Neisivaizduoju kaip taip lygiai galima padengti) nebent stebuklingas receptas kazkoks tai))
Bet nesistebiu, nes pas Elentari visi tortai laaaabai kruopsciai ir tvarkingai padaryti)
SAU-NUO-LE!!!!
Elentari, 16 Spa 2014 - 21:30, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Elentari, 16 Spa 2014 - 21:30, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Prašom
Na ir skysta gaunasi, ir viskas ten ok, per naktį pastovi, subręsta, kitą dieną ideali masė. Darau viską gramas į gramą pagal receptą. Želatiną naudoju Klingai, pudrą Dan Cuker.

Na ir skysta gaunasi, ir viskas ten ok, per naktį pastovi, subręsta, kitą dieną ideali masė. Darau viską gramas į gramą pagal receptą. Želatiną naudoju Klingai, pudrą Dan Cuker.
nu jo as vepla pridejau dar daugiau cukraus pudros,ir krakmolo

nu gi gyveni ir mokaisi


SaldiDiena, 17 Spa 2014 - 12:45, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
SaldiDiena, 17 Spa 2014 - 12:45, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Wow, gražiai, o čia juoda mase dengta?
Ačiū, merginos.

Kaip Ultika labai teisingai pastebėjo, tai šokoladinis glaistas paprasčiausias, ne masė. O atsakant į kitą klausimą, tai taip, pastilažą darausi pati, dar neteko naudoti pirktinės, nors ką tik gavau juodos ir raudonos pirktinės, buvo smalsu pabandyti, bet kol kas dar neturėjau progos.
Ultika, pergiri mane tikrai.

amir 000, 17 Spa 2014 - 15:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
amir 000, 17 Spa 2014 - 15:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
nu jo as vepla pridejau dar daugiau cukraus pudros,ir krakmolo
![]()
nu gi gyveni ir mokaisidar klausimukas
sakykit kiek ta mase gali stoveti saldytuve?

nu gi gyveni ir mokaisi


O kam ją šaldutyve laikyti? Stovi kambario temperatūroje, arba spėju sunaudoti, arba į akmenį pavirsta, ypač smulkesni spalvoti gabaliukai, nepadeda nei storas susikimas į plėvelę.


Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza


Whatever?, 17 Spa 2014 - 18:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Whatever?, 17 Spa 2014 - 18:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Elentari, labai noriu paklausti
![]()
Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elzaispjaustyta is cukraus mases?

Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza


Pati Elsa išpjauta iš masės.



amir 000, 17 Spa 2014 - 19:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
amir 000, 17 Spa 2014 - 19:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
![]()
labai Elentari ,kad mokinate mus kurios kepa torciukus tik savo sventem,ir susiduria su daugybe klausimu ,dar karta aciu



Prisidedu prie padekos

Aciu


Elentari, 17 Spa 2014 - 18:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Elentari, 17 Spa 2014 - 18:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Na, nedidelis praradimas, pabandykit dar kartą, darykitės iš vakaro ar prieš porą dienų, gramas į gramą, ir tegul būna košė, hermetiškai suvyniokit į maistinę plėvelę ir tegul sau bręsta.
Del "gramas i grama" nelabai sutikciau. Kai kas priklauso ir nuo zelatinos, ir nuo cukraus pudros...
Taciau, jei labia nesiseka, gal ir gerai pradziai "pasigraminti'
amir 000, 17 Spa 2014 - 18:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
amir 000, 17 Spa 2014 - 18:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
![]()
labai Elentari ,kad mokinate mus kurios kepa torciukus tik savo sventem,ir susiduria su daugybe klausimu ,dar karta aciu



Tai kad aš panaši tokia irgi esu




raima.ma, 17 Spa 2014 - 22:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
raima.ma, 17 Spa 2014 - 22:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Del "gramas i grama" nelabai sutikciau. Kai kas priklauso ir nuo zelatinos, ir nuo cukraus pudros...
Taciau, jei labia nesiseka, gal ir gerai pradziai "pasigraminti'
Taciau, jei labia nesiseka, gal ir gerai pradziai "pasigraminti'
Aš rašau savo patirtį, netgi įvardinama produktų pavadinimus, o ne kažkokią taisyklę, tai jūs parašykite savo, kaip darote, iš kokių produktų, kaip modifikavotės receptą (man to nereikia, nes idealu ir taip



Elentari, 17 Spa 2014 - 12:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Elentari, 17 Spa 2014 - 12:48, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
QUOTE(naitas @ 2014 10 17, 11:15)
Na va, Naitas viską labai protingai surašė.
O aš įdedu dar vieną tortuką, nes tikrai liūdnoka tema
naitas, 17 Spa 2014 - 11:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
naitas, 17 Spa 2014 - 11:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Na va, Naitas viską labai protingai surašė.
O aš įdedu dar vieną tortuką, nes tikrai liūdnoka tema

Labai grazus, noretusi sonines nuotraukos
Elentari, 17 Spa 2014 - 22:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Elentari, 17 Spa 2014 - 22:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Aš rašau savo patirtį, netgi įvardinama produktų pavadinimus, o ne kažkokią taisyklę, tai jūs parašykite savo, kaip darote, iš kokių produktų, kaip modifikavotės receptą (man to nereikia, nes idealu ir taip), o ne abstrakčius nesutikimus, kurie jokios naudos neduoda toms, kurios tai aktualu šiuo metu
Be to, reta kuri gerą masę pasigamins iš akies. Aš ne vieną dešimtį kartų dariausi šitą pastilažą, ir kaip svėriau, taip sversiu viską gramas į gramą, kam eksmperimentuoti, jei ideliai gaunasi?
![]()
Aš rašau savo patirtį, netgi įvardinama produktų pavadinimus, o ne kažkokią taisyklę, tai jūs parašykite savo, kaip darote, iš kokių produktų, kaip modifikavotės receptą (man to nereikia, nes idealu ir taip





