Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rasskee @ 2014 07 30, 15:00)


4 kg snikeris
user posted image



nu pasaka wub.gif kaip grazu. kaip taip lygiai,idealiai iskepti biskvitus? iskepta biskvita pjovete,ar iskart kazkokioj formoj kepete?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 07 30, 18:30)
ziurint kiek tas su sviestiniu bus laikomas, bet tokius kur papuosimas ant pastilazo plokstutes tai geriausiai klijuoti tirpintu pastilazu, tiek papuosimus tiek pacia plokstute prie kekso. Jokiu papildomu terlioniu, jokio kremo, jokio pavojaus, nepaslaptis kad jos daznai tik del grozio tai zmogus nuima lengvai ir keksiukas svarutis, o ne apterliotas sokoladu ar dar bala zino kuo...

Galvojam juk ir apie estetika, kepejos pareiga pagalvoti ir kaip pjaustysis ir kaip atpjovus atrodys biggrin.gif (kalbu ir apie 3D tortu pertepimu parinkima ir apie geles su vielom per visa torta ir apie mini boruzes su usais per visa torta).
Pagalvoju kaip pati pjaustydama tureciau nurankioti vielinius usus nuo drugeliu ar boruziu nuo kokiu 20vnt doh.gif

Aciu labai, keksiukuose naujoke, tai tikria pasinaudosiu patarimais. Tikrai labai logiskai viskas paaiskinta, aciu smile.gif Pritariu ir as, man baisu su vielutem ir vaikais, juk ne visada baliaus metu suauge ziuri tuos vaikus, o jiems tortu papuosimai daznaiusiai labai rupi, todel turime ziureti, kur kokias vielutes dedam.. smile.gif

QUOTE(lape snape* @ 2014 07 30, 18:55)
nu pasaka wub.gif kaip grazu. kaip taip lygiai,idealiai iskepti biskvitus? iskepta biskvita pjovete,ar iskart kazkokioj formoj kepete?

Aciu labai:) Biskvitus kepiau 30 cm skersmens formoj, as visad juos kepu atskria po viena, paskui sutepiau dideli torta ne formoje, o kai jis susitovejo, po paros perpjoviau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif I is sios temutes ismokau laaaabaaaai daug, ir esu labai dekinga visom merginom, kurios padejo ir molina 4u.gif ideciau foto, bet is telefono nemoku blush2.gif
Turiu Viena klausimuka ar slapia beze galiu purkst auksiniu blizgesiu? Ar nepvandeniuos? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Gal ir man kass pagelbes su patarimu. Esu iskepusi medaus torta pagal Kirbe, jau ir trupinukais apibarstytas. Si kepiau savo vyro jubiliejui. Sugalvojau papuosti karameles ornamentais, bet patyriau fiasko. Keramele pyliau ant sviestinio popieriaus, bet ji nuo jo neatsiplesia doh.gif
Viska ismeciau lauk, bandysiu vel, tik nezinau kur dabar geriau ta karamele pilti.Minti turiu tik viena- privingiuoti ornamentus tiesiai ant torto g.gif
Patarkit kaip teisingiau tai darosi, busiu visom dekinga uz patarimus, laiko puosimui turiu tik siandien, is bedos ryt iki 12 4u.gif
Atsakyti
Matuke, spėju, kad problema ne popieriuje, o karamelėje. Greičiausiai jūs jos nedavyrėte ir ji pilnai nesustingo, kai užpylėte ant popieriaus g.gif Aš kartais verdu karamelę čiulpinukams, tai tam naudoju spec. termometrą, nes jei per mažai virsit, bus minkšta, jei per daug karti.
Atsakyti
Labas vakaras, auksarankės 4u.gif Jau senokai skaitau, mokausi iš jūsų, nes, akivaizdu, susirgau tortų liga smile.gif Ir jei anksčiau užtekdavo tik kepti, tai nuo pavasario, kai pabandžiau papuošti sūnelio gimtadienio tortą, noriu savo kepinius gražiai ir padabinti. Iki jūsų čia rodomų grožių man- kaip iki Afrikos pėstute biggrin.gif na, bet stengiuosi. Šiandien pabandžiau beze (šlapią). Baigiant plakti ji lipo ant mikserio šluotelių, atšokinėjo nuo dubens kraštų. Rodau savo kringelius, būsiu labai dėkinga, jei pasakysit, ar pavyko tą poną bezą pagaminti ax.gif
Atsakyti
Merginos,ka darot,kai tortas apdengtas mase,rasoja, slapiuoja? paskutinis aukstas,nezmoniskas karstis,dar lietus siandien,manau tai daro itaka... verysad.gif tiesiog nebeisivaizduoju kaip reiks toki slapiuojanti aplipdyti gelytemis (jos mazos,is pastilazo lipdymui,savaite dziovinau,gal neissileis nuo tos slapiuojancios mases? )?? pasidalinkit patirtimi,plyyyzzz 4u.gif kuo klijuoti,aisingu?
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 07 31, 15:35)
Matuke, spėju, kad problema ne popieriuje, o karamelėje. Greičiausiai jūs jos nedavyrėte ir ji pilnai nesustingo, kai užpylėte ant popieriaus g.gif Aš kartais verdu karamelę čiulpinukams, tai tam naudoju spec. termometrą, nes jei per mažai virsit, bus minkšta, jei per daug karti.

