Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

labutukas

tai kur dabar visa savaite visos prapuolet g.gif tik Jone34 buvau susitikus Save tongue.gif
ka veikinejat grazu sestadieni ?
as tai pasidarau pietus ir varysiu savo darzu pasiziuret, dar kazkas ten auga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 09 27, 10:32)
labutukas

tai kur dabar visa savaite visos prapuolet  g.gif  tik Jone34 buvau susitikus Save  tongue.gif
ka veikinejat grazu sestadieni ?
as tai pasidarau pietus ir varysiu  savo darzu pasiziuret, dar kazkas ten auga  tongue.gif

MB žvejoja, mes su vaikais ką tik pusryčius pavalgėm, skalbinius išsidžiausčiau dabar sėdžiu ir suku galvą, ką nupirkti neprastam žmogui dovanų 40-mečio proga doh.gif
Atsakyti
oi, nu išsikraustėt visos į šltus kraštus bigsmile.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2014 10 18, 16:38)
oi, nu išsikraustėt visos į šltus kraštus  bigsmile.gif  g.gif ?

jo, gerai butu visai biggrin.gif drinks_cheers.gif

labas wink.gif
Atsakyti
A man tai ir taip gerai ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Visai jus pamiršau blush2.gif Kaip gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 10 19, 08:54)
Labas 4u.gif Visai jus pamiršau blush2.gif Kaip gyvenat?

Su dviem mėnesiukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2014 10 19, 12:47)
Su  dviem mėnesiukais  mirksiukas.gif

kaip tamsta uzsilaikius? vaikai i darzus vaiksto? o tu dirbi issijuosus? smile.gif

as tai ka...rutinoj, taip sakant..o dar siom dienom kazkoks vemimo virusas aplankes doh.gif doh.gif
Atsakyti
labukas

oooo, pasirodo dar yra gyvu tongue.gif

QUOTE(vasarė @ 2014 09 27, 12:04)
suku galvą, ką nupirkti neprastam žmogui dovanų 40-mečio proga  doh.gif

ir ka sumastei ?
Atsakyti
Laba lietingą dieną 4u.gif
Mano pupai uogai susiruošė kristi pieninins dantukas ax.gif Bet tai dabar ji vaikšto man iš paskos ir zyzia, kad ištraukčiau... o aš bijau unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 10 20, 12:59)
Laba lietingą dieną  4u.gif
Mano pupai uogai susiruošė kristi pieninins dantukas  ax.gif Bet tai dabar ji vaikšto man iš paskos ir zyzia, kad ištraukčiau... o aš bijau  unsure.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu pririsk prie duru rankenos ir - opa thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
laba ne lietinga siandien diena tongue.gif nors ir apsiniauke, bet tikrai nesalta. dar kazkaip nepasigendu sildymo tongue.gif
Atsakyti