Elentare musu auksaranke... cia sokoadinis glaistas) o ne mase .
Neisivaizduoju kaip taip lygiai galima padengti) nebent stebuklingas receptas kazkoks tai))
Bet nesistebiu, nes pas Elentari visi tortai laaaabai kruopsciai ir tvarkingai padaryti)
SAU-NUO-LE!!!!
QUOTE(Elentari @ 2014 10 16, 21:30)
Prašom
Na ir skysta gaunasi, ir viskas ten ok, per naktį pastovi, subręsta, kitą dieną ideali masė. Darau viską gramas į gramą pagal receptą. Želatiną naudoju Klingai, pudrą Dan Cuker.
Na ir skysta gaunasi, ir viskas ten ok, per naktį pastovi, subręsta, kitą dieną ideali masė. Darau viską gramas į gramą pagal receptą. Želatiną naudoju Klingai, pudrą Dan Cuker.
nu jo as vepla pridejau dar daugiau cukraus pudros,ir krakmolo
nu gi gyveni ir mokaisi dar klausimukas sakykit kiek ta mase gali stoveti saldytuve?
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 17, 12:45)
Wow, gražiai, o čia juoda mase dengta?
Ačiū, merginos.
Kaip Ultika labai teisingai pastebėjo, tai šokoladinis glaistas paprasčiausias, ne masė. O atsakant į kitą klausimą, tai taip, pastilažą darausi pati, dar neteko naudoti pirktinės, nors ką tik gavau juodos ir raudonos pirktinės, buvo smalsu pabandyti, bet kol kas dar neturėjau progos.
Ultika, pergiri mane tikrai. O receptas joks ne stebuklingas, tas pats senas geras, kuris ne kartą ir ne du minėtas, ir daugelis naudoja - šokoladas+sviestas+grietinėlė. Išlyginu su mentele.
QUOTE(amir 000 @ 2014 10 17, 15:19)
nu jo as vepla pridejau dar daugiau cukraus pudros,ir krakmolo
nu gi gyveni ir mokaisi dar klausimukas sakykit kiek ta mase gali stoveti saldytuve?
nu gi gyveni ir mokaisi dar klausimukas sakykit kiek ta mase gali stoveti saldytuve?
O kam ją šaldutyve laikyti? Stovi kambario temperatūroje, arba spėju sunaudoti, arba į akmenį pavirsta, ypač smulkesni spalvoti gabaliukai, nepadeda nei storas susikimas į plėvelę. Jei privarysit pudros ir krakmolo papildomai, tuo momentu gal ir galėsite dirbti, bet biški pastovės ir bus tokio kietumo, kad nepaminkysit, ir byrės. Na, nedidelis praradimas, pabandykit dar kartą, darykitės iš vakaro ar prieš porą dienų, gramas į gramą, ir tegul būna košė, hermetiškai suvyniokit į maistinę plėvelę ir tegul sau bręsta.
Elentari, labai noriu paklausti
Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza ispjaustyta is cukraus mases?
Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza ispjaustyta is cukraus mases?
QUOTE(Whatever? @ 2014 10 17, 18:09)
Elentari, labai noriu paklausti
Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza ispjaustyta is cukraus mases?
Tas tortas is filmuko ledo salis. Dekoruota piesiant, ar elza ispjaustyta is cukraus mases?
Pati Elsa išpjauta iš masės.
labai Elentari ,kad mokinate mus kurios kepa torciukus tik savo sventem,ir susiduria su daugybe klausimu ,dar karta aciu
QUOTE(amir 000 @ 2014 10 17, 19:46)
labai Elentari ,kad mokinate mus kurios kepa torciukus tik savo sventem,ir susiduria su daugybe klausimu ,dar karta aciu
Prisidedu prie padekos
Aciu
QUOTE(Elentari @ 2014 10 17, 18:19)
Na, nedidelis praradimas, pabandykit dar kartą, darykitės iš vakaro ar prieš porą dienų, gramas į gramą, ir tegul būna košė, hermetiškai suvyniokit į maistinę plėvelę ir tegul sau bręsta.
Del "gramas i grama" nelabai sutikciau. Kai kas priklauso ir nuo zelatinos, ir nuo cukraus pudros...
Taciau, jei labia nesiseka, gal ir gerai pradziai "pasigraminti'
QUOTE(amir 000 @ 2014 10 17, 18:46)
labai Elentari ,kad mokinate mus kurios kepa torciukus tik savo sventem,ir susiduria su daugybe klausimu ,dar karta aciu
Tai kad aš panaši tokia irgi esu Mažai kam kitam ir tekepu Tiek kad jau nebe nulinukė, kaip sakau, pirmokė jau Tai galiu sau leisti nulinukus pamokinti
QUOTE(raima.ma @ 2014 10 17, 22:08)
Del "gramas i grama" nelabai sutikciau. Kai kas priklauso ir nuo zelatinos, ir nuo cukraus pudros...
Taciau, jei labia nesiseka, gal ir gerai pradziai "pasigraminti'
Taciau, jei labia nesiseka, gal ir gerai pradziai "pasigraminti'
Aš rašau savo patirtį, netgi įvardinama produktų pavadinimus, o ne kažkokią taisyklę, tai jūs parašykite savo, kaip darote, iš kokių produktų, kaip modifikavotės receptą (man to nereikia, nes idealu ir taip ), o ne abstrakčius nesutikimus, kurie jokios naudos neduoda toms, kurios tai aktualu šiuo metu Be to, reta kuri gerą masę pasigamins iš akies. Aš ne vieną dešimtį kartų dariausi šitą pastilažą, ir kaip svėriau, taip sversiu viską gramas į gramą, kam eksmperimentuoti, jei ideliai gaunasi?
QUOTE(Elentari @ 2014 10 17, 12:48)
QUOTE(naitas @ 2014 10 17, 11:15)
Na va, Naitas viską labai protingai surašė.
O aš įdedu dar vieną tortuką, nes tikrai liūdnoka tema
Labai grazus, noretusi sonines nuotraukos
QUOTE(Elentari @ 2014 10 17, 22:15)
Aš rašau savo patirtį, netgi įvardinama produktų pavadinimus, o ne kažkokią taisyklę, tai jūs parašykite savo, kaip darote, iš kokių produktų, kaip modifikavotės receptą (man to nereikia, nes idealu ir taip ), o ne abstrakčius nesutikimus, kurie jokios naudos neduoda toms, kurios tai aktualu šiuo metu Be to, reta kuri gerą masę pasigamins iš akies. Aš ne vieną dešimtį kartų dariausi šitą pastilažą, ir kaip svėriau, taip sversiu viską gramas į gramą, kam eksmperimentuoti, jei ideliai gaunasi?
Neseniai per TV mačiau reportažą apie Lietuvoj fasuojamus kiaušinių baltymus. Buvo minėta, kad nuo šiol jie bus parduodami ir mažmeninės prekybos vietose, bet niekur jų nepastebėjau. Ar esat tokių matę?