Speju kad viskas gerai su mano karamele, tamsaus gintaro spalvos, skonis kaip karameliniu gaideliu, sustingusi gerai, kol su ja "paisiau" tai dar ir laikiau nat silpnos kaitros.ne pirma karta lydau cukru, zinau jo stadijas, daznai tenka palyditi darant gira verysad.gif
As speju kad mano popierius prasas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2014 07 31, 17:31)
Labas vakaras, auksarankės 4u.gif  Jau senokai skaitau, mokausi iš jūsų, nes, akivaizdu, susirgau tortų liga smile.gif  Ir jei anksčiau užtekdavo tik kepti, tai nuo pavasario, kai pabandžiau papuošti sūnelio gimtadienio tortą, noriu savo kepinius gražiai ir padabinti. Iki jūsų čia rodomų grožių man- kaip iki Afrikos pėstute biggrin.gif  na, bet stengiuosi. Šiandien pabandžiau beze (šlapią). Baigiant plakti ji lipo ant mikserio šluotelių, atšokinėjo nuo dubens kraštų. Rodau savo kringelius, būsiu labai dėkinga, jei pasakysit, ar pavyko tą poną bezą pagaminti ax.gif

Manau, pavyko puikiai smile.gif
Atsakyti
Rasskee, puikūs tortai

Doremina@, manau pavyko

Ramunėlės

user posted image

Šokoladiniai ir pistacijų biskvitai, migdolinis, pistacijų, dvispalvis aviečių kremai, aviečių želė, 2,5 kg
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 07 31, 13:14)
Gal ir man kass pagelbes su patarimu. Esu iskepusi medaus torta pagal Kirbe, jau ir trupinukais apibarstytas. Si kepiau savo vyro jubiliejui. Sugalvojau papuosti karameles ornamentais, bet patyriau fiasko. Keramele pyliau ant sviestinio popieriaus, bet ji nuo jo neatsiplesia  doh.gif
Viska ismeciau lauk, bandysiu vel, tik nezinau kur dabar geriau ta karamele pilti.Minti turiu tik viena- privingiuoti ornamentus tiesiai ant torto  g.gif
Patarkit kaip teisingiau tai darosi, busiu visom dekinga uz patarimus, laiko puosimui turiu tik siandien, is bedos ryt iki 12 4u.gif



Pilkit ant silikoninio pavirsiaus, pati neeesu dariusi, bet labai domejausi situo puosimo budu(nerandu niekur sildancios lempos, o tie spec irengimai labai brangus)tai visi karamele pila ant silikoninio padekliuko, i silokonines formeles, tai ir nusiima gerai.


Likta as be zodziu nuo Jusu tortu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 01 rugpjūčio 2014 - 09:00
Sveikos 4u.gif Visų tortai labai gražūs, bet Liktos tai jau nerealus man. Paprastas, bet labai jau wub.gif
Atsakyti