linksmai Jūs čia gyvenat matau
snickers'as 1,5kg
vyšnių/karamelinis 1.8kg
Lab
[quote=likta,2014 10 04, 08:05]
Tuštoka, gal papildyti
[/quote]
[quote=Ulitka,2014 10 04, 09:08]
I kolekcija)))))
[/quote]
[quote=Albe69,2014 10 06, 15:51]
[/quote]
[quote=Fainika,2014 10 06, 17:19]
[quote=ramune.v,2014 10 06, 21:37]
T
[/quote]
[quote=Varona Ivanovna,2014 10 11, 22:41]
[/quote]
[quote=SaldiDiena,2014 10 13, 18:25]
[/quote]
Torčiukai mieli akiai visi. Šiaip tikrai tuštoka temoje. Pamenu, kai tortų būdavo kur kas daugiau
[quote=likta,2014 10 04, 08:05]
Tuštoka, gal papildyti
[/quote]
[quote=Ulitka,2014 10 04, 09:08]
I kolekcija)))))
[/quote]
[quote=Albe69,2014 10 06, 15:51]
[/quote]
[quote=Fainika,2014 10 06, 17:19]
[quote=ramune.v,2014 10 06, 21:37]
T
[/quote]
[quote=Varona Ivanovna,2014 10 11, 22:41]
[/quote]
[quote=SaldiDiena,2014 10 13, 18:25]
[/quote]
Torčiukai mieli akiai visi. Šiaip tikrai tuštoka temoje. Pamenu, kai tortų būdavo kur kas daugiau
QUOTE(Fainika @ 2014 10 14, 18:46)
linksmai Jūs čia gyvenat matau
Va, dar viena mikro tortu gamintoja man i kompanija
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 14, 20:57)
Va, dar viena mikro tortu gamintoja man i kompanija
o ką daryt, kai gražiai prašo
Man tai labiausiai patinka, kai paskambina ir sako, reikia torto, rytojui. Sakau negaliu. Sako nu gal gali, koki maziuka maziuka..
Įdėsiu ir aš kokį
Tortas anytai dovanų tai net nesvėriau. Medutis ir jogurtinis. Pastiliažas.
Tortas anytai dovanų tai net nesvėriau. Medutis ir jogurtinis. Pastiliažas.
Užsakėme tortą Boso dienos progą. Rytoj reikia pranesti, kaip noretume ji papuosti. Gal turite kazkokiu minciu? Internete maciau su Pinkio ir Makaules figurelemis ir uzrasu "Linkime uzkariauti pasauli", bet sake puossejas, kad gali nepavykti tokiu islipdyti. Siule nebent paprastus peliukus. Dar siule parseliu figureles uzdeti..bet tada iteikiant reiketu kazka i tema pasakyti, kad visi tinkamai tuos parselius suprastu..Turime net kelis bosus: generalinis, finansu, pardavimu ir komercijos. Jus manau tikrai turetumete kazkokiu minciu. Buciau tikrai labai dekinga uz patarimus.
QUOTE(braske24 @ 2014 10 10, 23:03)
Bet kodel ta mase leidziasi? Tai kaip pagaminti vestuvini torta kuris turi stoveti ant stalo ir nekeisti savo isvaizdos?
Tai ir toliau netepkit sviestinio ir varkit, jei patinka Tepkit ganašą, naudokit pirktinę masę (mažu ji irgi prie tos problemos prisideda). O gal geriau paklausykit labiau patyrusių kepėjų? Aš jų klausau ir džiaugiuosi rezultatais Naudoju sviestinį kremą sviestas+kond.pienas (arba virtas kond. pienas, tai išvis labai skanus kremas), vienodomis proporcijomis gramais, arba kondensuoto kiek mažiau. Su pudra man nepatinka, nežinau, kiek laiko ten reikia plakti, kad pudra ištirptų ir negurgždėtų tarp dantų Bet vasarai profės rekomenduoja būtent jį, mažiau rasoja tortai dėl temperatūrų skirtumo. Žodžiu, tiks bet kuris iš jų.
Naitai, seniai matyta, labas
QUOTE(Doremina @ 2014 10 11, 19:00)
Elentari, Jūsų tortai priverčia atsidusti- iš balto pavydo- tad Jus, kaip ir ne vieną šios temos merginą, drąsiai laikau profesionale, tegu ir be tai įrodančio diplomo (O gal- su?) Čia toks lyrinis nukrypimas buvo, nesupykit, kad ne į temą.
O ta cukrinė masė man kaip tik, kaip pradedančiajai, pasirodė gan nesunkiai pagaminama. Tokių gėlių, kokias matau čia, nepadariau, bet paprastos "žibutės", drugeliai neblogai pavyko. Drąsinuosi pagaliau pastilažą pabandyti, nes viskas man ten taaaip sudėtinga atrodo...
O ta cukrinė masė man kaip tik, kaip pradedančiajai, pasirodė gan nesunkiai pagaminama. Tokių gėlių, kokias matau čia, nepadariau, bet paprastos "žibutės", drugeliai neblogai pavyko. Drąsinuosi pagaliau pastilažą pabandyti, nes viskas man ten taaaip sudėtinga atrodo...
Oho, ačiū labai, net susinepatoginau, bet labai smagu girdėti Aš tai vis pirmoke jaučiuosi (bet jau nebe nulinuke ), nes kitos tobulėja nepalyginamai greičiau. Aišku, ir tortų kepa nepalyginamai daugiau
Ne, diplomas mano tikrai niekuo nesusijęs su tortais
O pastilažas kaip tik baisiai paprastas. Aš pati pradėjau nuo MMG, bet kai pabandžiau pastilažą, kaip spjoviau į terliojimąsi su MMG, nes pastilažas ras ras ir padarytas. Atsisveri pudrą su krakmolu, išbrinkusią želatiną ištirpinti, įdėti rūgštelės ir medaus, išmaišyti, pilti į pudrą ir sumaišai, gale aliejų įminkai ir viskas, paprasta kaip du kart du. Tik darausi iš vakaro, kad subręstų, ryte ideali masė.
