Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2014 09 16, 22:26)

Labiausiai įstrigo Liktos, saldi diena ir viliuosi tortai (ypač Jūsų), labai kruopštūs, turintys stilių tortai, pirmus pamačiau, kaip sakant „užkabino“, o antrą kai pamačiau, tai jau net niką pasižiūrėjau ar tas pats, tikrai labai šaunūs tortukai!!!

Ačiū už įvertinimą. Labai smagu iš Jūsų tai išgirsti 4u.gif

QUOTE(leguska69 @ 2014 09 17, 16:07)
isbandziau nauja torta vadinas devils food cake su zemes riesutu sviesto kremu - nu man tai tobulo skonio tortas, kepsiu dar ne karta.

Patiko Jūsų tortukas 4u.gif ir gal kur esate pasidalinusi šio savo torto receptu? Gal galima būtų arba nuorodėlę, arba jei galima patį receptuką smile.gif

QUOTE(AIRA @ 2014 09 17, 20:23)
Įdedu vieną tortuką, Barbė tortas dideliai "mergaitei" smile.gif D

thumbup.gif Man ši barbė gražiausia iš visų 4u.gif Pati nesu dar kepusi jokios barbės. Kadangi kepu tik saviems tai kažkaip dar neteko, nes kai kurios mergaitės jau per didelės, kai kurios dar mažos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2014 09 18, 18:32)
thumbup.gif  Man ši barbė gražiausia iš visų  4u.gif  Pati nesu dar kepusi jokios barbės. Kadangi kepu tik saviems tai kažkaip dar neteko, nes kai kurios mergaitės jau per didelės, kai kurios dar mažos  tongue.gif

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif Ten daug trūkumų, bet daryti buvo įdomu, o dariau sau lotuliukas.gif , nes labai jau knietėjo pabandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2014 09 18, 19:32)
Patiko Jūsų tortukas  4u.gif  ir gal kur esate pasidalinusi šio savo torto receptu? Gal galima būtų arba nuorodėlę, arba jei galima patį receptuką  smile.gif

po to, kai buvo įdėtas šis tortukas, po kelių komentarų buvo ir receptas (dar ir ne vienas)
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 09 19, 09:17)
po to, kai buvo įdėtas šis tortukas, po kelių komentarų buvo ir receptas (dar ir ne vienas)
doh.gif

Oi, vakar nemačiau lietuviško recepto, tik angliškai doh.gif Dabar jau radau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes

Melyna barbe labai patiko thumbup.gif toki varianta irgi numacius isbandyt kita menesi,nes dideliai mergaitei reiks daryt,plius ji megstanti miniakus,tai atidengtos kojos bus labai i tema smile.gif

priminkit kaip reikia ikelt foto i cia,tai parodysiu ir savo darbu.Aciu 4u.gif
Atsakyti
SaldiDiena, Ultika, ačiū.

Daug gražių tortukų, labiausiai patiko fėjų tortas, Maša ir lokys, baškutė ir dantukas, barbė tokia nestandartinė, šauniai atrodo.

Mano barbikė standartinė smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 09 19, 11:34)
priminkit kaip reikia ikelt foto i cia,tai parodysiu ir savo darbu.Aciu 4u.gif

part.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2014 09 19, 10:48)

4u.gif Aciu
Atsakyti
Kiek daug graziu tortu:) barbe tai be konkurencijos suzavejo, taip atrodo ir nulips nuo stalo smile.gif
ateinu ir su klausimeliu, patarimo ieskau smile.gif kita savaitgali nusimato mano teveliu Koralines vestuves. kepsiu 2 aukstu karamelini meduti, kadangi mases seimyna nemegsta, tai galvoju barstysiu trupiniais ir ant sonu prilipdysiu is sokolado nupiestus koralus:) dar nupirksiu sokoladiniu kriaukliu ir bus labai super smile.gif tik vat ant virsaus noriu uzdeti jaunuju inicialus. ir nesugalvoju is ko juos padaryt. bijau,kad is sokolado susilies su ale koralais ant sonu, is mases - nezinau kaip graziai israitytas raides ispjaustyt..galvoju gal bandyt is karemeles, bet niekada nesu bandziusi jos daryt.. ka patartumet?smile.gif kad nebutu labai sunku:)
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2014 09 19, 16:24)
Kiek daug graziu tortu:) barbe tai be konkurencijos suzavejo, taip atrodo ir nulips nuo stalo smile.gif
ateinu ir su klausimeliu, patarimo ieskau smile.gif kita savaitgali nusimato mano teveliu Koralines vestuves. kepsiu 2 aukstu karamelini meduti, kadangi mases seimyna nemegsta, tai galvoju barstysiu trupiniais ir ant sonu prilipdysiu is sokolado nupiestus koralus:) dar nupirksiu sokoladiniu kriaukliu ir bus labai super smile.gif tik vat ant virsaus noriu uzdeti jaunuju inicialus. ir nesugalvoju is ko juos padaryt. bijau,kad is sokolado susilies su ale koralais ant sonu, is mases - nezinau kaip graziai israitytas raides ispjaustyt..galvoju gal bandyt is karemeles, bet niekada nesu bandziusi jos daryt.. ka patartumet?smile.gif kad nebutu labai sunku:)

Aš esu darius iš balto šokolado masės ( kur rožėm libdyt, su medum) iškočioju ir išpjaustau su šablonu. Va taip atrodė:
manau kad inicialus irgi nesunkiai išpjaustyt galima
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzniukas: 19 rugsėjo 2014 - 19:45
Labas vakaras

Tortas vegetarui (biskvitas be kiausiniu, pastilazas su Agar zelatina), 2,6 kg
user posted image

Pirmasis vestuvinis smile.gif) 4,2 kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 19 rugsėjo 2014 - 20:56
QUOTE(Märchen @ 2014 09 16, 19:19)
O galite parašyti tikslias proporcijas? blush2.gif Su glajais nelabai draugauju, tai norisi, kad pagaliau sėkmingai ir sklandžiai viskas pavyktų rolleyes.gif

100g sokolado,1valg.saukst.sviesto, 2 vakg.saukst.aliejaus
Atsakyti