QUOTE(ramune.v @ 2014 07 24, 10:22)
gal nuo produktu priklauso. man stovi spinteleje ir viskas ok, jokio kvapo visisai nera.
AS darau pastilaza, tai zinok, tikrai jis turi kvapa pastovejus, nes papuosimai jai ilgiau pabuna dezuteje, irgi kvapas nekoks
Tiesa, as dar prie pastilazo, kas neturi laiko brandinti, tiesiog idekyte i saldytuva 1-2h, mase pasidaro tokia pat kaip ir brandinta, isbandziau ir labai patiko
QUOTE(amorosa @ 2014 07 24, 10:31)
Darau Cipciuko pastilaza, na manau produktai tikrai nesikeicia. Gal kad ilgiau masei tekdavo pastoveti
o ir tas nezmoniskas karstis
, verte ieskoti kitu saugojimo budu. Sio metu nepalikciau mases jokioje spinteleje, sunta gi ji tame maiselyje. Na nebent turint daug uzsakymu, ir gretai sunaudojant mase , tada gal ir nedeciau saldyti, bet kai per menesi buna kokie 2 tortai, o kartais ir didesnis laiko tarpas buna, tai man nepatikdavo jau kvapas pastovejusios spinteleje mases.
QUOTE(likta @ 2014 07 25, 08:03)
Pikti paukščiai
SUPERINIAI
QUOTE(raima.ma @ 2014 07 25, 08:18)
mergaitės, juk ateina į šią temą vis naujų, nieko nežinančių. Visos, tur būt, taip atėjome, smalsumo vedinos.
Naujokams gi ir kyla daugiausiai klausimų - save prisiminkim.
Bet kaip paieškoti tingi, parašo "duokit, laiko neturiu..", tai viršūnė. Atrodo, kad kitos čia tarnauti prisijungia ir kažką privalo.
Niekas nieko neprivalo.
Atsakė - šaunu, reikia informacijos - paieškai, nerandi - paklausi. Turi ką parodyti - rodai, pamatai kas patiko - pasidžiaugi. (va tik savo įkelti nemoku, tik vieną kartą pavyko
).
Ačiū visoms rodančioms, visoms klausiančioms ir visoms atsakančioms.
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 07 25, 09:15)
Pirmą kartą dviaukštį darau, tvirtinsiu 5 storais šiaudeliais ir padėkliukais. Ir dabar taip susimąsčiau, ar antras aukštas nečiuožinės man dėl šiaudelių ir padėkliuko? Kaip juos dar tarpusavyje sukibdyti? Tirpintu pastilažu?
as dar viena ilga iesmeli per viduri smeigiu, per abu tortus (naudoju kinietiskus pagaliukus maistui
nuo balionu pagaliukai netinkami maistui, jie net ir kvapa turi kita kart
QUOTE(okmantes @ 2014 07 25, 13:41)
turiu uzsakyma...busiu dekinga uz jusu nuomone,komentarus ir patarimus
tortas 30-ties metu moters jubiliejui.ji nori karamelinio meducio, bet nori papuosimo is vaisiu ir "kreminiu" roziu,
Per toki karsti, as vaisiu nedeciau