Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių mergičkų pašnekesiai, 684 d.

Ir maniškė ne kitokia. Pakalbėti tai gudri, bet kas iš to sukto liežuvėlio, jei visose kitose srityse dar ne kažką...
Atsakyti
Vasare su gimtadieniu mirksiukas.gif
Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 09 02, 09:14)

Sveikutė 4u.gif Kaip sekasi su mažiuke? ax.gif
Atsakyti
Su Gimtadieniu, Vasare biggrin.gif
user posted image
Vyšniuk, su šimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 09 02, 08:24)
Sveikutė  4u.gif  Kaip sekasi su mažiuke?  ax.gif

Gerai mirksiukas.gif Truputi su pilvuku kovojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triušis @ 2014 09 02, 09:54)
Vyšniuk, su šimtadieniu 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2014 09 02, 10:50)
Gerai mirksiukas.gif Truputi su pilvuku kovojam mirksiukas.gif

Vaje... linkiu, kad kuo greičiau pasibaigtų ši bėdelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2014 08 31, 20:58)
Sveikutes  4u.gif
100 metu    blush2.gif  net geda pasirodyti po tiek laiko  ax.gif
Vysniukei sveikinimai  wub.gif  nestuke.gif

Sveika 4u.gif
Tikrai, kad 100 metų bigsmile.gif Dėkui už sveikinimus wub.gif
Kaip tavo kleckai gyvuoja? Kaip pati?
Atsakyti
Cherry su suneliu 4u.gif
Sunflowers sveikinimai susilaukus dukrytes 4u.gif
Vasare su tortadieniu 4u.gif
As kaip jaunas menulis pasirodau,bet buvom su vaikais Lietuvoj beveik 2 menesius tongue.gif nu poilsis nerealus buvo ax.gif dabar bandom sugrizti i rutina,vyresnelis jau i 5 Klase isejo siemet blink.gif mazius uz 2savaiteliu turetu darzeli pradet,bet nukelsim kitiems metams,prilipes prie manes kaip uodegyte ax.gif Su MB nusprendem planuotis trecia klecka,tik reikes pasitarti su savo daktare ar imanomas sis variantas,o ir planuot galetumem tik nuo kitu metu vasaros unsure.gif bet tikiuosi gausiu palaimynima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimone @ 2014 09 03, 09:08)
Cherry su suneliu  4u.gif
Sunflowers sveikinimai susilaukus dukrytes  4u.gif
Vasare su tortadieniu  4u.gif
As kaip jaunas menulis pasirodau,bet buvom su vaikais Lietuvoj beveik 2 menesius  tongue.gif  nu poilsis nerealus buvo  ax.gif  dabar bandom sugrizti i rutina,vyresnelis jau i 5 Klase isejo siemet  blink.gif mazius uz 2savaiteliu turetu darzeli pradet,bet nukelsim kitiems metams,prilipes prie manes kaip uodegyte  ax.gif Su MB nusprendem planuotis trecia klecka,tik reikes pasitarti su savo daktare ar imanomas sis variantas,o ir planuot galetumem tik nuo kitu metu vasaros  unsure.gif bet tikiuosi gausiu palaimynima  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 08 31, 21:25)
sveika
ale prasom primint apie save  g.gif  mirksiukas.gif

taigi skypas primine, kad turiu cia uzsukti, kai tavo vardas islindo prisijunges lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(CherryLips @ 2014 09 02, 17:51)
Sveika  4u.gif
Tikrai, kad 100 metų  bigsmile.gif Dėkui už sveikinimus  wub.gif
Kaip tavo kleckai gyvuoja? Kaip pati?

na mano kleckai ax.gif
vyresnioji jau tokia ir klecke doh.gif jau antroke ax.gif
o maziukui jau 4 4u.gif

kai meeta darysit ir man prasau pranest ax.gif bandysiu ir as prisiderinti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

as tai aisku vakar gryba pjoviau thumbup.gif nemazai su MB ivairiausiu prisipjovem, tai nors atsivalgysim ir dar ziemai pasidarysiu. bet tikiuosi tai ne paskutinis dar mano grybavimas ax.gif

QUOTE(V&A @ 2014 09 06, 10:06)
taigi skypas primine, kad turiu cia uzsukti, kai tavo vardas islindo prisijunges  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na mano kleckai  ax.gif
vyresnioji jau tokia ir klecke  doh.gif jau antroke  ax.gif 
o maziukui jau 4  4u.gif

kai meeta darysit ir man prasau pranest  ax.gif bandysiu ir as prisiderinti  4u.gif

ach skype sakai tongue.gif neduodu zmones ramybes vadinasi lotuliukas.gif zinai, kartais gali pasimesti kaip tarp kokiu vandenynu mirksiukas.gif
pranesiu jei ka, nes ir numeriuka dar atrodo tavo vis turiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 09 07, 07:07)
Labas rytelis  4u.gif

as tai aisku vakar gryba pjoviau  thumbup.gif  nemazai su MB  ivairiausiu prisipjovem, tai nors atsivalgysim ir dar ziemai pasidarysiu. bet tikiuosi tai ne paskutinis  dar mano grybavimas  ax.gif
ach skype sakai  tongue.gif neduodu zmones ramybes vadinasi  lotuliukas.gif  zinai, kartais gali pasimesti kaip tarp kokiu vandenynu  mirksiukas.gif
pranesiu jei ka, nes ir numeriuka dar atrodo tavo vis turiu  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti