Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

Sveikinimai, Vyšniuk, su Kauliuku! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 07 22, 13:59)
Aha, chuliganas bus  lotuliukas.gif  Reiks vėl iš naujo lelių prižiūrėt mokytis  lotuliukas.gif

jo, teks su kiausiukais tvarkytis biggrin.gif jezau, kaip man butu keista po 3 dziundziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 07 22, 14:04)
Sveikinimai, Vyšniuk, su Kauliuku! bigsmile.gif biggrin.gif

Dėkui wub.gif

QUOTE(Fea @ 2014 07 22, 14:04)
jo, teks su kiausiukais tvarkytis biggrin.gif jezau, kaip man butu keista  po 3 dziundziu lotuliukas.gif

va va, daisiausai kaip čia su tais reiks tvarkytis doh.gif lotuliukas.gif Nu nieko, jei kas, MB pakonsultuoti galės lotuliukas.gif

Bet kažkaip juokas suėmė, išejau iš ginės, sakau MB spėk ką turėsim, o galvoj sukasi: jei vilkas nemelavo, tai žirklės lotuliukas.gif matyt nuo karščio smegeninė ištižo lotuliukas.gif
Atsakyti
CherryLips mėlyni sveikinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 07 22, 14:15)
CherryLips mėlyni sveikinimai mirksiukas.gif

mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Cherry Lips thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2014 07 22, 14:04)
jo, teks su kiausiukais tvarkytis biggrin.gif jezau, kaip man butu keista  po 3 dziundziu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cherry, labai labai sveikinu 4u.gif Viskas bus gerai su tais reikalais wink.gif

QUOTE(mickute7 @ 2014 07 22, 09:32)
Nu jo, ana tema vasario 1 atidaryta, siaip ne taip pasirodo per puse  metu  damusem  ax.gif
net paziurejau kas cia tokios plepes , o pasirodo cia tokios mes dvi su vysnia dar  nieko veikt neturim    lotuliukas.gif 

1 CherryLips  136
2 mickute7  132
3 Sunflowers  86
4 Triušis  67
5 Fea  41
6 HappyAngel  28
7 BigBang  24
8 monpal  19
9 Sandra29  15
10 Laumėnė  10
11 jonė34  9
12 Latifa  9
13 Deimone  9
14 vasarė  5
15 Kamėja33  3
16 Melioni  3
17 Jurgine...  2

o, net ir as sarase link galo biggrin.gif Nu bet 1 ir 2 vietos - super thumbup.gif Šaunuolės
Atsakyti
Labukas

Nu ir karsta

ketvirtadieni -penktadieni mirkau ezere, MB gavo objekta ant ezero kranto, tai ir as kartu variau, vyrai prakaite mirko, o as ezere lotuliukas.gif o tokia ramybe, tikras poilsis, zmoniu nera, super, viena sau ant lieptelio deginuosi, pasimaudau ir toliau tinginiauju su zurnalu ir kryziazodziais tongue.gif kaifavau thumbup.gif Bent jau atsimaudziau per tas dienas. ale bent jau idegiau tongue.gif palapineje nakvojom, vienu zodziu as tai jau tikrai poilsiavau prie ezero thumbup.gif thumbup.gif savaitgali buvom nuleke i kaima, anyta Ona, tai daugiau chebros suvaziavo, pasurmuliavom visi, saslykiukai visokie, vienu zodziai smagiai savaitgalis su giminemis prabego thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Matau,kad nors retai užsuku,bet net ir į dešimtuką papuoliau... g.gif biggrin.gif
Visų pirma sveikinu Vyšniuką su būsimu bernužėliu 4u.gif

Mano atostogos nenusisekė,nes buvo blogas oras,o dabar,kai karščiai tai pastoviai dirbt reikia verysad.gif Dar gerai,kad po darbo duše galiu atsigauti (arba baseine)
Užpraeitą savaitgalį buvom pajūryje,nes sutapo su MB laisvadieniai,bet ten laikas greit praėjo. Važiavom pas gimines į Šventąją, aplankėm naująją ''būsimą šeimininkę'',kuriai dar net mėnesiuko nėra... wub.gif Truputį su draugais ir Palangoj buvom susitikę,tai laikas labai greit prabėgo... ax.gif Dabar vėl darbas ir namai... verysad.gif

Įdomiausia,kad mano vaikis pamatęs lelytę,vis dažniau pradėjo prašyt brolio... smile.gif Sakau,gal sesės nori?- jo noriu, bet ne-geriau brolio noriu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 28 liepos 2014 - 14:45
kaip smagu sita tema paskaitineti - kas tures berniukas, kas siaip vasara megaujasi. o as dirbu, visais frontais:)
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2014 07 28, 19:35)
kaip smagu sita tema paskaitineti - kas tures berniukas, kas siaip vasara megaujasi. o as dirbu, visais frontais:)

o tu kas? smile.gif
Atsakyti
oi, atsiprasau, as cia po visus forumus blaskausi:) esu planiuke, neseniai istekejau, gyvenu Londone, kolkas vietoje vaiku dziaugiames katinuku, bet jau noras leliu tureti begalinis. blush2.gif dabar eina 3 men. kai ''gaminame''. na, taip zinau, kad dar nedaug, bet kazkaip galvojau, kad is pirmo karto uzkibs. siaip abu negeriame, nerukome, as sportuoju (joga ir begiojimas), foli geriu, ar yra dar kazkas, ka galima daryti? nu ir mylimes, zinoma lotuliukas.gif
Atsakyti