuką papuoliau...
Visų pirma sveikinu Vyšniuką su būsimu bernužėliu
Mano atostogos nenusisekė,nes buvo blogas oras,o dabar,kai karščiai tai pastoviai dirbt reikia Dar gerai,kad po darbo duše galiu atsigauti (arba baseine)
Užpraeitą savaitgalį buvom pajūryje,nes sutapo su MB laisvadieniai,bet ten laikas greit praėjo. Važiavom pas gimines į Šventąją, aplankėm naująją ''būsimą šeimininkę'',kuriai dar net mėnesiuko nėra... Truputį su draugais ir Palangoj buvom susitikę,tai laikas labai greit prabėgo... Dabar vėl darbas ir namai...
Įdomiausia,kad mano vaikis pamatęs lelytę,vis dažniau pradėjo prašyt brolio... Sakau,gal sesės nori?- jo noriu, bet ne-geriau brolio noriu...
kaip smagu sita tema paskaitineti - kas tures berniukas, kas siaip vasara megaujasi. o as dirbu, visais frontais:)
QUOTE(Ceroc @ 2014 07 28, 19:35)
kaip smagu sita tema paskaitineti - kas tures berniukas, kas siaip vasara megaujasi. o as dirbu, visais frontais:)
o tu kas?
oi, atsiprasau, as cia po visus forumus blaskausi:) esu planiuke, neseniai istekejau, gyvenu Londone, kolkas vietoje vaiku dziaugiames katinuku, bet jau noras leliu tureti begalinis. dabar eina 3 men. kai ''gaminame''. na, taip zinau, kad dar nedaug, bet kazkaip galvojau, kad is pirmo karto uzkibs. siaip abu negeriame, nerukome, as sportuoju (joga ir begiojimas), foli geriu, ar yra dar kazkas, ka galima daryti? nu ir mylimes, zinoma