Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2014 10 11, 15:41)
Sveikutės,  4u.gif

reikia patarimo. Tikiuos, kažkas esat dirbę su tais marshmalow saldainiais, darę iš jų masę. Taigi, ketinu daryti tą saldainių masę, pirkti saldainius "saldūs majai", ar kur ten..

Man labai svarbu žinoti, ar ta masė tirptų nuo žele? Jeigu patektų žele lašiukai ant saldainių masės, ar jie tirpdytų ją? O jeigu užpilčiau sirupo šiek tiek, ar tirpdytų?

ačiū

Tirptų .
Tirpdytų .
Atsakyti
Bet juk tų marshmellow sudetis is esmes tokia pat, ką dedi i pastilažą smile.gif tik su dirbtiniais kvapais smile.gif galutinis rezultatas + - tas pats gaunasi. Nebent daryti sokoladine saldainiu mase, tada kazkas kito finise iseis.
Atsakyti
Keli mano darbai smile.gif
Žuvytė iš arčiau.
user posted image

Snikersas, 3,4kg
user posted image

Velnio maistas, 3kg.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varona Ivanovna: 11 spalio 2014 - 21:43
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 11, 21:38)
Bet juk tų marshmellow sudetis is esmes tokia pat, ką dedi  i pastilažą smile.gif tik su dirbtiniais kvapais smile.gif galutinis rezultatas + - tas pats gaunasi. Nebent daryti sokoladine saldainiu mase, tada kazkas kito finise iseis.

O jūs bandėte apdengti žele tortą pastilažu ?
Atsakyti
Aš nesiginčiju, jei tirpdo, tai tirpdo, tik norėjau pasakyti, kad sudėtis lb panasi, tai jei tirpdo pastilažą, tai tirpdys ir saldainių masę. 4u.gif
Atsakyti
Varona Ivanovna labai grazus tortai ...zuvyte liuks ir spalva labai grazi)
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 11, 22:21)
Bet juk i ta saldainiu mase dedasi zelatina, tai nemanau, kad ji bijo zelatinos  g.gif  nu, nezinau, su saldainiu mase esu bandravusi tik pirma karta kai torta dengiau, nebedirbu su ja..

ačiū už ats. 4u.gif
velnias, net nesigilinau, kokia sudėtis ruošiant tą marshmallow saldainių masę. Tik mačiau, kad tai ko man reikia, daroma būtent iš tos masės biggrin.gif

QUOTE(O ne ... @ 2014 10 11, 23:35)
Tirptų .
Tirpdytų .

ačiū 4u.gif

QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 11, 23:38)
Bet juk tų marshmellow sudetis is esmes tokia pat, ką dedi  i pastilažą smile.gif tik su dirbtiniais kvapais smile.gif galutinis rezultatas + - tas pats gaunasi. Nebent daryti sokoladine saldainiu mase, tada kazkas kito finise iseis.

šokoladinė netinka.. man reikia būtent 'lavonienos' spalvos biggrin.gif o jeigu dar gautųsi tokia 'amortizuojanti' prisilietimą, tai iš viso, mano tortui kainos nebūtų biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 10 11, 23:41)

Velnio maistas, 3kg.

primena odinę sofą.. norėčiau odinės sofos svetainėje.. va tokios 4u.gif
Atsakyti
Naitai, o tų žele lašiukų negalima keisti sustingusiais cukraus (lydyto) lašiukais? Neseniai kalbejom apie cukraus lydymą..
Jie, tikiuosi, mases netirpdo, nes ir mano planams kapec biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 10 11, 21:41)
Keli mano darbai smile.gif
Žuvytė iš arčiau.

Graži žuvyte rolleyes.gif
O masina tai tikrai odine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 12, 12:40)
Naitai, o tų žele lašiukų negalima keisti sustingusiais cukraus (lydyto) lašiukais? Neseniai kalbejom apie cukraus lydymą..
Jie, tikiuosi, mases netirpdo, nes ir mano planams kapec biggrin.gif

hmmm.. man dar neužgijo pirštas po paskutinio torto, kai lydžiau cukrų (supyliau lydytą cukrų, palaukiau, ir nuo puodelio krašto, galvoju, pabrauksiu pirštu ir pažėsiu, ar labai karštas dar tas cukrus.. pasirodo - labai biggrin.gif piršto galas pabalo akimirksniu ir išpampo vandens pūslė). Taigi, išeina, kad tas cukrus baisiai karštas, jeigu norima jį pilti. Man reikia kraujo efekto ant marshmallow mase dengto torto..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 10 12, 22:30)
hmmm.. man dar neužgijo pirštas po paskutinio torto, kai lydžiau cukrų (supyliau lydytą cukrų, palaukiau, ir nuo puodelio krašto, galvoju, pabrauksiu pirštu ir pažėsiu, ar labai karštas dar tas cukrus.. pasirodo - labai  biggrin.gif  piršto galas pabalo akimirksniu ir išpampo vandens pūslė). Taigi, išeina, kad tas cukrus baisiai karštas, jeigu norima jį pilti. Man reikia kraujo efekto ant marshmallow mase dengto torto..

tai, gal galima tos efektus padaryti ant sviestinio popieriaus, o paskui kai sustings, perkelti ant torto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 10 13, 00:58)
tai, gal galima tos efektus padaryti ant sviestinio popieriaus, o paskui kai sustings, perkelti ant torto smile.gif

Aha, ir as ta norejau patarti.. isvis, tas lydytas cukrus labai keista materija smile.gif ji reikia stengtis lydyti iki 145-148 laipsniu, nes jei maziau, nestingsta, jei daugiau-sudega ir pakeicia spalva, man tai visai netinka, nes reikia zydros spalvos, bet tada jis toks nevisai sustinges ir lieka, prie vos aukstesnes temp keicia forma, liejasi. Siandien rizikuosiu su juo ant Frozen torto, gerai kad kliente atlaidi, tai jei kas nesigaus, tikiuosi neisdes i suns dienas..
Atsakyti