Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Blykstė @ 2014 09 16, 21:35)
Turiu dar vieną klausimėlį - paprašė brolienė iškept tortą, bet be pastilažo, nepatinka ta masė. Kuom kitkuom galėčiau apdengti nesunkiai tortą? blush2.gif  4u.gif

Kad ir tuo pačiu šokoladiniu ganašu apie kurį čia dabar kalbama tongue.gif , labai skanu ir nesudėtinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 09 16, 21:41)
Kad ir tuo pačiu šokoladiniu ganašu apie kurį čia dabar kalbama tongue.gif , labai skanu ir nesudėtinga  smile.gif

pritariu ir skanu ir nesudetinga wub.gif
Papildyta:
leguska69 labai grazus vestuvinis tortas .. noretusi didesnes foto)

Medutis

user posted image

Napoleonas ( lasiniai kurie pagaliau man patiko, is 4o karto)))

user posted image

Medutis

user posted image

Atsakyti
[quote=Ulitka,2014 09 17, 10:04]

lašiniai kaip tikri 4u.gif
Atsakyti
[quote=raima.ma,2014 09 17, 10:26]
[quote=Ulitka,2014 09 17, 10:04]

lašiniai kaip tikri 4u.gif
[/quote]
pagaliau))))
Atsakyti
Ulitka, ne tik lasiniai kaip lasiniai, bet ir statinė kaip statinė ir dantukas kaip dantukas biggrin.gif thumbup.gif padekliukas po statine grazus, cia pastilazu dengtas?

Aciu, Olesta, uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 09 16, 22:41)
Kad ir tuo pačiu šokoladiniu ganašu apie kurį čia dabar kalbama tongue.gif , labai skanu ir nesudėtinga  smile.gif

O jei naudočiau konditerinį maišelį su žolės antgaliu, kokią masę galėčiau naudoti? Grietinėlė bijau, kad "išplauks" g.gif
Atsakyti
Su žolės antgaliu geriausiai naudoti šlapią beze, ji turbūt patvariausia..
Atsakyti
Kokių gražių tortų pridėjot thumbup.gif "Lašinius" tai tikrai lašiniais palaikiau smile.gif

Merginos, gal jau buvo klausta, bet neatsimenu- kaip draugauja šokoladinis glajus (šokoladas+ sviestas+ grietinėlė) ir šlapia bezė? Norėčiau viršų šokoladu aptept, o šonus- beze. Ant to pačio šokolado želiniai papuošimai laikytųsi?
Atsakyti
ulitka, puikus lasiakai, o backa is viso tobulai cia jums is arciau tas vestuvinis. isbandziau nauja torta vadinas devils food cake su zemes riesutu sviesto kremu - nu man tai tobulo skonio tortas, kepsiu dar ne karta.

user posted image
Atsakyti
Oi, prasom placiau apie ta Devils food blush2.gif
Kazkada ieskojau kame ten tas skanumas, bet internete keli skirtingi receptai, dauguma be zemes riesutu.. dabar radau viena su zemes riesutu sviestu, plius cukraus pudra ir pienu. g.gif

http://www.cinnamons...butter-filling/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 17 rugsėjo 2014 - 17:18
Čia dar lietuvaičių bloge yra tas velnio tortas http://www.sauletavirtuve.lt/?p=2361 Gal leguska69 pasidalins kokiu receptuku vadovavosi smile.gif
Atsakyti
labas vakaras. Gal patarsit. Kaip į tortą smeigti gyvas frezijas? Be specialių kolbelių turbūt nehigieniška? Ir jei susmeigsiu penktadienį iki šeštadienio nuvys kažin? g.gif
Atsakyti