QUOTE(ramune.v @ 2014 07 30, 18:30)
ziurint kiek tas su sviestiniu bus laikomas, bet tokius kur papuosimas ant pastilazo plokstutes tai geriausiai klijuoti tirpintu pastilazu, tiek papuosimus tiek pacia plokstute prie kekso. Jokiu papildomu terlioniu, jokio kremo, jokio pavojaus, nepaslaptis kad jos daznai tik del grozio tai zmogus nuima lengvai ir keksiukas svarutis, o ne apterliotas sokoladu ar dar bala zino kuo...
Galvojam juk ir apie estetika, kepejos pareiga pagalvoti ir kaip pjaustysis ir kaip atpjovus atrodys
(kalbu ir apie 3D tortu pertepimu parinkima ir apie geles su vielom per visa torta ir apie mini boruzes su usais per visa torta).
Pagalvoju kaip pati pjaustydama tureciau nurankioti vielinius usus nuo drugeliu ar boruziu nuo kokiu 20vnt
Aciu labai, keksiukuose naujoke, tai tikria pasinaudosiu patarimais. Tikrai labai logiskai viskas paaiskinta, aciu
Pritariu ir as, man baisu su vielutem ir vaikais, juk ne visada baliaus metu suauge ziuri tuos vaikus, o jiems tortu papuosimai daznaiusiai labai rupi, todel turime ziureti, kur kokias vielutes dedam..
QUOTE(lape snape* @ 2014 07 30, 18:55)
nu pasaka
kaip grazu. kaip taip lygiai,idealiai iskepti biskvitus? iskepta biskvita pjovete,ar iskart kazkokioj formoj kepete?
Aciu labai:) Biskvitus kepiau 30 cm skersmens formoj, as visad juos kepu atskria po viena, paskui sutepiau dideli torta ne formoje, o kai jis susitovejo, po paros perpjoviau