Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 09 23, 19:53)
Azalija - nuostabūs darbeliai, o keksiukai tikrai jums neįtikėtinai gerai pavyko  wub.gif kadangi nesiseka man su jais, tai turiu klausimą - papuošimą pirma išdžiovinat ir tada dedat ant keksiuko, ar tik padarius ir dedat? Nes mano keksiukai būna įvairių paviršių, niekaip nesigauna gražiai puošti mase....

Aciu labai!
Taip,as visada is pradziu isdziuovinu pavirsiu,man taip daug daug graziau. va cia is kart uzdeti,tai man nelabai grazu.bet cia pirmi ano puosti keksiukai.paskui kazkodel pradejau dziovinti biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Gražūs darbai.
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 09 23, 19:44)
Aciu labai!
Taip,as visada is pradziu isdziuovinu pavirsiu,man taip daug daug graziau. va cia is kart uzdeti,tai man nelabai grazu.bet cia pirmi ano puosti keksiukai.paskui kazkodel pradejau dziovinti biggrin.gif

O kaip valgyti kietą ta masę? smile.gif Man norisi, kad ji dar būtų minkšta, kai bus valgoma.
Tokių plokščių daryti neteko, mano keksiukai būna iškilę, ir suskilę, kaip geram keksui ir priklauso, tai aplyginu peiliu nelygumus (truputį apipjaustau, kur reikia), aptepu rududu ir dengiu.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 09 23, 20:59)

Gražūs darbai.

O kaip valgyti kietą ta masę?  smile.gif Man norisi, kad ji dar būtų minkšta, kai bus valgoma.
Tokių plokščių daryti neteko, mano keksiukai būna iškilę, ir suskilę, kaip geram keksui ir priklauso, tai aplyginu peiliu nelygumus (truputį apipjaustau, kur reikia), aptepu rududu ir dengiu.

O kodel butinai reikia valgyti? biggrin.gif valgyti reikia keksiuka 4u.gif tai zinoma,apipjaustau,mano irgi iskepa nelygus.
Na bet kiekvienas renkasi pagal save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 09 23, 21:22)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 09 23, 20:22)
O kodel butinai reikia valgyti? biggrin.gif valgyti reikia keksiuka  4u.gif tai zinoma,apipjaustau,mano irgi iskepa nelygus.

O kodėl reikia nevalgyt? biggrin.gif Mano vaikas pvz. nugraužė masę nuo keksiuko, o to keksiuko nei jis norėjo, nei ką, padėjo atgal. Manau, keksiuko apdengimas turi būti valgomas, kaip ir torto. Akcentukus kokius gali nurankiot, o taip... Aišku, tai mano asmeninė nuomonė tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 09 23, 23:26)
O kodėl reikia nevalgyt?  biggrin.gif Mano vaikas pvz. nugraužė masę nuo keksiuko, o to keksiuko nei jis norėjo, nei ką, padėjo atgal. Manau, keksiuko apdengimas turi būti valgomas, kaip ir torto. Akcentukus kokius gali nurankiot, o taip... Aišku, tai mano asmeninė nuomonė  tongue.gif .

Grožis reikalauja aukų biggrin.gif na bet tokioms šventėms kaip vestuvės, krikštynos svarbu grožis, viena karta į gyvenimą gi.Na bet niekas iš klientų dar nesiskundė,tik atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2014 09 24, 10:48)
Grožis reikalauja aukų biggrin.gif na bet tokioms šventėms kaip vestuvės, krikštynos svarbu grožis, viena karta į gyvenimą gi.Na bet niekas iš klientų dar nesiskundė,tik atvirkščiai biggrin.gif

as irgi dazniausiai padziovinu smile.gif man labiau patinka-graziau ziurisi ir is anksto pasidaryti galima-laiko tauposi, o ir po plokstute niekuo netepu. Del keksu lygumo... reikia atkalti savo popieriuku ir orkaites charakterius biggrin.gif kiek ten deti teslos ir kokiu karsciu kepti, as kepu ant paziau kaitros tada nekyla iki padebesu ir nespertruksta, be to kai tik issimu dar karstus apverciu ant kepimo popieriaus aukstyn kojom smile.gif tada jie issilygina ir puikiai tinka dekoruoti.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 09 24, 22:34)
as irgi dazniausiai padziovinu smile.gif man labiau patinka-graziau ziurisi ir is anksto pasidaryti galima-laiko tauposi, o ir po plokstute niekuo netepu. Del keksu lygumo... reikia atkalti savo popieriuku ir orkaites charakterius biggrin.gif kiek ten deti teslos ir kokiu karsciu kepti, as kepu ant paziau kaitros tada nekyla iki padebesu ir nespertruksta, be to kai tik issimu dar karstus apverciu ant kepimo popieriaus aukstyn kojom smile.gif tada jie issilygina ir puikiai tinka dekoruoti.

Žiūrint, koks dekoras. Man tai patinka, pavyzdžiui, gyvūnėliai, veidukai ant iškilusių keksiukų, nei kad būtų jie plokšti, visiškai ne taip žiūrisi. Bet, jei kada reikės plokščių, turėsiu omenyje jūsų pasidalinimus patirtimi. Nors greičiau tiesiog nupjauti kepurėles ir nesukti galvos biggrin.gif

O kaip jums laikosi papuošimas, jei niekuo nepatepate keksiuko, juk vis tiek lipinate kažkuo, kad ir karštu pastilažu?
Atsakyti
Ieškau kas Kaune galėtų padaryti cukrinių drugelių ir gėlyčių 4u.gif (puošiu keksiukus princesės gimtadieniui wub.gif )

Lauksiu pasiūlymų į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burtininke: 25 rugsėjo 2014 - 13:53
Sveikos 4u.gif

Atejau prasyt patarimo. Gavau prasyma iskepti Patriko, kempiniuko draugo, torta. Forma pacia sulipdyt sulipdysiu. Bet kaip ji papuost? Mase padengt abejoju ar sugebesiu. Kaip dar ji galima graziau padaryt?
Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
quote=Albe69,2014 09 25, 13:57]Sveikos 4u.gif

Atejau prasyt patarimo. Gavau prasyma iskepti Patriko, kempiniuko draugo, torta. Forma pacia sulipdyt sulipdysiu. Bet kaip ji papuost? Mase padengt abejoju ar sugebesiu. Kaip dar ji galima graziau padaryt?
Dekoju is anksto 4u.gif
[/quote]

galima beze , ar grietinele

user posted image[

nuotrauka is interneto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 25 rugsėjo 2014 - 14:29
Sveikos merginos,gal kas užmatėt Liūtuką tortuką,nieko nerandu...
Atsakyti