QUOTE(SaldiDiena @ 2014 09 16, 15:59)
Dar kartą prie to šokoladinio ganašo grįžtu
ar galit pasakyti tos, kurios naudoja ganašą torto lyginimui (po dengimo mase), ar ant visų tortų jis tinka? Uzsieny tai tortai vienos bulkos su keliu mm pertepimu, o mūsų tortai juk kitokie..
Skaičiau čia šiand apie tą ganašą, tai nervinosi kai kurios užsienio kepėjos kad dėl aptepto ganašo tortą šaldytuve laikyti reikia
kai kurios dėl to jo nemėgsta ir nenaudoja
Naudoju ant visų tortų
Tik man patogiau tortą apjuosti biskvito juosta arba bent jau pertepimus juostele uždengti. Ypač jei pertepimas koks jogurtinis, prie kurio šokoladas nenori lipti.
Nesupratau, kame problema tortą šaldytuve palaikyti
Sviestiniu aptepus gi irgi į šaldytuvą deda, kad apstingtų ir galima būtų normaliai išlyginti ir uždengti. Juodo šokolado ganašą darau santykiu 2:1 (2 dalys šokolado ir 1 grietinėlės), toks kietokas gaunasi, balto šokolado ganašą santykiu 3:1. Šokoladinius triufelius tokiu santykiu daro, nesugenda jie greitai, galima laikyti savaitę ar ilgiau. Pabandykit pasidaryti ir pabandyti