Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Elentari @ 2014 09 23, 19:59)
O kaip valgyti kietą ta masę?  smile.gif

Tiesiog kramtyti, vaikams gal patinka, bet man keksiukus valgyti su mase, kaskaip nesinoti nors ir butu ji minksta smile.gif kaskaip nesuderinami man dalikai, puosti, tai tik kietais diskeliais, kad galima reikalui, jos lengvai nuimti galima butu smile.gif
cia tik mano nuomone.

QUOTE(Azalija-777 @ 2014 09 24, 09:48)

QUOTE(Ulitka @ 2014 09 27, 09:43)

QUOTE(SaldiDiena @ 2014 09 27, 11:09)

QUOTE(Fainika @ 2014 09 27, 17:35)

LABAI grazus jusu darbeliai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 29 rugsėjo 2014 - 14:35
Sveiki, labai reikia jūsų patarimo, sakykit ar tirps pastiliažas uždėtas ant keksiukų, apteptų kremu iš maskarponės, grietinėlės, cukraus pudros? blush2.gif
Atsakyti
Taip tirps. Jei norite uždėti kokius pastilažinius papuošimus, patepkite tas vietas kur liesis su kremu tirpintu šokoladu ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 10 02, 15:30)
Taip tirps. Jei norite uždėti kokius pastilažinius papuošimus, patepkite tas vietas kur liesis su kremu tirpintu šokoladu ir viskas bus gerai 4u.gif

Labai jums ačiū už patarimą. 4u.gif
Atsakyti
Labai tuščia čia..

Manieji:
Vyriškam jubiliejui Maskarponės su migdolais, 2,4 kg
user posted image

Varškinis 2,3 kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 03 spalio 2014 - 08:28

sakykite, o i ką jūs susmaigstote pops'us? Isivaizduuoju, kad cia tokia arba panasi kempinė, kur gėlių puokštėse naudojama. Bet kur tokios kempinės galima įsigyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivux: 03 spalio 2014 - 08:41
QUOTE(Vaivux @ 2014 10 03, 09:40)
sakykite, o i ką jūs susmaigstote pops'us? Isivaizduuoju, kad cia tokia arba panasi kempinė, kur gėlių puokštėse naudojama. Bet kur tokios kempinės galima įsigyti?

aš popsams naudoju putų polisterolą. Jį aptraukiu popieriumi ir smeigiu
Atsakyti
Tuštoka, gal papildyti

Pikti paukščiai (Žvaigždžių karai)

user posted image

Šokoladiniai biskvitai, migdolinis su pistacijomis,apelsininis, mėlynių kremai, mėlynių želė, 2,4 kg

Piktas paukštis

user posted image

Šviesūs biskvitai, migdolinis su baltuoju šokoladu, mango, pasiflorų kremai, apelsinų džemas,2,4 kg

Atsakyti
I kolekcija)))))

user posted image
Atsakyti
[quote=Ulitka,2014 10 04, 09:08]
I kolekcija)))))

labai grazus darbelei 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas,kepejeles is kart atsiprasau kad klausimas ne pagal tema bet nebezinau kas gali atsakyti tikuosi kuri atsakysite ar yra bent viena kepeja tortus namuose kepanti su licencija?ir is kur ja gauti jei imanoma? unsure.gif prasau atsakymo i asmenine zinute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @boruze2@: 04 spalio 2014 - 17:15
Tuscia ir tylu... liudna cool.gif

Medutis
user posted image

Juodas miskas
user posted image

Medutis
user posted image

Atsakyti