Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

Nu tai kažin iki kurio čia mes trečiadienio susiderinsim tą susitikimą g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites, manes nepamirskit, jei nuspresit susitikti, aciu:)))labai noriu pasimatyti:)
Atsakyti
Nu, mergiotės, tai davai sakykit, kurį pirmadienį arba trečiadienį susibėgam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Triušis @ 2014 09 11, 23:13)
Nu, mergiotės, tai davai sakykit, kurį pirmadienį arba trečiadienį susibėgam? g.gif

Man ateinantis trečiadienis turėtų tikti (tikiuos atgautimašiną iki to laiko smile.gif) g.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 09 12, 10:44)
Man ateinantis trečiadienis turėtų tikti (tikiuos atgautimašiną iki to laiko smile.gifg.gif

man tinka

Rugsejo 17 d. meetas SAVO Ciliake 18 val

as asmeniskai biskeli ir po 17 galiu, nes tokiu laiku gristu, tai neapsimoka namo sukti .
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 09 12, 21:06)
man tinka

Rugsejo  17 d. meetas SAVO Ciliake 18 val

as asmeniskai biskeli ir po 17 galiu, nes  tokiu laiku gristu, tai neapsimoka  namo sukti .

OKIS thumbup.gif Aš biški po pusės 6 galiu.
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Triušis @ 2014 09 12, 23:36)
OKIS thumbup.gif Aš biški po pusės 6 galiu.

puiku mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 13 rugsėjo 2014 - 05:53
thumbup.gif
tikiuosi nepamiršiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 09 13, 09:54)
thumbup.gif
tikiuosi nepamiršiu  doh.gif  lotuliukas.gif

paskambinsim 18 val ir priminsim biggrin.gif ne pirmas kartas jei ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o as is misko mirksiukas.gif pagrinde kalpokiukai, mazuciukai, burbuliukai thumbup.gif pora geru kibiru prisisienavau tongue.gif dabar jau tikrai ziemai uzteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 09 13, 12:40)
paskambinsim 18 val ir priminsim  biggrin.gif  ne pirmas kartas jei ka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu tai gerai, priminimo nesidėsiu į telefoną tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 09 10, 22:20)
labai paprastai smile.gif mes ilsėjomės viešbuty, kur turbūt jeigu ir buvo koks rusas, tai vienas, kurio nesigirdėjo biggrin.gif

ir kaip tokį radot biggrin.gif?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2014 09 15, 19:53)
ir kaip tokį radot biggrin.gif?

Ar prisijungsi treciadieni prie musu ?
Papildyta:

Rugsejo 17 d. meetas SAVO Ciliake 18 val

1. mickute7
2. Triusis
3. Cherry Lips
4. .......

Kas dar ?