Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(O-RE-AR @ 2014 09 21, 09:29)
Aciu

drinks_cheers.gif tortas tikrai grazus,bet neperteikiamas visas jo grozis,kai pagrinde matome grindis  smile.gif galu gale prie sienos padekit torta ir foto aparatas turetu buti torto lygyje,tada butu vaizdas visai kitas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif jau anksčiau minėjau tai. Ne iš piktos valios gi mes dalinam patarimus ir sakom pastabas mirksiukas.gif tikrai daug gražiau pats tortas atrodys parinkus tinkamesnę aplinką. Gal kokią paklodę ar didelį popieriaus (vatmano) lapą, kokių neryškių tapetų lapą padėk (dalį ant žemės, dalį prie sienos, kad nereiktų torto iš viršaus fotografuoti).
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Esu dar tik pradedanti kepeja, taciau noriu pasidalinti savo torciukais ax.gif Pirmi trys blynai, ivertinkit ax.gif
Pirmas blynas sunaus pirmam gimtadieniui. Rafaelo torciukas
user posted image

Antrasis blynas sunaus antram gimtadieniui. Buvo labai karsta tai truputi issileido. Maskarpones tortas
user posted image

Ir treciasis blynas mano pacios gimtadieniui. Sniekers tortas

user posted image
Atsakyti
[quote=Albe69,2014 09 21, 20:40]
Sveikos smile.gif

labai saunus pirmieji blynai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos grožių kūrėjos 4u.gif

atnešu įvertinimui keletą savo torčiukų ax.gif
medutis, 2kg
user posted image

Rafaelo, 2,7kg (butelį įdėjau savo tik fotografuojant ax.gif )
user posted image

mergaitei, mikimauzų mylėtojai, kuri gimtadienį šventė visą savaitgalį smile.gif
Jogurtinis 2,2kg
user posted image

bananinis 1,3kg
user posted image

Maskarponės su persikais, 2,3kg
user posted image
Atsakyti
ALBE 69 ir FAINIKA,super tortukai,saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
aš gal ne i tema,bet vis noriu paklaust kur perkat gelyciu formeles švirkštu antgalius?noriu vienu gelyciu nors pasiusk ir seip ar yra kokia parduotuve spec. aš iš Šiauliu
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2014 09 22, 07:00)
Labas rytas 4u.gif
aš gal ne i tema,bet vis noriu paklaust kur perkat gelyciu formeles švirkštu antgalius?noriu vienu gelyciu nors pasiusk ir seip ar yra kokia parduotuve spec. aš iš Šiauliu

Daugiausiai perkame internetinėse parduotuvėse, pav. cake deco, tasty fun, smagu kepti ir kt., jei turite laiko palaukti, tai daug pigiau formeles įsigysite iš ebay.com. Dar yra supermamoje tema Kulinarijos reikmenys
Atsakyti
Sveikas, turiu klausimuka, ar imanoma nudazyti balta sokolada? Karta esu bandZiusi, bet man Ji sutrauke unsure.gif sokolada geros kokybes, dazai wilton, Tai sakau garnish vis neimanoma net g.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2014 09 22, 23:14)
Sveikas, turiu klausimuka, ar imanoma nudazyti balta sokolada?  Karta esu bandZiusi,  bet man Ji sutrauke  unsure.gif  sokolada geros kokybes, dazai wilton, Tai sakau garnish vis neimanoma net  g.gif

Šokoladui yra spec. dažai aliejaus pagrindu, nes įprasti dažai yra vandens pagrindu, o šokoladas vandens nemėgsta. Bet pav. americolor dažais galima nudažyti, esu bandžiusi ir čia forume skaičiau, kad šiais dažais dažo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,pasirodau ir as su savo darbeliais
user posted image
user posted image
Kaip as dievinu daryti keksiukus wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
cia visas desertuku komplektukas ,tik kiekis didensis buvo smile.gif)) popsiuku 20,keksiuku 20,desertuku 15.user posted image
ir pats vestuvinis tortukas user posted image
Atsakyti
AZALIJA 777,labai super visi darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Azalija - nuostabūs darbeliai, o keksiukai tikrai jums neįtikėtinai gerai pavyko wub.gif kadangi nesiseka man su jais, tai turiu klausimą - papuošimą pirma išdžiovinat ir tada dedat ant keksiuko, ar tik padarius ir dedat? Nes mano keksiukai būna įvairių paviršių, niekaip nesigauna gražiai puošti mase....
Atsakyti