Rasskee, likta, ačiū už atsakymą. Kad jau pavyko, nagai niežti dar labiau Dar šito torto neprapjovėm, o jau svarstau, kokį kitą kepsiu
Beje, likta, jūs kai parašote, kas viduje, po visais grožiais... Varva seilės, einu ieškot šokolado.
Na pasirodysiu ir aš su keliais tortukais, kuriuos dariau paskutiniu metu
Jogurtinis, pastiliažas.
Apelsininis, sesės mergytės krikštynoms. Pastiliažas.
Čia šiek tiek iš arčiau
Medutis, pastiliažas.
Taip pat medutis. Krikšto dukrai.
Jogurtinis, pastiliažas.
Apelsininis, sesės mergytės krikštynoms. Pastiliažas.
Čia šiek tiek iš arčiau
Medutis, pastiliažas.
Taip pat medutis. Krikšto dukrai.
Kepejos, kaip pradedancioji norejau paklausti tokio dalyko - ar iskociotos mases storis turi itakos torto apdengimui??? Klausiu, nes dengiau torta ir mase buvau iskociojus gana plonai, tai ji sunkiai "stumdesi", raukslejosi, greitai dziuvo, o gal cia karstis buvo kaltas??? Atrodo, kad kai mase budavo iskociota storiau, ja islygint budavo lengviau..... Mase dengiau ant sviestiniu kremu aptepto torto...
QUOTE(likta @ 2014 08 01, 04:52)
Rasskee, puikūs tortai
Ramunėlės
Šokoladiniai ir pistacijų biskvitai, migdolinis, pistacijų, dvispalvis aviečių kremai, aviečių želė, 2,5 kg
Ramunėlės
Šokoladiniai ir pistacijų biskvitai, migdolinis, pistacijų, dvispalvis aviečių kremai, aviečių želė, 2,5 kg
Aciu:) Na, cia ir tortas ir sudetis kaip visad unikani o kas ten ant vvirsaus prie ramuniu, neiziuriu bet taip graziai kaip lasiukai atrodo:)
QUOTE(viliuosi @ 2014 08 01, 13:06)
Superiniai torciukai, padirbeta is peties
QUOTE(Aleisaba @ 2014 08 01, 13:27)
Kepejos, kaip pradedancioji norejau paklausti tokio dalyko - ar iskociotos mases storis turi itakos torto apdengimui??? Klausiu, nes dengiau torta ir mase buvau iskociojus gana plonai, tai ji sunkiai "stumdesi", raukslejosi, greitai dziuvo, o gal cia karstis buvo kaltas??? Atrodo, kad kai mase budavo iskociota storiau, ja islygint budavo lengviau..... Mase dengiau ant sviestiniu kremu aptepto torto...
Man su mase irgi taip pat, kuo ploniau, tuo idealiau tortas turi buti islygintas, nes labai matosi visi nelygumai..Aisku, karstis irgi daro savo, greitina dziuvima.
O I mano klausimuka atsakymus nera zinanciu?
Skonis turetu butu dieviskai skanus
[/quote]
[/quote]
QUOTE(EEmama @ 2014 08 01, 14:29)
O I mano klausimuka atsakymus nera zinanciu?
Deja aš tikrai nežinau Nesu nieko panašaus bandžiusi. Žinoma ir patirtis mano menka pagal kai kurias čia besilankančias nares
Mergaites, help Kur klaipedoje rasti wilton antgaliu ? Noriu rozes sukti ant torto
Viliuosi, grazus tortai , su poniais toks idomus, keistokas tas su balionais matytas, bet vis tiek lb lb grazus..
Likta, labai labai grazu
Del mases storio, tai reikia atrasti viduriuka, nes, pvz man tai ne tik per plonau, bet ir per storai negerai, nes apacia neapsitraukia graziai. O per karscius man blogiausias dalykas yra atsileidziantis sviestinis kremas kokius tris kartus komandiruoju i saldytuva torta kol normaliai apdengiu..
Likta, labai labai grazu
Del mases storio, tai reikia atrasti viduriuka, nes, pvz man tai ne tik per plonau, bet ir per storai negerai, nes apacia neapsitraukia graziai. O per karscius man blogiausias dalykas yra atsileidziantis sviestinis kremas kokius tris kartus komandiruoju i saldytuva torta kol normaliai apdengiu..
QUOTE(EEmama @ 2014 07 31, 00:25)
Turiu Viena klausimuka ar slapia beze galiu purkst auksiniu blizgesiu? Ar nepvandeniuos? Aciu uz atsakymus
esu purskus su wilton perliniu va tokiu , nieko jai nenutiko
Viliuosi, jūsų krikštynų torčiukas labai labai , toks pastelinis.
Iš ko darėte gėlytes? Man labai gražu taip pasigarbanoję žiedlapiai.
QUOTE(Rasskee @ 2014 08 02, 00:25)
Iš ko darėte gėlytes? Man labai gražu taip pasigarbanoję žiedlapiai.