Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(auroryt @ 2014 09 25, 17:19)
Sveikos merginos,gal kas užmatėt Liūtuką tortuką,nieko nerandu...

va kiek norit pavyzdžių
https://www.google.l...m...oAQ&dpr=0.9
Atsakyti
Kokiu kremu puošti/ aptepti eklerus, kad kitą dieną nebūtų nubėgę?
Atsakyti
Labukas

mano pirrmas Kempiniukas))))

user posted image

Ir dar vienas ..medutis.

user posted image

Atsakyti
Ulitka, gražu

Mano šios savaitės:

Šokoladinis tortas su Nutella, Velnio maistas, 4,4 kg
user posted image

Snikers 2 kg
user posted image

Šokoladinis karamelinis 2,4 kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 09 24, 23:43)
Žiūrint, koks dekoras. Man tai patinka, pavyzdžiui, gyvūnėliai, veidukai ant iškilusių keksiukų, nei kad būtų jie plokšti, visiškai ne taip žiūrisi. Bet, jei kada reikės plokščių, turėsiu omenyje jūsų pasidalinimus patirtimi. Nors greičiau tiesiog nupjauti kepurėles ir nesukti galvos  biggrin.gif

O kaip jums laikosi papuošimas, jei niekuo nepatepate keksiuko, juk vis tiek lipinate kažkuo, kad ir karštu pastilažu?

taip, tirpintu jei plokstute jau isdziuvusi, o jei is kart daroma -niekuo.

niu negaliu nepagirti Louboutin tortuko thumbup.gif
ir dviaukscio su zveriukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 rugsėjo 2014 - 15:02
Ulitka gražu 4u.gif labai patiko Jūsų batelis smile.gif
SladiDiena taip pat puikūs tortai, patiko dviaukštis su žvėreliais, ypač bezdžionėlė thumbup.gif

vienas įdomesnis iš šios savaitės maniškių
vyšnių/karamelinis 1,7kg (privargau kol "priauginau" blakstienas šiai moteriskei doh.gif
user posted image

nors ir ne tortas, bet papuoštas biggrin.gif
100lapis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 27 rugsėjo 2014 - 17:37
Labuka, mergaites, gal kuri zinote, kaip padaryti snaiges? Noriu mergaitei papuosti tortuka filmuko Ledo salis tematika, bet niekur nerandu, kaip galima padaryti snaiges 4u.gif
Atsakyti
Visų tortukai gražūs 4u.gif

QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 09 27, 17:58)
Labuka, mergaites, gal kuri zinote, kaip padaryti snaiges? Noriu mergaitei papuosti tortuka filmuko Ledo salis tematika, bet niekur nerandu, kaip galima padaryti snaiges 4u.gif

Na, snaigėms yra specialios formelės, bet jei neturėčiau ir skubiai reikėtų, tai atsispausdinčiau snaigių formų ant lapo, uždėčiau kepimo popieriaus lapą ir pieščiau su glajum iš c.pudros+kiaušinio baltymo. Palaukit kol išdžius ir sukietės ir naudokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2014 09 17, 15:07)
isbandziau nauja torta vadinas devils food cake su zemes riesutu sviesto kremu - nu man tai tobulo skonio tortas, kepsiu dar ne karta.

Skonis draugų neturi, kai sakoma biggrin.gif susigundžiau ir aš pabandyti, nepatiko schmoll.gif blush2.gif bet bent busiu pabandžiusi,nes šis pavadinimas jau seniai man įstrigęs buvo, galiu pasidėti pliusiuką su minusiuku prie jo lotuliukas.gif
Atsakyti
ANE biggrin.gif as kaip sokoladiniu tortu fane, tai man sitas jau labai isskirtinio skonio. dar nesnai isbandziau sonatinos tora sokoladini su avieciu zele ir pistaciju putesiais. irgi labai geras nekasdieniskas skonis.
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 09 27, 19:52)
Visų tortukai gražūs  4u.gif
Na, snaigėms yra specialios formelės, bet jei neturėčiau ir skubiai reikėtų, tai atsispausdinčiau snaigių formų ant lapo, uždėčiau kepimo popieriaus lapą ir pieščiau su glajum iš c.pudros+kiaušinio baltymo. Palaukit kol išdžius ir sukietės ir naudokit smile.gif

Aciu, bandysiu taip padaryti, nes reikia po savaiteles, o gyvenam ne didmiesti, tai tokia formele gauti be sansu, o siustis is UK, vistiek taip greitai neateis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 09 28, 15:47)
Aciu, bandysiu taip padaryti, nes reikia po savaiteles, o gyvenam ne didmiesti, tai tokia formele gauti be sansu, o siustis is UK, vistiek taip greitai neateis. 4u.gif

tai savaite dar visai nemazai smile.gif vat merginos parduoda, pastu per 3d. ateina juk.
http://www.supermama...?...3582&st=552
Atsakyti