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 14, 20:47)
Man tai labiausiai patinka, kai paskambina ir sako, reikia torto, rytojui. Sakau negaliu. Sako nu gal gali, koki maziuka maziuka..
Topinis bajeris. Na bet... Trūksta žodžių. Pas mane irgi visokių būna prašymų, bet paaiškini, kas ir kaip, arba kad galiu padaryti, bet kainuos tiek pat, kiek 2-2,5 kg, nes darbo tai tiek pat ir dar daugiau mikroskopinius dalykus sučiupinėti. Bet va yra ir labai fainų pavyzdžių, sako, mums 3 kg torto gimtadieniui reikia, paskui persigalvojo, sako, ai, darykit 5 kg, suvalgysim , tai man geriausias įvertinimas, kad tikrai skanūs mano tortai, nes žmonės sugrįžta
Viliuosi, kokio gražumo tortas, pasaka
Fainika, SaldiDiena - su apdengimu dar kai kur reikia padirbėti, bet darbo daug įdėta, smagu. SaldiDiena, kur darosi pūslės, pradurkit su adata ir pirštu perbraukit, kad oras išeitų.
Varona Ivanovna, graži žuvytė, Bruolis linksmai atrodo.
Įmetu ir aš nors vieną, Ledo šalis, apie 3,5 kg. Jogurtinis.
Su tom pūslėm tai mistika aš gal per mažai šviesos įsijungiu kai darau, bet dažnai pūsles pamatau kai tortas būna jau padarytas, nufotografuotas, atiduotas ir nuotrauka įdėta į SM nu va pvz tas girtas Ajukui.. nu dievaži nemačiau anksčiau tos pūslės.. aš visada jas išsprogdinu, jei matau. Jų būna nemažai, nes masę ant torto dedu be kočėlo, o iš viršaus užkloju iš karto. Man su kočėlu dedant dažnai torto kraštai "nusimuša", per didelis svoris to kočėlo, kažkaip neišeina kitaip
Viliuosi koks gražus o ir fotografavimo vietą pakeitėt matau
Elentari ačiū.
Kas dėl tų pūsių tai jo masę dedu irgi be kočėlo pagalbos, o persimetu per ranką ir uždedu, kažkaip galvojau kad tos pūslės darosi, jei blogai sviestiniu aptepta
o su ta dovanėle tai biškį vargau, reikėjo greitai papuošt... dengiant mase, ji suplyšo, nes per plonai iškočiojau tada viską nurankiojau, sutvarkiau sviestinį ir vėl per naują... kadangi snickers tortas ten tai pats apatinis sluoksnis buvo su grietinėle, tai man jį paplojo nuo svorio kai masę uždėjau tiesa nebuvo laiko ilgiau šaldytuve palaikyti užtepus sviestinį, sakau gal dėl to?
Elentari ačiū.
Kas dėl tų pūsių tai jo masę dedu irgi be kočėlo pagalbos, o persimetu per ranką ir uždedu, kažkaip galvojau kad tos pūslės darosi, jei blogai sviestiniu aptepta
o su ta dovanėle tai biškį vargau, reikėjo greitai papuošt... dengiant mase, ji suplyšo, nes per plonai iškočiojau tada viską nurankiojau, sutvarkiau sviestinį ir vėl per naują... kadangi snickers tortas ten tai pats apatinis sluoksnis buvo su grietinėle, tai man jį paplojo nuo svorio kai masę uždėjau tiesa nebuvo laiko ilgiau šaldytuve palaikyti užtepus sviestinį, sakau gal dėl to?
Viliuosi, patiko fonas o tortas tiesiog nuostabus
Dar klausimą dėl keksiukų turiu.. man jie dažnai iškepę atsikabina nuo popieriuko. Kažkaip atrodo, kad susitraukia pats keksiukas ir nuo jo atlimpa popieriukas. Cia yra kokia gudrybė kaip daryti kad jis neatliptu?
Dar klausimą dėl keksiukų turiu.. man jie dažnai iškepę atsikabina nuo popieriuko. Kažkaip atrodo, kad susitraukia pats keksiukas ir nuo jo atlimpa popieriukas. Cia yra kokia gudrybė kaip daryti kad jis neatliptu?
[quote=Elentari,2014 10 15, 00:00]
Viliuosi, kokio gražumo tortas, pasaka
Ačiū Ledo šalis labai mielas torčiukas
[quote=Fainika,2014 10 15, 10:35]
Viliuosi koks gražus o ir fotografavimo vietą pakeitėt matau
[/quote]
Ačiū ir jums O fotografavimo vieta ankstesnė man labiau patiko
[quote=SaldiDiena,2014 10 15, 12:58]
Viliuosi, patiko fonas o tortas tiesiog nuostabus
[/quote]
Ir jums ačiū . Na va ir jums vieta fono geriau atrodo
Viliuosi, kokio gražumo tortas, pasaka
Ačiū Ledo šalis labai mielas torčiukas
[quote=Fainika,2014 10 15, 10:35]
Viliuosi koks gražus o ir fotografavimo vietą pakeitėt matau
[/quote]
Ačiū ir jums O fotografavimo vieta ankstesnė man labiau patiko
[quote=SaldiDiena,2014 10 15, 12:58]
Viliuosi, patiko fonas o tortas tiesiog nuostabus
[/quote]
Ir jums ačiū . Na va ir jums vieta fono geriau atrodo